Nasz WIELKI CZWARTEK

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#136 Post autor: Konrad » 17 gru 2003, o 22:22

Viro - nigdy nie mów "nigdy". Mam nadzieję, że nie dojdzie do tego co napisał nudny (chodzi o totalny upadek Klubu) - niestety już dopuściliśmy do tego, że pseudodziałacze z prezesem na czele robili co chcieli, nie odczuwali strachu i respektu przed kibicami, co w efekcie doprowadziło do istniejącej sytuacji. Może to prymitywne, ale skoro nie można było nic zrobić to trzeba było ręcznie wyjaśnić co niektórym włodarzom jak należy pracować dla dobra Ruchu...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: gerhat » 18 gru 2003, o 08:35

W przemówieniu po ponownym wyborze na fotel prezesa, Krystian Rogala zdradził, iż zadłużeniu chorzowskiego Ruchu wynosi 10-11 milionów złotych. Na tyle szacuje się długi wobec Urzędu Skarbowego, ZUS-u, firm i prywatnych wierzycieli (w tym piłkarzy, trenerów, byłych członków zarządu).
:lol: :lol: :lol: ja nie mogę, zadłużenie wobec byłych członków zarządu!!! Ile razy ten facet próbował nam wpierać że zarząd pracuje społecznie. To tak jak Biesiada pracuje społecznie a na boku ma podpisane umowy i ciagnie kasę. ku***, Rogala więcej nie bredź, bo każda Twoja dzisiejsza wypowiedź jest sprzeczna z tym co mówiłes wczoraj. Nie zdziwię się, że ten dług zostanie uregulowany w pierwszej kolejności. A może pod tym kryje sie dług klubu wobec K.Rogali bo to przeciez tez członek byłego zarządu :lol: :lol: :lol: Juz nic mnie nie zdziwi.

W tej wyliczance zapomniał o długu najważniejszym, długu wobec kibiców. Tego nie załatwi żadnym układem, a kibic to taki wierzyciel, że jak się wk.... to juz nic go nie zatrzyma.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#138 Post autor: Patton » 18 gru 2003, o 11:28

oprocz "dolka" 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

WOJTEKK

#139 Post autor: WOJTEKK » 18 gru 2003, o 16:19

mnie dalej boli to ze wsród tych wszystkich głosujacych wiekszosc była za Rogala i dla mnie to nie sa Nieboscy członkowie klubu to sa czerwone pachołki i członki które dalej trzesa dupami na słowo rogala,a teraz beda te swoje dupska siadywac na głównej trybunie za darmo bo rogalik im podziekuje za głosy darmowym wjazdem a my pod gołym niebem w deszczu w sniegu na "trybunach" zadaszonych za 10 letniej kadencji rogali,za te nasze HEJA NIEBIESCY potraktował nas jak idiotów,DLACZEGO JEZELI JEST MARIUSZ W ZARZADZIE NIE MÓGŁBY BYC JEDEN PRZEDSTAWICIELI KIBICÓW !!!!!!ROGALA odpowiedz na te pytanie czerwiencu jeden nieodpowiesz bo boisz sie ze wszystko bysmy wiedzieli od danego kolegi A tak dalej bedziesz tym dupskiem siedział i ruinował klub.Ktos słusznie zauwazył ze kiedys była mowa ze społecznie sie pełni funkcje w zarzadzie.TY KŁAMCO TO ILE WRESZCIE ZARABIALI TWOI KOLESIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Siemce_Fan

#140 Post autor: Siemce_Fan » 18 gru 2003, o 20:54

jo juz tego sluchac niemoga.... co to sie z moim KOCHANYM RUCHEM porobilo.......

Rogala ty ku*** za***ana !!! ku*** PRL-u

Gość

#141 Post autor: Gość » 18 gru 2003, o 20:58

wracając do tematu spotkania, myślę że jutro dogramy szczegóły i zainteresowane osoby zostaną poinformowane na priv gdzie i kiedy się spotkamy... Więc każdy z jakimś konkretnym pomysłem niech da znać, ja też mam pomysły ale to na spotkaniu...
Pozdrawiam i Niebieskich Świąt wszystkim :!:

ODPOWIEDZ