Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hmm z tym trenerem nie jestech pewien, bo na stronie legii rzekomo wywiadu udzieloł trener Michalski.... wiec nie wiem czy dalej naszych młodzików prowadzi Pietrzak...wesoly pisze:Jestem w szoku!! zaskakuja mnie mlodzi...widac ze potrzebowali odpowiedniego trenera:)
Faktem jest, że wynik cieszy

Ale ile jo bych doł, żeby wczoraj taki wynik padł....
-
- Kontakt:
Czemu nie dajom szansy Goncerzowi, Sobiechowi i Siedlarzowi zagrac w 1 składzie.
Widac, ze chopcy umiom grac i mieli by okazja sie pokozac
To samo sie tyczy Ferugi.
Jak jo widza, ze Radolski wystawio do ataku 1 napastnika to mie sie rzigac normalnie chce, na dodatek Fabusz co loto choby mioł nasrane w galotach

Jak jo widza, ze Radolski wystawio do ataku 1 napastnika to mie sie rzigac normalnie chce, na dodatek Fabusz co loto choby mioł nasrane w galotach

[size=200][color=blue]To Miasto Jest Nasze! Ruda Śląska KS Ruch[/color][/size]
zmniejsz stopke
zmniejsz stopke
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zgodzic sie idzie w 1/3 to ze ktos pyko w ME nie znaczy ze sie nadaje juz do OE, aczkolwiek cieszy wzrastajaca forma, widac mysle prace Pietrzaka. Fabus moze i malo loto ale jest fest pracowity i efektywny co przyznaja nawet kolesie z magazynu OE, i tu sie pojawio to z czym sie moga zgodzic: pozostawiajac Fabusa jako jedynego napadziora tracymy niemal wszystko co ten zawodnik z siebie może dać. Powtarzom -Radolsky out.Niybieski_wiRek pisze:Czemu nie dajom szansy Goncerzowi, Sobiechowi i Siedlarzowi zagrac w 1 składzie.
- Ama
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Znowu Nasi górą:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5
Szkoda, że ten sezon się kończy, bo z każdym meczem jest lepiej.
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5
Szkoda, że ten sezon się kończy, bo z każdym meczem jest lepiej.
historiaruchu.pl
- Ama
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Dunham
- Kontakt:
zobaczcie .. Feruga dostal szanse w pierwszym skladzie i od razu ja wykorzystal, zagral dobry mecz, strzelil gola, trafil do 11 kolejki .. no widac ze chce i potrafi grac.. a nie jak niektorzy co grali caly sezon .. janoszka na tyle szans co dostal strzelil w meczu z jaga gola.. jak dla mnie radolsky powinien dawac szanse mlodym.. ale widze ze i tak stracimy tych mlodych bo sadloka juz nie bedzie, Feruge nam tez zabiora..pozniej innych co moga stanowic o sile Ruchu tak samo.. jaka polityka takie beda efekty . trzymalbym mlodych za wszelka cene w naszym klubie ..
- L.G
- Kontakt:
Dunham pisze:obaczcie .. Feruga dostal szanse w pierwszym skladzie i od razu ja wykorzystal, zagral dobry mecz, strzelil gola, trafil do 11 kolejki
Spokojnie. Jedyn mecz o niczym niy świadczy. Mecz z Jagą ciynżko uznać za miarodajny.
Boł taki synek Folga, kery w debiucie (a włazioł z ławy, niy od początku) klupnął gryfno bramka Odrze w meczu o podobno "stawka" jak tyn sobotni. Pamiynto go dziś ktoś ?
Jedym mecz, jedna szwalba, wiosny niy czyni
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(