Mirek pisze:chłopie wyluzuj w kazdym temacie to samo
Działania marketingowe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ruch na GPW to wielki zaszczyt
Ruch na GPW to wielki zysk dla klubu, gdzie 1emisja jest zamknieta - 100% powodzenia
Ruch na GPW to jeszcze wiekszy zysk dla klubu - dalsze emisje - waRiatow nie brakuje
Ruch na GPW to bardzo dobra relkama.
Ruch na GPW to w niedalekiej przyszlosci puchaRy
Panowie uczyc sie inwestowania
polecam parkiet.com
Ruch na GPW to wielki zysk dla klubu, gdzie 1emisja jest zamknieta - 100% powodzenia
Ruch na GPW to jeszcze wiekszy zysk dla klubu - dalsze emisje - waRiatow nie brakuje

Ruch na GPW to bardzo dobra relkama.
Ruch na GPW to w niedalekiej przyszlosci puchaRy

Panowie uczyc sie inwestowania
polecam parkiet.com

kto kocha ten wierzy
-
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
wiesz tak można gadać przy każdej sprawie - możemy dostać super sponsora, ale nie wiadomo co będzie za 2 -3 lata; trzeba działać a nie pi***zieć w stołek... giełda to jest extra pomysł i może niektórzy się wkurzają że porównują nas z innymi klubami zagranicznymi ale z kogo brać najlepszy wzór jak nie właśnie z nich!! zawsze można się wzorować na "KS Ciemni Andrychów" (przykładowy nikomu nie znany przeze mnie wymyślony klub) ale raczej nic nam to nie da... za niedługo w nasze ślady pójdą inne kluby, ale one już zawsze będą 2,3...5...27... itd. a jeśli np wisła bedzie chciała wejsć na giełde to na pewno bedzie napisane w gazetach: wisła bedzie 2 po Ruchu Chorzów klubem który wejdzie na giełde" i obojętnie kto by nie wchodził zawze będą przypominali że pionierem w polsce jest Ruch!!niebo1 pisze:Swoja droga może owrócimy do tematu bo robi się off topic??Ja cenie zarząd za odwagę ,że jendak wchodza na ta giełdę..któa niby jest pewna ale nie wiadomo jak to będzie za dwa trzy lata....
i kurde nie wiem czego się boicie, jakie obawy - zwłaszcza niebo1 - niech zarobią 1 mln - i niech nikt nie pieprzy ze nie warto! zresztą wszystkie liczące się firmy wchodzą na giełde bo tam jest kasa, kasa dla naszej kochanej dRużyny!!!!!!
Pozdrawiam ASTE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja nie mówię ,że nie warto i masz racje będziemy czytać zawsze o ruchu jako tym który to zapoczątkował. Zawsze to co nowe trudniej sie przyjmuje potem stanie sie to chlebem powszednim. Ja po prostu mam pewne obway (mój znajomek stracił kiedyś kupe kasy) ale rozumiem ,że tutaj zarobek jest pewny...jesli tak to bardzo dobrze. Mam tylko nadzieję , że zarobia kupe szmalu i kupią jakiegoś zawodnika...bo tak to byłby to dobry biznes. Pewny zarobek na giełdzie= super transfery.
- ASTE
- Kontakt:
twój znajomy prawdopodobnie kupił akcje które spadły i stacił - to jest gra na giełdzieniebo1 pisze:Ja nie mówię ,że nie warto i masz racje będziemy czytać zawsze o ruchu jako tym który to zapoczątkował. Zawsze to co nowe trudniej sie przyjmuje potem stanie sie to chlebem powszednim. Ja po prostu mam pewne obway (mój znajomek stracił kiedyś kupe kasy) ale rozumiem ,że tutaj zarobek jest pewny...jesli tak to bardzo dobrze. Mam tylko nadzieję , że zarobia kupe szmalu i kupią jakiegoś zawodnika...bo tak to byłby to dobry biznes. Pewny zarobek na giełdzie= super transfery.
a ruch nie bedzie grał na giełdzie on otworzy taki "kiosk z akcjami" i będzie sprzedawał - choć to nie dokońca tak... wyemituje akcje które kupią między innymi pan Klimek - już o tym mówił nie będą grali oni tylko dają towar którym grać bedą gracze...czyli kasa odrazu do klubu, a od tego czy klub bedzie dobrze prosperował i odnosił sukcesy bedzie zależało czy ktoś bedzie chciał kupować kolejne akcje w kolejnej emisji...
Pozdrawiam ASTE
-
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
ale RUCH - ZARZĄD nie będzie grał na giełdzieniebo1 pisze:Źle to napisałem, chodziło mi to to ,że warto grać na giełdzie ale zawsze istnieje jakies małe ryzyko:)
Oświeciliscie mnie z ta giełdą i teraz patrzę na to inaczej...-dzieki.
Niestety nazwisk nie znam gdyz giełda mnie nie kręci.

Pozdrawiam ASTE
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa warta 750 mln zł?!
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title ... omosc.html
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title ... omosc.html
- ASTE
- Kontakt:
aby wejsc na giełde trzeba mieć z czym... a małe 1 osobowe firmy z czym wejdą?? firmy które weszły na giełde zaczynają zupełnie nową polityke, są nastawione na zwiększanei zysków (ja każda firma) i mają określony "bezpieczny plan", nie mogą sobie pozwolić na ryzykowanie otwarcia powiedzmy fili w etiopi że bedzie to strata, bo osłabiają sobie marke...niebo1 pisze:Jak to się uda jak mówili w artykule to byłoby super niech inni biora z nich przykład- juz widzę te papierkowe pieniądze przed oczami:)to czemu przeciętny człowiek tak nie sprzedaje??bo nie ma spółki założonej?? hm nie kumam tego:P
IKEA nie jest na giełdzie wiesz dlaczego? bo ona ma polityke firmy by szukać nowych rynków zbytu, nawet małych i nawet jak przyniesie jej to strate to nie odczują tego "giełdowcy" dlatego mogą odważnie ryzykować.
mała firma moze przekształcić się w spółke - nie wiem czy sa jakieś konkretne wymagania - ale jej się to nie opłaca - bo kto by kupił akcje firmy "kogucik"

Pozdrawiam ASTE
-
- Kontakt: