czy Śrutwa odejdzie z Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
LoLo

czy Śrutwa odejdzie z Ruchu??

#1 Post autor: LoLo » 25 lis 2003, o 07:45

› Mariusz Śutwa chce rozwiązać kontrakt z Ruchem Chorzów. - Chociaż działacze twierdzą, że spóźniłem się z tą decyzją o trzy dni - uśmiecha się piłkarz.

- Mój kontrakt obowiązuje do końca lutego, jeżeli nie chcę, żeby został automatycznie przedłużony na dotychczasowych zasadach, muszę to zgłosić trzy miesiące wcześniej. Dowiedziałem się, że zgłosiłem trzy dni za późno. W przerwie zimowej będę obserwował, co się dzieje w klubie. Jeżeli nie poprawi się organizacja, nie będzie wzmocnień to... Nie, na razie nawet nie dopuszczam do siebie takiej myśli - mówi Śrutwa.
tak napisała gazeta wyborcza!jak on juz chce odejsc to musi byc bardzo tragicznie!:( :evil:

Kriso
Kontakt:

#2 Post autor: Kriso » 25 lis 2003, o 09:00

Chyba, że chce odejśc abu muc kandydowac na prezesa :D

ruchfans
Kontakt:

#3 Post autor: ruchfans » 25 lis 2003, o 10:18

Nie chcę żeby odeszedł ale rozumiem Jego zachowanie. Każdy z jas by się tak zachował gdyby widział co się w tym klubie dzieje.

SZACUNEK DLA CIEBIE MARIO
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

marcyk
Kontakt:

#4 Post autor: marcyk » 25 lis 2003, o 11:14

To jest nastepny obraz dzialania tego "super zarzadu" z pajacem-grabarzem na czele.
rok temu kopnac goscia w dupe bez ostrzezenia, a teraz trzy dni za pozno.... co za palanty!
Mario na prezesa.

Pepek
Kontakt:

#5 Post autor: Pepek » 25 lis 2003, o 11:17

ch** z Działaczami NIEBIESCY Jestesmy z WAMI !!! krystian rogala z Chorzowa Niech wy***rdala!!!! RUCH TO MY !!! Poczekajmy do 11grudnia... :evil:

DjMaciar
Kontakt:

#6 Post autor: DjMaciar » 25 lis 2003, o 12:14

Srutwa nie odejdzie z Ruchu on poprostu chce zerwac ontrakt na tych warunkach na ktorych teraz je ma moze tez mysli okandydaturze na prezesa

WATPIE TO ZE MARIO BY NAS KIBICOW WYRUCHAL W DUPE ODCHODZAC
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ab

#7 Post autor: ab » 25 lis 2003, o 12:42

ludzie co się dzieje w naszym klubie?ja to się boję otwierać strony Ruchu i inne o piłce,bo wieści z cichej są tragiczne.Na Cichej nikt nie chce grać.Chyba na prawdę przyjdzie grać juniorami.(oni przynajmniej będą walczyć na boisku)

Ganol
Kontakt:

#8 Post autor: Ganol » 25 lis 2003, o 13:22

To co się tam dzieje to parodia rOGALA i zarząd nie ch wydupiaja
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Doboszek

#9 Post autor: Doboszek » 25 lis 2003, o 13:23

Mariusz sam powiedzial ze nic nie jest pewne dlatego nie ma co gdybac...wszyscy wiemy ze jest zle...pozostaje nadzieja ze juz gorzej byc nie moze :cry: A Mariusz czy odejdzie czy tez nie i tak zawsze pozostanie NIEBIESKI...pozdro

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Konrad » 25 lis 2003, o 14:27

Krystian I Przyspawany hahahahaha - pasuje jak ulał...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Robson
Kontakt:

#11 Post autor: Robson » 25 lis 2003, o 15:03

Hmmm.... Ciekawe, ciekawe... Swoją drogą, to już nie wiem kto CHCE grać w Ruchu?! Ale czemu tu się dziwć ???

Panie PPRZYSPAWANY WYDUPIEJ

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: wojt » 25 lis 2003, o 17:09

Ruch jest w najwiekszym bagnie od czasów założenia. Czytaliście wypowiedż Locha który twierdził że wcale nie chce mu sie wracać z IIIligowej (!) Polonii do Chorzowa?? To chyba najlepiej obazuje jaką zgnilizna cuchnie od ulicy Cichej, a co najgorsze Grabarz zastanawia się nad ponownym kandydowaniem. Ten człowiek powinien mieć dozywotni zakaz wchodzenia na Ruch. Przez tego podciepa stalismy się pośmiewiskiem całej piłkarskiej Polski. Jak "Przyspawany" zostanie ponownie wybrany 11 grudnia to mnie chyba ro***erdoli juz do końca. Obawiam się jeszcze jednego rozwiązania prezesem stowarzyszenia zostanie Sklepowicz a Rogala stanie sie szara eminencją. Mała roszada, ale wszystko po staremu.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: Wilus » 26 lis 2003, o 09:54

Panowie, jak to czytam , to jestem wrecz pewny, ze grudzien nie bedzie przelomowy dla neszej sytuacji w 2 lidze tylko przelomowy dla calego istnienie tego klubu.

Albo bedzie SSA bez rogali i powoli z innnymi sponsorami pomalutku bedziemy odbudowywac potege Ruchu, albo sie rozpadniemy.

Innego wyjscia ja nie widze :cry:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: gerhat » 26 lis 2003, o 10:15

To dobra wiadomość.
Niech jego przykładem pójdą jescze Fornalik, Molek, Bartos, Szyndrowski, Jarczyk. Biza tez juz sie opowiedział.
Nalezy zbudować nową drużynę. Bez nowych 5-6 dobrych graczy, zmainy stylu i taktyki gry nie mamy czego szukać w II lidze i to jest dla Ruchu problemem, a nie Śrutwa, przy którym nigdy nie wypracujemy nowego stylu.
Macie rację grudzień to czas ostatecznych zmian i dobrze że zaczyna się od tych właściwych. Mam nadzieję, że w Ruchu zapanuje nowe i lepsze, a do tego potzrebnych jest jeszcze wiele odejść nie tylko na poziomie druzyny.

kamil30
Kontakt:

#15 Post autor: kamil30 » 26 lis 2003, o 10:50

Szkoda że tak Rogala nie chce odejść ale on to by sie w tym przipadku nie spóźnił o trzy dni ino o trzi sezony :D
Zgadzom sie że grudzień pokoże czy do końca zanużemy sie w tym szambie czy po leeku zacznymy wypływać na powierzchnia bo już ino gowa nom wystaje z tego gówna. Gerhat mo racja że jest nom potrzebny nowy trzon drużyny,ino że jak wszyscy odejdą a przyjdą nowi to tyż może być nieciekawie.Zanim wszyscy się zgrają i zrobi sie porządno drużyna to może być juz koniec sezonu i może być kurewnie ciężko o walka o awans.Ale trza być dobryj myśli że w końcu zaświeci słońce na Cichej i na jesień zaś pojademy do zabrza i katowic....... :)

Szkoda by było jakby mario poszoł z Cichej ,ale jo myśla że on coś kombinuje ino jeszcze nie wiym co.
Mario jestech z tobą i z :fana:

I want to bee free Ruch bez przyspawanego Rogali!!!!! :twisted:
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]

ODPOWIEDZ