Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#466 Post autor: wojt » 4 mar 2008, o 15:28

Tematy kibicowskie są w dziale kibice.

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#467 Post autor: Pawel » 4 mar 2008, o 15:33

gdzie moge sciagnac szpil z C+ ?
nie chodzi mi o rapidshare (bo tam z publicznym IP nie sposób sie dostać a czekając w kolejce można brode zapuścić jak fidel castro) ani plikus (transfer 12 kb/s po 3 MB zrywa połączenie) .
chodzi mi o darmowy serwer bez rejestracji i logowań, gdzie z normalną szybkością bedzie można sciagnąć szpil ...

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#468 Post autor: Radvan » 4 mar 2008, o 16:06

Pawel pisze:gdzie moge sciagnac szpil z C+ ?
nie chodzi mi o rapidshare (bo tam z publicznym IP nie sposób sie dostać a czekając w kolejce można brode zapuścić jak fidel castro) ani plikus (transfer 12 kb/s po 3 MB zrywa połączenie) .
chodzi mi o darmowy serwer bez rejestracji i logowań, gdzie z normalną szybkością bedzie można sciagnąć szpil ...

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 75f#309817

To co NRŚL podol jest dobre wczoreaj sciagalem :] okolo 45 min mi to zajelo :D

Awatar użytkownika
ch-R

#469 Post autor: ch-R » 4 mar 2008, o 16:25

To co Pyjter podol jest dobre na sandspace , wszystko sie bardzo fajnie sciaglo transfer 128/130 KB/sek
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#470 Post autor: markomaniak » 4 mar 2008, o 16:33

Był żech, zoboczył żech, wygrali my!!- pierona, tym szczęściem żech sie nagrzmocił

na plus: Balaz, Nowacki, Ćwielong, Baran, Brzyski, Nykiel, Straka, Fabus, Grzyb, Adamski Mioduszewski, Pulkowski, Grodzicki, Domżalski, Radolsky (taktyka, zmiany), Niebieski doping, frekwencja, kombinacje, kontry, gra bokami, rogi itd. itp!!!

na minus: pogoda.... a co jo tu dupca, pogoda tyz na plus :)

Awatar użytkownika
Renegat1988
Kontakt:

#471 Post autor: Renegat1988 » 4 mar 2008, o 16:58

Lutz - wim że jak sie mieszko przez pora lot na zachodzie to woda sodowo uderzo do gowy...ale przestoń bo jak zauwazyłs robisz z siebie posmiewisko na forum, a czytajac twoje wypowiedzi w innych tematach, wim żeś gupi nie jest, winc prosza wróc do swojego dawnego poziomu wypowiedzi i bydzie OK.

Przed deRbami żeś fandzolił zas o zżeraniu laci jak Nos bydzie tyla ludu, tymczasem zamiast szykowac sie do uczty, Ty marudzisz... :niepewny: PozdRo

Pavlique
Kontakt:

#472 Post autor: Pavlique » 4 mar 2008, o 18:19

Przykre ze dookola taka hilwka
He he he jo słyszoł łod żaboli że primo piyrszo brama ze spalonego, a secudno że no stela boło bo my mieli za darmo wursztu a łoni usieli za nie płącić... :rotfl:
Tak jak sam ftoś padoł
, jak sie żere za dużo krupnioli w szczewach to potym sie we łbie pie...oli...
nojlepij ś niymi godac że łoni byli lepsi, szczelyli nom 5 torów, durś musieli grać pod góka, boło ich yno 8 na spilplacu a naszych 12 a na końću im syndzia brama wpieprzył i jeszcze boło ixch tam tysionc tysiyncy... to som argumynty na poziomie ich argumyntów...
Pozdr :hyhy:
A nawet swoi piyrszyj bramy njie widzieli bo sie akurat do zadklu łodwracali coś tam mieli skokać czy jakoś tam, ech płaziki...
I'm a man who walks alone

kujav89
Kontakt:

#473 Post autor: kujav89 » 4 mar 2008, o 19:07

Oceny piłkarzy wg. PN

WDŚ zostały ocenione (jeżeli chodzi o atrakcyjność meczu) na 5 (w skali 1-6) i był to najlepszy mecz kolejki. Jak dla mnie to mecz Niebieskich był niezapomnianym widowiskiem, nie brakowało niczego: bramek, walki, ciekawych akcji. A jeżeli dopisać jeszcze nasz doping to nie ma takiej oceny, aby opisać nasze zwycięstwo. A co do ocen piłkarzy (skala 1-5):
Miodek 3
Nykiel 4
Owca 4
Adams 2,5
Brzytwa 4
Grzybek 3,5
Straka 2,5
Mały 4,5
Pulo 3
Fabus 3,5
Pepe 4

Mały został nominowany do jedenastki kolejki (po raz piąty)

Co do ocen to ja wszystkim naszym piłkarzom dałbym 5, bo w meczu z Górnikiem pokazali o co chodzi w piłce - piłka to gra zespołowa, a nasz zespół mimo braku reprezentantów Polski czy jakiś mega gwiazd stworzył znakomity kolektyw. A co do Nowackiego to według mnie jest to jeden z lepszych transferów Ruchu od kilku lat, jest to pomocnik kompletny (mimo swoich troszkę słabych warunków fizycznych). W meczu z Górnikiem harował za dwóch, jestem pełen podziwu dla gry Małego w WDŚ. Gabor Straka jest piłkarzem dobrym i myślę że będzie z niego pożytek, w meczu zagrał dobrze (mimo tego niefortunnego wybicia piłki), każdy widział jak na początku meczu chciał strzelać z niemal każdej odległośći. Cieszy że Pepek się przełamał po tym meczu z Sosnowcem. A na koniec chciałbym pochwalić nasz ostatni nowy nabytek, który był desygnowany do gry od pierwszych meczów a mianowicie Brzyskiego, brakowało nam kogoś do wykonywania stałych fragmentów gry, a Brzytwa pokazał że w tym fachu jest conajmniej dobry. Chciałem się skupić na nowych nabytkach, dlatego pominąłem reszte naszych piłkarzy. Zresztą przecież każdy chyba był na tym meczu i widział co tam się działo :)

bogas1985

#474 Post autor: bogas1985 » 4 mar 2008, o 19:21

Dla mnie "PN" znowu dała dupy. O derbach praktycznie nie wspomniala ani slowem. Ot taka codziennosc. 41 tysiecy ludzi na stadionie (wedlug nich nawet 42 000) poza suchymi faktami z meczu.

Lukas89
Kontakt:

#475 Post autor: Lukas89 » 4 mar 2008, o 19:24

Jeżeli chodzi o te oceny z "PN" to zgodziłbym sie ze wszystkimi oprócz Adamskiego,Nowackiego i Nykiela.. Jeżeli chodzi o Adamsa i Małego to dałbym Im spokojnie o 1 wyżej.. Mały 5 a Adams conajmniej 3,5 nawet 4...bo w tym meczu zagrał bardzo dobrze.. a jeżeli chodzi o Nykiela to niestety ale jak dla mnie 4 to za dużo.. dałbym mu 3 (ale to jest tylko moja subiektywna ocena)
Obrazek

bRayan72

#476 Post autor: bRayan72 » 4 mar 2008, o 19:32

Dziękujemy serdecznie naszym wspaniałym Kibicom za niesamowitą atmosferę, wspaniały doping i przepiękną oprawę, którą stworzyli. Dziękujemy za tak liczne przybycie na Stadion Śląski 2 marca na Wielkie Derby Śląska, mimo niesprzyjającej aury. Jesteście wspaniali! Dziękujemy!
Ruch Chorzów SSA
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#477 Post autor: Lutz » 4 mar 2008, o 23:25

Rynce opadajom , mom pr***ebane , przegiołch pała itd............ fachowcu ku*** itp......robisz z siebie pośmiywisko. tja..... wyraziłech swoja opinia na temat tego szpilu i zresztom na temat poziomu polskiej piłki klubowej ( w żodyn sposób niy ujmujonc Ruchowi i tymu co w tyn dziyń i ostatnie 3 lata osiongnył :padam: ).
Sprawa je prosto Bozia tak chciała że miyszkom już ładnych pora lot kaj indzi jak Wy i siłom rzeczy przyzwyczajony żech je do inkszego poziomu, stond te stwierdzynie że szpil niy boł porywajoncy i że na arynie miyndzynarodowy żodno z Polskich drużyn niy mo nic do szukanio, a żabole już wcale.
Stykło by napisać : suchej ino synek na Polskie warunki to boł szpil kerego niy było już downo (zauważcie że niy pisza nic na temat atmosfery , kibiców i cały oprawy bo som żech je pod wrażeniym) i by boło po ptokach, ale jak zwykle po ch** , pra ? nojlepi nawciepywać zarozumiałymu gebelsowi bo tak łatwi , pra ?
Jo sie jednak byda upieroł przy tym że na Polskie warunki może był to i super szpil ( walke bez końca zaangażowanie, poświencynie wszystko na plus, 5 torów itd...), ale poziom piłkarski odbiegoł od europejskiego ( tak jak odbiego cało Polsko i poleku Niemiecko liga). Zresztom to co lepsze w Polskim fussbalu gro za granicom ( wiynkszość).

dylo
Kontakt:

#478 Post autor: dylo » 4 mar 2008, o 23:55

Mecz niestety ogladalem sciagniety z racji nieobecnosci ale za***isty. Cala druzyna walczyka za***iscie co dalo efekt.

Co do trybun to w TV czesciej bylo slychac Ruch choc Gornik pare razy byl glosniejszy ale wydaje mi sie ze w przerwach kiedy Ruch np skandowal cos niewyraznie.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#479 Post autor: L_M » 5 mar 2008, o 03:14

Kolejna dawka filmow z Derbow na:
http://www.sport-tv.pl/channel/

-> Sam na sam z kibicami, czyli 10 minut dopingu z obu stron
http://www.sport-tv.pl/clip/wielkie-der ... -z-trybun/

-> Przedmeczowa rozmowa z Mariuszem Klimkiem
http://www.sport-tv.pl/clip/rozmowa-z-m ... d-derbami/

pozdRawiam ;)

Ewald

#480 Post autor: Ewald » 5 mar 2008, o 04:11

Lutz. Uoglondajonc liga np. angielsko na C+ wiym że braki momy uokropne i np. bele jako drużyna z ichni 1 ligi naklupoła by kożdymu od Wisły po Legia, niy wspominajonc uo nos.
Niy rozumiysz , po takim szpilu i to wygranym, Tobie sie niy podobo poziom jego, czy to ważne? wiymy że momy taki poziom a niy inny i napewno nawet do czeskiyj ligi nom trocha brakuja, ale po co uo tym godać teroz?
Takich krytykantów jest tu trocha ale ino Tobie niy spodoboł sie tyn szpil, reszta zajeła sie krytykowaniem baloników, nagłośnienia i tym podobnych duperelek.
Po drugie, chopie z kim Ty dyskutujesz? Wiela z nich nie skończyła 18 lot? Mogliby być Twoimi synami np.
Szanuj sie Lutz bo potym łebki po Tobie jadom a Ty z nimi dyskutujesz.
Na koniec odnośnie kwesti poloków i niymców.
Czy nie jest tak że jedni narzucajom cos drugim? Wiszom fany FCD a gdy padł pomysł zrobienia fany Polski to boły głosy uobużenio, potym sie niykerzy dziwiom że bardziyj Polsko czynść też coś wciepnie na niymce i tak w koło.
Jo wiym tyla że póki niy bydymy nojpiyrw czuli sie Ślonzokami a potym Polokami czy Niymcami , to niy ma co godać uo narodzie Ślonskim

Zablokowany