Kto trenerem ??
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poczekajmy co bedzie sie działo teraz w okienku transferowymbuli1920 pisze:jo mom wrazenie ze czasami on idzie na latwizna dostol cel u trzymanie i taki reazlizuje z jakim rywalem moze kombinowac w skladzie bo nawet porazka mu wybacza a najbardziej sie bol przegranej z WDS !!! a terozki napewno sie ino czeka na decyzja zarzadu !!!
Pamietajcie ale że Duszan zbydował skład w Groclinie i walczył w Pucharze UEFA!! i za***iście grali!
Pamietacie?!
Dajmy mu czas!
- Bytom20
- Kontakt:
Ja go nie będe rozliczać z tego co gada ino co robi. Cel był jasny walka o puchary i utrzymanie w lidze.
Z pucharem Polski doszliśmy dosyć wysoko więc nie musze się wstydzić i moge napisać Ruch grał w ćwierćfinale pucharu Polski a niewiele brakowało żeby przeskoczyć dobrze spisujący sie w tym sezonie Groclin.
Utrzymanie bez baraży było kolejnym celem, który został zrealizowany.
Dla mnie Radlosky może robić zmiany w 90 minucie przy stanie 0-0 z Legią albo grać z jednym napastnikiem byleby realizował postawione przed nim cele. Jesteśmy najwyżej z beniaminków i w przypadku wygranej z Jagiellonią utrzymamy 10 pozycje.
Cel został zrealizowany dlatego uważam że dalej powinien tworzyć i budować drużyne przy odpowiednich wzmocnieniach tak abyśmy w przyszłym sezonie byli solidnym pierszoligowcem i grali o wyższe pozycje niż 10 miejsce a w niedalekiej przyszłości o puchary zagraniczne.
Z pucharem Polski doszliśmy dosyć wysoko więc nie musze się wstydzić i moge napisać Ruch grał w ćwierćfinale pucharu Polski a niewiele brakowało żeby przeskoczyć dobrze spisujący sie w tym sezonie Groclin.
Utrzymanie bez baraży było kolejnym celem, który został zrealizowany.
Dla mnie Radlosky może robić zmiany w 90 minucie przy stanie 0-0 z Legią albo grać z jednym napastnikiem byleby realizował postawione przed nim cele. Jesteśmy najwyżej z beniaminków i w przypadku wygranej z Jagiellonią utrzymamy 10 pozycje.
Cel został zrealizowany dlatego uważam że dalej powinien tworzyć i budować drużyne przy odpowiednich wzmocnieniach tak abyśmy w przyszłym sezonie byli solidnym pierszoligowcem i grali o wyższe pozycje niż 10 miejsce a w niedalekiej przyszłości o puchary zagraniczne.
- Simone
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
A mi nie podoba sie koncepcja Radolskiego, nie chce ogladac Ruchu grajacego tak defensywnie, chcialbym, zeby Ruch gral odwaznie, ofensywnie, bez kompleksow zawsze o zwyciestwo.
Ale to w sumie bez znaczenia bo zarzad ma chyba duze zaufanie do Radolskiego i nie planuje zadnych zmian
Ale to w sumie bez znaczenia bo zarzad ma chyba duze zaufanie do Radolskiego i nie planuje zadnych zmian
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Códów wymagać odrazu też nie można. Spójrzcie na budżety drużyn i dopasujcie pozycje Ruchu, wyjdzie nam że zrobił kawał dobrej roboty.
Mamy utrzymanie w przedostatniej kolejce, czeego więcej można było się spodziewac.
Narazie na więcej Naszą drużyne nie stać.Taka jest moja opinia(fachowcem nie jestem)
Mamy utrzymanie w przedostatniej kolejce, czeego więcej można było się spodziewac.
Narazie na więcej Naszą drużyne nie stać.Taka jest moja opinia(fachowcem nie jestem)
-
- Kontakt: