Flagi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#16 Post autor: Schlesien » 18 gru 2003, o 00:59

Ponizej jest moj projekt. Nie za bardzo podoba mi sie "niebieski snajper", ale nic innego nie przychodzilo mi do glowy. To zawsze mozna zmienic...
Obrazek

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#17 Post autor: Patton » 18 gru 2003, o 11:25

nareszcie Schlesien doszlismy do porozumienia :wink: Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: gerhat » 18 gru 2003, o 12:56

:lol: z ta gieksa to był nioewypał bo:
- po pierwsze to my nie jestesmy pierwsi, Legia ma fane z Kaką a Pogoń z Kurasem
-po drugie gieksa co najwyżej może na fanie umiescic rekę .... Furtoka, albo goracy kubek Swierszcza :wink:

a projekty Schlesiena sa całkiem fajne

Wiking Eryk

#19 Post autor: Wiking Eryk » 15 sty 2004, o 03:28

Sorry ze sie wtracam ale haslo "Niebieski Snajper" moim zdaniem jest za***iste!!

Brzmi jak "niebianski" i znaczy to samo po "trochestaropolsku".. tak wiec rajska flaga :)

pzdr

mjrBIEŃ

#20 Post autor: mjrBIEŃ » 16 sty 2004, o 11:00

Co do flag E.Wilimowskiego,to śmierdzi mi tu pomysłem Legii,ale trudno.Zgodzę się ż Wikingiem że hasło "snajper" jest dobre,ale nie podoba mi się to ,że flaga by miała być tylko z Wilimowskim.A co np.z Cieślikiem?,który też się mocno zasłużył,a w dodatku na każdym meczu jest obecny?co z innymi niebieskimi???
Ja bym tą flagę zrobił w jednym kolorze(oczywiście w niebieskim) i umieściłbym na na niej twarze wszystkich którzy zrobili coś więcej dla Ruchu niż normalni przeciętniacy.Byłoby to coś w rodzaju "pomnika".Można by np.było zrobić ankiete na forum,kogo chcielibysmy na tej fladze.Ja jestem za Cieślikiem,Wilimowskim,dalej 2 Wyrobki,Gucio,Faber,Maszczyk,Nieroba,Bula,Cebula,Wodarz ,Śrutwa?może któryś z nich??,może wszyscy z nich,może ktoś z działaczy?
Oczywiście flaga musiałaby być bez żadnych napisów typu Ruch Chorzów,czy Górny Śląsk,można by tylko bo bokach dołożyć herb Ruchu i G.Śląska a pod głowami nazwiska
Nie wiem jak Wam się wydaje,ale mnie ten pomysł bardziej się podoba,tymbardziej że nikt takiej flagi nie ma, a mało która ekipa ma takie pole manewru jak my,mający tyle gwiazd

mjrBIEŃ

#21 Post autor: mjrBIEŃ » 16 sty 2004, o 11:14

Co do herbu Ruchu np.z lewej i G.Śląska z prawej,to wydaje mi się że możnba by to było jeszcze lepiej rozwiązać.
Z lewej można by było dać herb Ruchu,ale ten pierwszy przedwojenny z datą na dole 1920,a z prawej obecny herb z datą np.2004

SLawa

#22 Post autor: SLawa » 16 sty 2004, o 14:40

mjrBIEŃ pisze:Zgodzę się ż Wikingiem że hasło "snajper" jest dobre,ale nie podoba mi się to ,że flaga by miała być tylko z Wilimowskim.A co np.z Cieślikiem?,który też się mocno zasłużył,a w dodatku na każdym meczu jest obecny?co z innymi niebieskimi???
Ja bym tą flagę zrobił w jednym kolorze(oczywiście w niebieskim) i umieściłbym na na niej twarze wszystkich którzy zrobili coś więcej dla Ruchu niż normalni przeciętniacy.Byłoby to coś w rodzaju "pomnika".Można by np.było zrobić ankiete na forum,kogo chcielibysmy na tej fladze.Ja jestem za Cieślikiem,Wilimowskim,dalej 2 Wyrobki,Gucio,Faber,Maszczyk,Nieroba,Bula,Cebula,Wodarz ,Śrutwa?może któryś z nich??,może wszyscy z nich,może ktoś z działaczy?
moim zdaniem stawianie komuś pomnika za życia nie jest najszczęsliwszym pomysłem, dlatego też fane tylko z Ernestem uważam
za dobry pomysł.
mjrBIEŃ pisze:Co do herbu Ruchu np.z lewej i G.Śląska z prawej,to wydaje mi się że możnba by to było jeszcze lepiej rozwiązać.
Z lewej można by było dać herb Ruchu,ale ten pierwszy przedwojenny z datą na dole 1920,a z prawej obecny herb z datą np.2004
w tym przypadku jestem jak najbardziej za

pozdro

Viro

#23 Post autor: Viro » 16 sty 2004, o 15:05

ja jestem za pomyslem mjr>Bienia z fana z samymi Twarzami moze pod nimi nazwiska to byloby cos
naprawde niezly pomysl

mjrBIEŃ

#24 Post autor: mjrBIEŃ » 16 sty 2004, o 15:05

Slawa - nie bierz dosłownie tego co napisałem.Pomnik stawia się m.in.temu,który się w czymś bardzo zasłużył.W tym przypadku jest to nasz Ruch.A Ci wszyscy których wymieniłem i cała reszta o których zapomniałem bądź nie pamiętam, dla naszego Ruchu zrobili bardzo dużo.
Ja nie mówię o postawieniu pomnika ,tylko o zrobieniu flagi ku czci tych, którzy odeszli i tym którzy ciągle są wśród nas ,a których zawsze będziemy mieć w sercach i o których zawsze będziemy pamiętać,bo jakby nie było są legendą tego klubu
A zrobienie flagi z samym Wilimowskim jest trochę nie na miejscu:
-po pierwsze,czemu mamy kopiować pomysł Legii,zróbmy coś oryginalnego
-po drugie czym Wilimowski bardziej zasłużył na taką flagę od np.Cieślika

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: Zoltan » 16 sty 2004, o 16:26

mjrBIEŃ napisal
Wyrobki,Gucio,Faber,Maszczyk,Nieroba,Bula,Cebula,Wodarz ,Śrutwa?może któryś z nich??,może wszyscy z nich,może ktoś z działaczy?
z dzialaczy to ROGALA!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ten by tam pasowal:D :wink:

a tak na serio calkiem podoba mi sie pomysl z wieloma twarzami:) 8) pozdrawiam

reden
Kontakt:

#26 Post autor: reden » 16 sty 2004, o 16:55

+ twarze kibiców !!!

kurczak1920

#27 Post autor: kurczak1920 » 17 sty 2004, o 06:43

Też uważom, że projekt z twarzami najbardziej zasłużonych (liczba mnoga) jest lepszy. I pierwszy i ostatni herb Ruchu.

Ps. Projekt Redena jest też dobry tylko czy w rzeczywistości da się uzyskać takie efekty światłocieni???

SKORD_RTS`

#28 Post autor: SKORD_RTS` » 21 sty 2004, o 10:18

flaga niebieski snajper fajowo wyglada dla mnie bomba :D

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: jajo » 21 sty 2004, o 15:31

Da sie zobacz flage z deyna na legii.
wiele glow byloby lepsze

albo na wzor prezydentow w stanach czterech naj...
zrobi sie glosowanie

Dawo21

#30 Post autor: Dawo21 » 29 sty 2004, o 23:41

Jo jest za flagą z wieloma twarzami.Moga się podjąc robienia tej flagi.Najlepiej żeby była na początek rundy. :twisted:

ODPOWIEDZ