Bizacki na rozdrożu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

Bizacki na rozdrożu

#1 Post autor: gregor » 19 gru 2003, o 22:51

Popularny "Bizak" kuszony jest przez Odrę Wodzisław, ale serce ma nadal "niebieskie". Dlatego też prawdopodobnie pozostanie w Chorzowie.

Jestem na rozdrożu. Ciągnie mnie do Wodzisławia, bo Odra to zespół lepiej poukładany pod względem organizacyjnym i co najważniejsze - grający w ekstraklasie. Jednak Ruchowi zawdzięczam bardzo wiele. Darzę go dużym sentymentem i naprawdę ciężko byłoby mi rozstać się z "niebieskimi". Prezes Rogala chce, abym nadal grał w Ruchu. Jeśli finansowe zaległości wobec mnie zostaną uregulowane, to nadal będę grał w Chorzowie - mówi Krzysztof Bizacki

Co otym myślicie. :?:

Robson
Kontakt:

#2 Post autor: Robson » 19 gru 2003, o 23:13

Jo już nie wiem, co o tym wszystkim myśleć :shock: ?! Kim oni będą grać na wiosna. No, chyba, że rogala ubiere "kory" i bydzie strzyloł dla Ruchu bramki :) :) :) :)

Stary kibic

#3 Post autor: Stary kibic » 19 gru 2003, o 23:35

[size=18][/size]
[b]Panie Rogal Ruch gore a pan nic!
Ruch gore !
Panie R O G A L A Ruch gore
[/b]

Stary kibic

#4 Post autor: Stary kibic » 19 gru 2003, o 23:49

Jak do tego czlowieka mozna przemowic. To co sie dzieje to przekracza wszelkie pojecia.
Panie Rogala ,czy przypadkiem pana polityka ,to nie jest polityka likwidacji klubu? I zamkniencia drzwi klubu. Niech pan nie zapomni zgasic swiatla. Bo kto bedzie placil za prad?
Ja tego wszystkiego nierozumiem. Kiedy byl okres kiedy druzyna byla w czolowce tabeli, to pan zamiast to wykorzystac i zwabic nowych sponsorow,to co pan zaczal wyczyniac. Sprzedawac bardzo dobrych graczy. Czy pan to moze wytlumaczyc? Bo to dla mnie moze i nie tylko dla mnie ,ale wielu innych kibicow jest niezrozumiala rzecza.
Dzisia to jest owoc pana dzialania.

SODA

bizacki

#5 Post autor: SODA » 20 gru 2003, o 10:38

Moim zdaniem Bizak jest potrzebny,jak bedzie kasa iatmosfera
oraz przepracuje solidnie okres przygotowawczy to napewno
jest bardzo wartosciowym zawodnikiem i ma Niebieskie serce.

:flaga:

krzychuu

#6 Post autor: krzychuu » 20 gru 2003, o 14:23

panie rogala teraz sie przekonamy czy pan wreszcie sie wezmie do roboty
bo jak Bize nie zatrzymiemy to bedzie zle ,chlopak chce grac dlanas a chyba nie musze przekonywac ze jego umiejetnosci sa na 1 lige a nawet moze ....... Ps; BIZA zostan na Cichej i pokaz na co cie stac!!! :flaga:

AndRe
Kontakt:

#7 Post autor: AndRe » 20 gru 2003, o 14:29

Chociaz lubie Bizaka to jednak fakty sa dla niego okrutne.

Od trzech lat nie gra nic.Ma tylko pretensje do innych i glowe spuszczona w dol.
Jezeli Odra da odpowiednia kase to jestem za tym by go sprzedac.Ruch nie moze byc towarzystwem wzajemnej adoracji , gdzie gra sie za zaslugi (vide wypowiedz Srutwy ze on jest za tym zeby zostal Bizak to wtedy on zostanie , pozniej beda chcieli zeby Fornalik zostal bo to ich najlepszy kumpel )

Jakos nie wierze w zapewnienie Bizaka ze on sie na wiosne postara.Za duzo razy slyszalem to z jego ust i nic z tego nie wynikalo :?
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

stan01
Kontakt:

#8 Post autor: stan01 » 20 gru 2003, o 15:24

Mam tez watpliwosci co do Bizaka, oczywiscie z pelnym szacunkiem do tego co do tej pory uczynil dla Ruchu. Ale zastanawia mnie jedna rzecz, co Odra, jak by nie bylo druzyna z ekstraklasy, widzi w slabym na dzien dzisiejszy Bizaku (przynajmniej takie jest nasze zdanie) i na co liczy?.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2003, o 08:49 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.

Viro

#9 Post autor: Viro » 20 gru 2003, o 16:22

moze liczy na dobrego zmiennika tak jak kiedys u nas byl Bak

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Zoltan » 20 gru 2003, o 18:46

aa mowielm ze bizak jest niebieski jak zescie psy nanim wieszali!!!!
jak dostanie teraz kase mysle ze sie odpowiednio przygotuje na wiosne!!!!
bizak pracuj chopie pracuj!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: gerhat » 22 gru 2003, o 08:38

Zoltan :lol: :lol: :lol: rozwalasz mnie. Ten w wpis w porównaniu z tym co napisałeś w temacie Edka Cecota swiadczy o tym że wiatr zawiał z innej strony i zmieniłeś zdanie. Tam bredzisz o bezrobociu i że wiekszość żyje w biedzie i piłkarze też mogą byc biedni. A tutaj jak tylko ktoś powie że ma niebieskie serce to chcesz mu dawać kasę.

Biza i jego kolega o równie niebieskim sercu są współodpowiedzialni za to co dzisiaj jest w naszym klubie. Dla mnie taki Cecot nawet jeżeli odejdzie będzie bardziej poważany od Bizaka pełnego adrenaliny, ktora wychodzi wszędzie tylko nie na boisku.

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: Zoltan » 22 gru 2003, o 10:13

gerhat a powiedz mi kto w tym klubie nie jest odpowiedzialny ze to jak ten klob teraz wyglada?????chyba tylko ciagle usmiechajacy sie dzaidek wpuszczajacy na glowna :wink:
a tak powaznie to tam byla mowa o" psich pieniadzach "i jak sie zapewne orientujesz to niejest bredzenie tylko szara Polska rzeczywistosc!i poprostu zle mnie zrozumiales a to co kto ma w kontrakcie to juz sprawa prezesa, tu jak wspomnialem zawsze uwazalem ze taki zawodnik jak bizacki jest potrzebny w klubie chocby z racji doswiadczenia!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 22 gru 2003, o 10:43

Rozumiem, na podstawie tego co napisałeś że Cecot tez powinien dostać swoje. Też tak sądzę i mam nadzieje, ze to Edek będzie grał w Ruchu bo ten gościu z adrenaliną mnie nie interesuje . Niech idzie niszczyć Odrę, bo u nas nie ma już za bardzo co niszczyć.

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Zoltan » 22 gru 2003, o 14:56

ja jestem zdania ze kazdy powinien dostac to co ma w kontrakcie, a to ze nas na to niestac to juz zasluga naszego szanownego pseudoprezesa!!!!!!!!!!
ps:niegdy niepowiedzialem ze chce zeby cecot odchodzil z ruchu!!!!!pozdrawiam 8)

stan01
Kontakt:

#15 Post autor: stan01 » 22 gru 2003, o 22:00

Przewaznie zgadzalem sie do tej pory z wypowiedziami gerhata. Ostatnio jednak czytajac Jego posty odnosze wrazenie, ze w druzynie Niebieskich na dzien dzisiejszy nie ma zawodnika ktory moglby bronic barw Ruchu. Jednym zdaniem, wy***rdolic wszystkich (moze to i sposob), no ale co dalej. Moze Pan Rogala z Zarzadem pojawia sie wtedy na murawie, ale to tylko osmiu zawodnikow, chyba ze jeszcze Pani Blida, Gorywoda i Prezydent Chorzowa.
W rezerwie Panowie G.C. , J. W., itp.
Przepraszajac za ironie i zlosliwosc, zycze wszystkim Niebieskim pogodnych i spokojnych o drugoligowy byt Swiat, a takze Niebieskiej wiosny 2004r !
:D

ODPOWIEDZ