tak jak Probierz wtedy wpuszcza Stano. Tą decyzję akurat bym bronił. NIe ma napastnika, który umie coś pograć technicznie to wsadził grającego najlepiej głowa na ostatnie minuty, żeby coś zegrałwesoly pisze: po 1 za pozno robi zmiany po 2 to jak mozna wpuszczac Adamskiego do ataku kiedy przegrywamy nie rozumiem tego wogole
Kto trenerem ??
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Jo Cie prosza...co osiągnął Czesław z Lechem? Nic. Z Zagłębiem co prawda majstra, ale w jakich okolicznościach to nikt nie ma wątpliwości, myślę że dokładnie te same okoliczności skłoniły Czesia do tymczasowego wycofania się z trenerki w Polsce. Swoja drogą ciekawe co z relegowaniem Lubina, Jagielloni i Koruptera...dżony pisze:Utrzymal nas i dobrze jest... Po za tym kogo byscie widzieli na jego miejsce? Ja nikogo moze po za Michniewiczem...
Żeby pozostać w temacie podziękowac za utrzymanie i za współpracę. /radolsky wydaje sie trenerem starszego pokolenia i archaicznych metod...Adamski z Pulkowskim w pomocy = Ruch grający de facto 6 obrońców. Oczywiście zmiany na stanowisku trenera w Ruchu nie będzie więc pozosaje mi miec nadzieje, że za rok o tej porzę będę odwolywał skruszony powyższe

Ostatnio zmieniony 8 maja 2008, o 15:26 przez Scypion, łącznie zmieniany 1 raz.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakich okolicznosciach? jesli chodzi o ta 88 minute, Legia faulowala przed zdobyciem bramki i to jest fakt, wiec nie dopatrujmy sie wszedzie korupcji. Moze kupili awans, ale dowod na kupowanie w mistrzowskim sezonie nie ma, wiec zaslug Michniewicza afera korupcyjna nie podwaza
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tylko ze wystarczy nam jeden zrywajacy pile ktroym jest Fabusz...juz wolalbym by wpuscil Janoszke lub Cwielonga bo nie jestem pewny czy wtedy byl na boisku.Jesli mamy fabusza ktory zgrywa pilki to potrzebny nam jest zawodnik drugi ktory swoja szybkosci i sprytem cos zrobi z ta pilka...jajo pisze:tak jak Probierz wtedy wpuszcza Stano. Tą decyzję akurat bym bronił. NIe ma napastnika, który umie coś pograć technicznie to wsadził grającego najlepiej głowa na ostatnie minuty, żeby coś zegrałwesoly pisze: po 1 za pozno robi zmiany po 2 to jak mozna wpuszczac Adamskiego do ataku kiedy przegrywamy nie rozumiem tego wogole
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wy potraficie kogos szybko nosic na rekach ale takze szybko skreslic jak Janoszke ;/ chlopakowi nie wyszedl mecz a Wy odrazu....tak samo jak gralismy z Lechem chlopak wszedl chyba kolo 80 minuty wlaczyl biegal i raz by wyszedl na dobra sytuacje tylko ze kose mu dali a Wy czepiacie sie jego ehh napewno bylby lepszy niz Adamski bo po co mi 2 napastnikow ktorzy malo sie ruszaja;/
-
Podaj jeden meczw ktorym Janoszka dobrze zagral co do Pepe nie zgodze sie jest t6o chlopak ktory jest bramkostrzelny pokazal to nawet teraz po powrocie z Wisly jak nie gral strzelil 3 bramki i wywlaczyl karnego ktorego nam nie zagwizdali z Legiąwesoly pisze:Wy potraficie kogos szybko nosic na rekach ale takze szybko skreslic jak Janoszke ;/ chlopakowi nie wyszedl mecz a Wy odrazu....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zdaje mi się że w tym meczu z legią to Cwielong byył faulowany w polu karnym, a co do Janoszki, to jedynie to go ratuje że jest młody i może się jeszcze rozegrać.
Ja osobiście bardzo mu kibicuje, ale jak by na jego miejscu był by ktoś inny i o te pare lat starszy i tak samo grał przez cały sezon to raczej bym go nie widział w składzie.
Ja osobiście bardzo mu kibicuje, ale jak by na jego miejscu był by ktoś inny i o te pare lat starszy i tak samo grał przez cały sezon to raczej bym go nie widział w składzie.
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt: