Lorens tyz jest chyba bezrobotny. Fornalak to typowy "gość z budki", a mode potrzebują trynera co sie bydzie dar przi linii i wesprze, abo op***doli kedy trzaENDZA pisze:Moze by tak zaproponowac prowadzenie tego zespołu Fornalakowi albo Wyrobkowi Wiem , ze prowadzenie zespolu w ME to nie zaden prestiz ale skoro moze Fornalik w Belchatowie....
Co do tego, czy Fornalak, Wyrobek czy Lorens podjęliby się pracy z drużyną MESY ... chyba każdy zna odpowiedź. Jak napisali na Niebiescy.pl, nie trzeba szukać daleko >>> może PietrzakENDZA napisał/a:
Moze by tak zaproponowac prowadzenie tego zespołu Fornalakowi albo Wyrobkowi Wiem , ze prowadzenie zespolu w ME to nie zaden prestiz ale skoro moze Fornalik w Belchatowie....
Lorens tyz jest chyba bezrobotny. Fornalak to typowy "gość z budki", a mode potrzebują trynera co sie bydzie dar przi linii i wesprze, abo op***doli kedy trza
sorry. Ale co znaczom panowie Fornalak, Wyrobek czy Lorens ? Wyrobek i Lorens moga jeszcze ewentualnie odcinać kupony z przeszłości... wspomnieniom należy się szacunek, ale wspomnieniami niy idzie żyć.kujav89 pisze:Co do tego, czy Fornalak, Wyrobek czy Lorens podjęliby się pracy z drużyną MESY
To nie Orange , zeby najwazniejszy był wynik i trener darł sie przy lini.Tak przynajmniej mi sie wydaje.Trenerów powinno sie rozliczac z ilosci zawodników ,którzy przebija sie do 1 druzyny a nie wyników.W tych chopcach potencjał jest ale taktyka niestety lezyL.G pisze:Lorens tyz jest chyba bezrobotny. Fornalak to typowy "gość z budki", a mode potrzebują trynera co sie bydzie dar przi linii i wesprze, abo op***doli kedy trzaENDZA pisze:Moze by tak zaproponowac prowadzenie tego zespołu Fornalakowi albo Wyrobkowi Wiem , ze prowadzenie zespolu w ME to nie zaden prestiz ale skoro moze Fornalik w Belchatowie....
ps. Michniewicz tyż wolny
juz na ten temat sie wypowiadołech po meczu z Korona ale pewien ktoś sie wadził może on wie lepi kto . Te same pytanie zadołem pewnej osobie co je w zarzadzie co byla na trybunie i mi pedziała ( nie byda pisoł kto ) ze oficialnie jest Michalski a nie oficialnie Pietrzak , zreszta wystarczy przejs sie na szpil mlodych i zoboczysz kto dyryguje przy liniLysy pisze:Kto tak na prowda jest trenerem Ruchu- Młodej Ekstraklasy,Michalski czy Pietrzak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], JSensei, WolnyLogin i 74 gości