Cecot chce odejść .

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
blumen

Cecot chce odejść .

#1 Post autor: blumen » 18 gru 2003, o 18:36

Jak dla mnie to nikt nie powinien robić mu najmniejszych problemów.
Jest po prostu bardzo, bardzo przeciętnym kopaczem.

krzychuu

#2 Post autor: krzychuu » 18 gru 2003, o 18:46

Blumen zgadzam sie z toba w 100%,dadalbym do tego jeszcze ze uwaza sie za gwiazdorka.Poprostu nasz kochany Ruch ma gdzies..,a takich kopaczy nie potrzebujemy!!!!!!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#3 Post autor: L_M » 18 gru 2003, o 19:08

Smieszne jest dla mnie to podejscie ze takich nie potrzebujemy - a co my jestesmy Real Madryt? Pomyslcie jak gral Cecot i czy nie byl wyrozniajacym sie pilkarzem. No ale przeciez Ruch ma na jego miejsce 5 innych co? Tera to my niestety potrzeebujemy prawie kazdego. I nie ma sie co oburzac ze chop nie chce grac bez kasy. PozdRo

Siemce_Fan

#4 Post autor: Siemce_Fan » 18 gru 2003, o 20:27

niech zdupio...jak niechce grac to naRa

Gość

#5 Post autor: Gość » 18 gru 2003, o 20:53

Lukas Michalski pisze:Smieszne jest dla mnie to podejscie ze takich nie potrzebujemy - a co my jestesmy Real Madryt? Pomyslcie jak gral Cecot i czy nie byl wyrozniajacym sie pilkarzem. No ale przeciez Ruch ma na jego miejsce 5 innych co? Tera to my niestety potrzeebujemy prawie kazdego. I nie ma sie co oburzac ze chop nie chce grac bez kasy. PozdRo
Wiem że masz z nim dobry kontakt 8) ale nie przesadzaj, co? :wink:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#6 Post autor: L_M » 18 gru 2003, o 21:27

Nie skumalem aluzji akurat z nim to kontaktu nie mam ;) Widze ze lubisz na forum takie rozne docinki... pozdRo Wojtku

Robson
Kontakt:

#7 Post autor: Robson » 18 gru 2003, o 21:51

A ja się mu wcale nie dziwię. Ja uważam, że tego piłkarza powinno się jednak zatrzymać w Chorzowie. Może inaczej => Tak jak napisał Lukas Michalski: spróbujcie znaleźć kogoś innego na jego miejsce (przy tak "wspaniałej" sytuacji finansowej Ruchu)??

Pepek
Kontakt:

#8 Post autor: Pepek » 18 gru 2003, o 23:02

Znajdziecie kogos innego na jego miejsce??!! jesli tak to prosze bardzo niech idzie... Na jego miejscu to bym tez odszedl. ON wykonuje swoj zawód jako piłkarz i mu nie placa! to ciekawe czy ty bys robil za darmo ??
Wiec dla jego dobra neich idzie ale dla klubu kolejny minus... No panie rogala i co teraz...??

Gość

#9 Post autor: Gość » 18 gru 2003, o 23:06

Ludzie opanujcie się :!: ten cały Cecot nędze grał :!: wyszły mu ledwo 3 (trzy) spotkania... a gdzie reszta, co nie ma formy na więcej :?:

AndRe
Kontakt:

#10 Post autor: AndRe » 18 gru 2003, o 23:58

Ok ja tradycyjnie wtrace swoje 2 grosze.

Fakt ze ostatnie mecze Cecot gral beznadziejnie co nie zmienia faktu ze to nasz najlepszy obronca a dodatkowo gracz uniwersalny bo mozna go dac tez na skrzydlo (szczerze mowiac w tej roli mi sie bardziej podobal)

Jak odejdzie zostanie nam Fornalik , Masternak , Jarczyk , Szyndrowski i Balul.Fornalik i Masternak chca odejsc (zreszta niech ida w pi*** szczegolnie Tomasz "wy***rdalaj" Fornalik ) , Skuter i jego gra na radar oraz jego wrzuty to wola o pomste do nieba , Jarczyk ma przeblyski formy i jak na obronce ma dobre warunki.No ale co z tego skoro w walce na boisku ich nie wykorzystuje , za to wykorzystuje je na parkietach dyskotek 8) a Balul gra nierowno choc jest to talent pierwszej wody

W kasie pusto , Wlecial i Mizia juz nie zagraja , Maline jak przesuniemy do obrony (o ile zostanie ) to znowu w pomocy nie bedzie mial kto rozgrywac etc.

I kogo J.Wyrobek ma dac na obrone :?: ps tylko nie piszcie o Skoczylasie bo widzialem go kilka razy w akcji ( min na castingu gdzie niemilosiernie ogrywal go bodajze Zachnik - gracz trzecioligowy)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: gerhat » 19 gru 2003, o 08:37

Pokażcie mi lepszego od Cecota w Ruchu. Być może bajera ale jego się tez pozbywamy. Facet praktycznie grał cały czas w dwóch formacjach, obronie i pomocy, tyrał na boisku, aż miło.
Z całym szacunkiem WojtekO, jezeli on grał nędznie to co powiesz o takich zawodnikach jak Bizak, Srutwa, Molek, Bartos, Fornalik, Jarczyk, Szyndrowski. Czy w ich grze widziałes jakąkolwiek finezję?
Wiem zaraz usłyszę, że Śrutwa strzelił 8 bramek, ale to nie swiadczy jak grał. Bo dla mnie w porównaiu z Cecotem grał nedznie do potegi 8 jak i pozostali wymienieni tutaj jego koledzy.

Mam nadzieję, ze Edek pogra jeszcze u nas, ale z drugiej strony nie dziwię mu się. Facet chciałby cos jeszcze w życiu osiągnąć, na co w Chorzowie na dzień dzisiejszy nie ma żadnych szans.

Viro

#12 Post autor: Viro » 19 gru 2003, o 11:23

ja w tym sezonie bylem na niewielu meczach ale na tych co bylem zawsze widzialem 2 pilkarzy , ktorym sie naprawde chcialo grac
byl to Srutwa i Malinowski reszta poprostu przecietna gra pomieszana z nedzna gra

Jr

#13 Post autor: Jr » 19 gru 2003, o 12:40

zgadzam się z Viro ta druzyna która teraz jest nic nie osiągnie jedynie spadek większosc zawodników juz niepamieta co to jest zaangażowanie i tyranie na boisku a tego na Ruchu niewidziałem juz barrrdzo dawno
jedynie zostawic Zajdla oczywiscie uregulować sprawe z Nowakiem potarac sie wplynąc na Bajere (jego mentalność mnie dobija) a reszta sami widzielismy....no jescze dać pograć Bartosowi bo druzyna chyba jakos niechciała z nim grać??????

stan01
Kontakt:

#14 Post autor: stan01 » 19 gru 2003, o 13:30

Moim zdanie Cecot powinien zostac, gral niezle, a nawet byl lepszy od coponiektorych naszych grajkow.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: spyru » 19 gru 2003, o 18:10

Prawda jest taka że Edek miał mecze słabe ale większość miał dobrych. Gdyby nie on i jego interwencje- nie mielibyśmy nawet tylu punktów ile mamy. i niech nikt nie pisze że grał nędzę, bo w większości meczów był jednym z najlepszych na boisku. I napewno byłoby szkoda gdyby odszedł. Ale jak znam życie i swój Klub to pewnie tak się stanie. Prawdopodobnie już nic się do świąt nie wydarzy na Cichej ciekawego, więc jest to mój ostatni komentarz. Skoro tak to życzę wszystkim Niebieskim wesołych świąt i udanego Sylwestra.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ