Nasz WIELKI CZWARTEK
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wczorej zech sie wkurwil na maxa
Jeszcze p.Jacek wyskakuje i zaczyna bezsensu dupic fleki. ku*** mac. Rogala widzisz ku*** ze sie juz zle dzieje od dobrych paru lat a ty ku*** dalej siedzisz na tym je***ym stolku prezesa.
przez te lata twojej kadenci to cos ku*** zrobil ? co ty myslisz ze obnizyles plotek i pare stolkow dales i z tgo momy sie cieszyc ?? zobacz ku*** jak ten stadion wyglada!! nawet w 3lidze jest fajnie wylany beton a u nnos zas chujsko. Co jeszcze zrobiles spadki do 2ligi a tereaz bedziesz miol 3 jak z tad nie spierdolisz!! a kaj jest ten fiat?? Tu wszystko trzeba zaczac od zera wszystko od nowa budowac!!! zrozum to i wy***rdalaj z tad !!!
KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala !!!! Bys odszedl bylo by wszystko wporzadku nikt by nie mial juz do Ciebie pretensji wiec miej swoj honor i dla dobra klubu i swojego dobra odejdz stad !!! Prosza

KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala !!!! Bys odszedl bylo by wszystko wporzadku nikt by nie mial juz do Ciebie pretensji wiec miej swoj honor i dla dobra klubu i swojego dobra odejdz stad !!! Prosza

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem po co de rogallo zostaje przeciez tu sie juz niec wiecej nie da spierd...c!! Dlugi ze az sie plakac chce kopacze ktorzy patrza tylko jak sie ulotnic i stadion ktorym zaniedlugo zainteresuje sie unesco!!!
Prezesie prosze sobie zobaczyc co sie dzieje gdzie indziej(Groclin,Cracovia,Belchatow np).
Jak pan nie umie to moze wpadne z palnikiem i odpalimy pana z tronu!!No ale ja sie moglo inaczej stac przeciez wybrany pan zostal przez kolezkow i znowu bedzie to samo.......bla bla bla.
Zreszta po co my to wszystko piszemy ,tylko dlatego zeby sie panowie z zarzadu z nas nasmiewali.Nalezy wam sie wpier...l i to pozadny innej opcji juz chyba nie ma....
Prezesie prosze sobie zobaczyc co sie dzieje gdzie indziej(Groclin,Cracovia,Belchatow np).
Jak pan nie umie to moze wpadne z palnikiem i odpalimy pana z tronu!!No ale ja sie moglo inaczej stac przeciez wybrany pan zostal przez kolezkow i znowu bedzie to samo.......bla bla bla.
Zreszta po co my to wszystko piszemy ,tylko dlatego zeby sie panowie z zarzadu z nas nasmiewali.Nalezy wam sie wpier...l i to pozadny innej opcji juz chyba nie ma....
Panowie o tej spolce akcyjnej to slychac oid tak dawna jak o remoncie stadionu i ciagle sa nowe sensacje , zeby uspokoic kibicow ale wszystko i tak zawsze zostaje tylko pustymi i niespelnionymi obietnicami
zarzad Ruchu przypomina mi nasz rzad typowa komuna kzdy patrzy , zeby tylko jak najwiecej nakrasc doprowadzic do ruiny ale , zeby jemu osobiscie zylo sie dobrze i dostatnio
Wczorajsza ochrona na zebraniu swadczy , ze dzialacze czytaja forum i chyba sie nas obawiaja ale trzeba spektakularniejszych dzialan chyba niz tylko okrzyki patrz Pogon, Cracovia.
o Jacku Bloku szkoda wogole pisac bo nie umial sensownie odpowiedziec na zaden nasz argument czyli jak zwykle wymijajace odpowiedzi.
Tak, na spokojnie terz mysle moze wczoraj trzeba bylo wejsc na te zebranie . Nie wiem czy to by cos dalo ale moze wkoncu by zobaczyli , ze ta prawdziwa sile to stanowimy my, a tak oni znow zrobili swoje to co mieli zaplanowane dalej beda robic to samo a z nas "glupich" kibicow sie smieja. Jakby "nasz prezes" mial choc troche honoru i godnosci to odszedlby sam ( moze z wyjatkiem Premiera Millera:)), bo tak zrobilby kazdy normalny czlowiek, ktoremu tlum kibicow nie tylko wczoraj ale i na meczach wykrzykuje "
Krystian Rogala z Chorzowa niech wy***rdala"
zarzad Ruchu przypomina mi nasz rzad typowa komuna kzdy patrzy , zeby tylko jak najwiecej nakrasc doprowadzic do ruiny ale , zeby jemu osobiscie zylo sie dobrze i dostatnio
Wczorajsza ochrona na zebraniu swadczy , ze dzialacze czytaja forum i chyba sie nas obawiaja ale trzeba spektakularniejszych dzialan chyba niz tylko okrzyki patrz Pogon, Cracovia.
o Jacku Bloku szkoda wogole pisac bo nie umial sensownie odpowiedziec na zaden nasz argument czyli jak zwykle wymijajace odpowiedzi.
Tak, na spokojnie terz mysle moze wczoraj trzeba bylo wejsc na te zebranie . Nie wiem czy to by cos dalo ale moze wkoncu by zobaczyli , ze ta prawdziwa sile to stanowimy my, a tak oni znow zrobili swoje to co mieli zaplanowane dalej beda robic to samo a z nas "glupich" kibicow sie smieja. Jakby "nasz prezes" mial choc troche honoru i godnosci to odszedlby sam ( moze z wyjatkiem Premiera Millera:)), bo tak zrobilby kazdy normalny czlowiek, ktoremu tlum kibicow nie tylko wczoraj ale i na meczach wykrzykuje "
Krystian Rogala z Chorzowa niech wy***rdala"
wielki czwartek
Powiem krotko ku*** MAC!!!!!!!!!!
A ten lysy J.Blok pod kawiarenka to jakis po***
ty mu plujesz w twarz a on mowi deszcz leci.
:flaga:
A ten lysy J.Blok pod kawiarenka to jakis po***
ty mu plujesz w twarz a on mowi deszcz leci.
:flaga:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już ku*** nie wiem co robić. Z jednej strony Rogala zaczął tworzyć spółke - to może ją skończyć. Z drugiej może być jeszcze gorzej. Może faktycznie, jak już ktoś wspomniał, można by było postarać się z prezesikiem porozmawiać.... Może współnymi siłami coś byśmy wskórali. Bo coś mi się wydaje że wywiezienie go na taczkach nic dobrego nie da. Też się wkurwiam o to co się w klubie dzieje i co się działo(spadek z ligi), ale Rogali na Ruchu napewno zależy. Mam w tej sprawie mieszane uczucia. Nie chce go bronić, ale nawet Mario mówił przez kilka lat że jest to jedyny czlowiek, który coś w Ruchu robi.... A to że o kibiców się nie dba- to jest już inna sprawa
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Patton
- Kontakt:
spyru - jak ja zaczal tworzyc?Jak narazie to cofnelismy sie jeszcze bardziej wstecz... Glupiego pier*** juz sie sluchac nie da. Oni powinni isc zywcem do nieba - Rogala tak kocha klub, wszystko dla niego robi, nie pobiera pensji, Blok to samo, ratuje klub niepobierajac pensji. Niech nam beda swietymi w niebie, byle jak najdalej od Cichej 6...I jeszcze jedno - za szybko odpuscilismy wczoraj, zdecydowanie za szybko - mielismy wjechac do tej kawiarenki i wysmiewac tych palantow, moze by i po psy zadzwonili, byloby przynajmniej ciekawie
A tak poczuli, ze moga robic co chca i to zrobili. Rece opadaja, nic ino sie na***rdolic 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Rowniez w ten nieszczesny czwartek bylem pod oknami Kawiarenki sluchajac miedzy innymi wypowiedzi i argumentow Pana Jacka - jednym slowem kpina jak to cale Walne Zebranie. Jestem tak samo rozgoryczony jak wszyscy.
Ale czytając relacje z obrad:
"Przybliżmy jak wyglądał przebieg obrad. W pierwszym terminie zebranie nie mogło się rozpocząć, gdyż spośród 109 uprawnionych kandydatów stawiło się 54, co wynosi 49,5% (potrzebna jest większość). Związku z tym Konrad Przyczyna zgłosił wniosek o zerwanie obrad. Wniosek nie został przyjęty. Spotkanie w drugim terminie zaczęło się kwadrans później.",
- mam pytanie nie znajac statutu, dlaczego wniosek nie zostal przyjety, a pietnascie minut pozniej spotkanie moglo sie odbyc? - mimo braku wiekszosci, jak przypuszczam.
Ale czytając relacje z obrad:
"Przybliżmy jak wyglądał przebieg obrad. W pierwszym terminie zebranie nie mogło się rozpocząć, gdyż spośród 109 uprawnionych kandydatów stawiło się 54, co wynosi 49,5% (potrzebna jest większość). Związku z tym Konrad Przyczyna zgłosił wniosek o zerwanie obrad. Wniosek nie został przyjęty. Spotkanie w drugim terminie zaczęło się kwadrans później.",
- mam pytanie nie znajac statutu, dlaczego wniosek nie zostal przyjety, a pietnascie minut pozniej spotkanie moglo sie odbyc? - mimo braku wiekszosci, jak przypuszczam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zbyt pochopnie zakonczylem temat, bo jeszcze jedna informacja nie daje mi spokoju, a mianowicie:
"Członkowie zadecydowali, iż głosowanie będzie jawne i w tym momencie przystąpiono do szeregu głosowań. Ich efektem było zatwierdzenie prezesa oraz składu zarządu."
Na powaznych Walnych Zgromadzeniach GLOSOWANIE w sprawie udzielenie absolutorium Zarzadowi i prezesowi, a takze WYBORY nowego Zarzadu z ktorego wybierany jest prezes, przeprowadzane sa TAJNIE.
Dziwne ze akurat na tym pikniku odbylo sie to jawnie.
"Członkowie zadecydowali, iż głosowanie będzie jawne i w tym momencie przystąpiono do szeregu głosowań. Ich efektem było zatwierdzenie prezesa oraz składu zarządu."
Na powaznych Walnych Zgromadzeniach GLOSOWANIE w sprawie udzielenie absolutorium Zarzadowi i prezesowi, a takze WYBORY nowego Zarzadu z ktorego wybierany jest prezes, przeprowadzane sa TAJNIE.
Dziwne ze akurat na tym pikniku odbylo sie to jawnie.
wybory na CICHEJ !!!
:oops: kiedyś rogala po ładnej wiązance na maczu powiedział że chciał to wszystko rzucić - nie rzucił niby na prośbę części ludzi z zarządu -
TERAZ MIAŁ OKAZJĘ I NIE ZROBIŁ TEGO ???!!! DLACZEGO ???!!!
CZEGO SIĘ BOI - ŻE "KTOŚ NOWY" DOSZUKA SIĘ CZEGOŚ CO POKAZAŁOBY JEGO JESZCZE GORSZE OBLICZE !!! (choć nie wiem czy gorsze może być) OT TYPOWY KOMUCH !!!
MYŚLĘ ŻE O PRAWDZIWEJ SYTUACJI W RUCHU BĘDZIEMY MOGLI SIĘ DOWIEDZIEĆ (za jakiś czas) TYLKO OD MARIUSZA .
Jeszce jedna sprawa - w poprzednich postach padło pytanie PO CO BYŁ TAM kopel ??? WŁAŚNIE MIJA 1-sza ROCZNICA JAK NA SPOTKANIU
OPŁATKOWYM USTAMI SWEGO PRACOWNIKA OBIECAŁ :shock:
NA WIOSNĘ 2003 WYREMONTOWAĆ TRYBUNĘ (tylko którą )
BYĆ MOŻE TERAZ TAKĄ DEKLARACJĘ ZŁOŻYŁ OSOBIŚCIE 8)
TERAZ MIAŁ OKAZJĘ I NIE ZROBIŁ TEGO ???!!! DLACZEGO ???!!!
CZEGO SIĘ BOI - ŻE "KTOŚ NOWY" DOSZUKA SIĘ CZEGOŚ CO POKAZAŁOBY JEGO JESZCZE GORSZE OBLICZE !!! (choć nie wiem czy gorsze może być) OT TYPOWY KOMUCH !!!
MYŚLĘ ŻE O PRAWDZIWEJ SYTUACJI W RUCHU BĘDZIEMY MOGLI SIĘ DOWIEDZIEĆ (za jakiś czas) TYLKO OD MARIUSZA .
Jeszce jedna sprawa - w poprzednich postach padło pytanie PO CO BYŁ TAM kopel ??? WŁAŚNIE MIJA 1-sza ROCZNICA JAK NA SPOTKANIU
OPŁATKOWYM USTAMI SWEGO PRACOWNIKA OBIECAŁ :shock:
NA WIOSNĘ 2003 WYREMONTOWAĆ TRYBUNĘ (tylko którą )
BYĆ MOŻE TERAZ TAKĄ DEKLARACJĘ ZŁOŻYŁ OSOBIŚCIE 8)
Mam nadzieję, że odpowiem na wszystkie sprawy:
Kopel - nic nie mówił - nie wiem po co był. Wyszedł w czasie przerwy. Henryk Wieczorek był do końca - potem gratulował prezesowi wyboru.
Nie było zadnego głosowania nad absolutorium dla odchodzącego Zarzadu. Po prostu odeszli i tyle.
Mielismy takze wniosek przygotowany o unieważnienie obrad z powodu braku kworum i przesunięcie obrad na nowy termin - ale niestety prowadzący podważył wniosek i nie został on przyjety
O spółce nic konkretnego nie mówiono - o długach też nic.
tam wczoraj tylko wybrano nowe władze klubu
Kopel - nic nie mówił - nie wiem po co był. Wyszedł w czasie przerwy. Henryk Wieczorek był do końca - potem gratulował prezesowi wyboru.
Nie było zadnego głosowania nad absolutorium dla odchodzącego Zarzadu. Po prostu odeszli i tyle.
Mielismy takze wniosek przygotowany o unieważnienie obrad z powodu braku kworum i przesunięcie obrad na nowy termin - ale niestety prowadzący podważył wniosek i nie został on przyjety
O spółce nic konkretnego nie mówiono - o długach też nic.
tam wczoraj tylko wybrano nowe władze klubu