Nasz WIELKI CZWARTEK
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o chłopców z rocznika 87 w Ruch-u to Siemce masz racje ale nie zapomina, że piłka juniorska a seniorska to coś bardzo różnego. Wiem dobrze bo gram w piłkę od 7 lat. Wiem, że ich gra może być ładna dla oka ale to wynika z wielu czynników, np ze szkolenia jakim byli prowadzeni. Możesz mieć takie wrażnei ponieważ reszta druzyn po prostu była słabiej prowadzona. Problemy zaczynają się kiedy Ci ludzie muszę skńczyć grać w juniorach i przejść do poważnej piłki. Wierz mi, widziałem już tyle talentów, które zostały odrzucone przez układy i brak siły przebicia. Piłka kopneł ich w dupe, więc Oni to teraz pi***olą. Oby było inaczej w przypadku tych, o których teraz rozmawiamy
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Bart, przemoca nic nie wskoramy a jedynie pogorszymy nasza sytuacje! Kto zainwestuje w sredni drugoligowy klub, z mala rozwydrzona, bijaca zarzad/prezesa publicznoscia? Ja bym w taki klub na pewno nie zainwestowal. Po co sie narazac...Bart pisze:Hahaha Spyru a kto tu mowi o jakims spotkaniu z Rogala??? Ja mysle,ze z tym czlowiekiem nie ma o czym rozmawiac bo z klamcami i oszustami sie nie rozmawia. Jemu by zalezalo buahahah, jasne.
Jedynym swiatelkiem w tunelu jest osoba Mariusza Srutwy w zarzadzie, bo jego intencji mozemy byc pewni. Prezes jest osoba przynajmniej wielce kontrowersyjna a co soba prezentuja pozostali czlonkowie za rzadu pozostaje chyba tajemnica. Pozostaje wierzyc w to, ze wkrotce powstanie SA i wszystko stanie sie bardziej czytelne. Niestety innego wyjscia nie widze, bo nikomu (nawet miastu) na sportowej wizytowce tego regionu nie zalezy.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Proponuje spotkanie 27.12 obojetnie gdzie, najlepiej byloby w klubie, ale moze sie to skonczyc rekoczynami, jak spotkamy pare osob :lol: Termin w miare dobry, wiekszosc ma wolne itd. Pogadam z Wojtkiem, moze wspolnie cos wymyslimy, jak cos to dam wam znac co i jak. 2 sprawa - wpiszcie sie, czy faktycznie wiekszosc z was jest za jakas fana na czesc Wilimowskiego, moze zaczniemy robic zbiorke kasy na nia, do wiosny troche czasu zostaly, moze cos sie uda wykombinowac. Zloze nowy temat o flagach i prosilbym o wklejanie projektow tylko w tym temacie. i 3 - gosciu sie wpisal, ze mamy niby isc do prawnika itd. wiec ja mam pytanko - moze ktos z waszych znajomych ma prawnika za kumpla etc. Potrzebny bylby statut klubu, bo jak ja pojde po porade to bankowo za zapoznanie sie ze sprawa bekniemy 100 zl w plecy :? Panowie nie ma co, zapierdolilismy rowno teraz, mamy teraz kilka miechow, tylko niech ktos nie mysli, ze wolnego, trzeba sie konkretnie wziasc do roboty
:twisted: Pozdrawiam!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Tak jak pisze Patton, zeby cos zaczac czynic w tym temacie potrzebny jest aktualny statut Klubu, oczywiscie z mozliwoscia wgladu do niego.
Oprocz tego moze byc jeszcze Regulamin wewn. dotyczacy Walnego, ale nie przypuszczam zeby cos takiego bylo. Po za tym zeby podwazyc waznosc Walnego (a o to chyba chodzi) przydalby sie protokol z posiedzenia.
Temat prawnika to nastepna sprawa. Zeby udzielil jakiejs porady musi znac pewne fakty, dokumenty itp.
Sam chcialbym jakos pomoc, ale czuje sie bezsilny.
Oprocz tego moze byc jeszcze Regulamin wewn. dotyczacy Walnego, ale nie przypuszczam zeby cos takiego bylo. Po za tym zeby podwazyc waznosc Walnego (a o to chyba chodzi) przydalby sie protokol z posiedzenia.
Temat prawnika to nastepna sprawa. Zeby udzielil jakiejs porady musi znac pewne fakty, dokumenty itp.
Sam chcialbym jakos pomoc, ale czuje sie bezsilny.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I to mi sie podoba byc moze wreszcie ruszymy z miejsca jakoś.termin wydaje mi sie jak najbardziej odpowiedni prawnika niestety żadnego nie znam w tej kwestii pomoc nie moge zas co do statutu klubu to tego co mi wiadomo jest do wgladu dla kazdego wiec nie powinno byc z tym problemu.pogadajcie z Wojtkiem z innymi którzy takze sa zainteresowani jakas pomoca do klubu i zabieramy sie do harówy która mam nadzieje da efekt.musi dac efekt.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- Patton
- Kontakt: