Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
19twister92
Kontakt:

#406 Post autor: 19twister92 » 3 mar 2008, o 15:44

LipinioRz pisze: w przerwie meczu trocha zech sie wkur...Stoja pod kiblem..a tam napinacze z Ruchu...brak slow...:/ podbijali do 50-letniego chopa o to ze facet miol czopka z Polski :/ i chcieli pokozac sie przed kumplami jakie to one nie sa kibole i slonzoki rynce opadaja...Facet napewno juz sie nie pojawi na meczu :) o to wam chodzilo?:)
kto wie moze to plazy byly... albo sie do nich chieli upodobnic :wstyd: no nic szkoda chopa, ale mom nadzieja ze z tego powodu niezrezygnuje... a jo zech sie tez wku*wil bo miolech bilet na 1 sektor a on calki zarabany byl, niedalo sie jak wlesc to zech musiol na inny isc na kierym malo co spiewali to trzabylo z kumplami podtrzymywac doping! wrrr! sie cisna na nieswoje sektory kurde... :wstyd:

wacha
Kontakt:

#407 Post autor: wacha » 3 mar 2008, o 15:47

Wszystko pięknie ładnie tylko szkoda że my kilka razy śpiewali ta piosenka o żabolach , no i jak oni cos nanos jechali to gwizdaliśmy , mogliśmy jechac ciągle z dopingiem no ale i tak było za***iście :D no i jeszcze szkoda że nie było kartoniady , przy tak wypchanym stadionie mogło by to dać super efekt ale oprawa była dobra :]

oby było więcej takich szpili w wykonaniu naszych grajków i kibiców
Niebieskie Siemianowice Śląskie

tomicher
Kontakt:

#408 Post autor: tomicher » 3 mar 2008, o 16:00

Jak już mamy wszyscy takie dobre humory to dla mnie jedno z lepszych zdjęć:

Obrazek

haha
Obrazek

Elmer
Kontakt:

#409 Post autor: Elmer » 3 mar 2008, o 16:39

19twister92 pisze:a jo zech sie tez wku*wil bo miolech bilet na 1 sektor a on calki zarabany byl
ja ostatecznie wylądowałem na miejscach prasowych, gdzie nie było miejsc, wielu ludzi stało na górze. Jestem sprytny, więc z drugą osobą wzięlismy krzesła i wcisnęliśmy się w jakieś dziwne miejsce. W 15 minucie meczu przychodzi ochroniarz i mowi, że miejsca są... zarezerwowane. Miejsca, których faktycznie nie było. Pozostało usiąść na schodach, ale nie żałuję, bo tam nie wiało, a zaraz po zmianie miejsc zaczęły padać bramki. No i jeszcze te oddechy % innych "dziennikarzy". Nie wiedziałem, że dziennikarze tyle piją ;)

Ale i tak nie żałuję. Uważam jednak, że nasze działaczki (prezes + rzecznik) trochę za dobre serca mają przy rozdawaniu wejściówek.

WIĘCEJ TAKICH MECZÓW!!!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

binaR
Kontakt:

#410 Post autor: binaR » 3 mar 2008, o 16:41

swietny mecz! swietnaatmosfera ale co beda o tym pisol jak wszyscy juz to wiedza, wiec opisza to co było na minus:
1. Nie wiem jak to nazwac? Analfabectwo czy debilstwo? Nie umieli czytac?? Jo zeby sie dostac na swoje miejsca musiolch sie upominac i wadzic z jakimis spikami...
2. Kolejka przed wejsciem, pfu to nie byla kolejka - to byla rzeznia. Byl taki scisk, ze jo miol reka na du*** jakiejs obcej dziolchy. Nie bylo miejsca a z tylu jeszcze jacys najebance cisli i to nie pod kasy ino bardziej pod plot. Wystarczyloby zeby sie ktos potknal i przewrocil i juz by nie wstal - zaczelo by sie istne Heysel...Jeszcze sie jakies synki zaczeli bic i po dwoch ciosach ich odstawili :zdziwko:
3. Ludzie co mysla, ze maja wazniejsze bilety.
4. Juz mi nie lazi o narabanych ludzi co sie cisli ale pchol sie synek co godol, ze on "z PF i idzie po fana" i miol za soba chyba z 15 synkow. Jakis starszy facet sie pyto czy tamten mo lepszy bilet ze sie pcho i ze go chce widziec z tymi fanami czy nie fulo to tamten juz chciol mu narabac :wstyd: Jo nie godom ze to nie byla prawda albo cos ale jakiegos dziadka bic??
Ale swieto bylo przeeepieknie!!
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

VALKIRIA
Kontakt:

#411 Post autor: VALKIRIA » 3 mar 2008, o 17:56

Ma ktoś fote albo nagrane jak były wystawiane sektoRówki ?
Kibole KSG są zażenowani sektoRówkami z zabitymi kibicami :P
Wogóle...
Niebiescy mogli sobie tylko darowac te sektorowki z zamordowanymi kibicami bo to bylo niesmaczne
Albo:
oczywiście niebiescy na "najbardziej kumatym forum" podali liczbę swojego FC RSL oscylującą w granicach 4 tys. :D oni to mają poczucie humoru :)
Mimo problemów z nagłośnieniem i tak byliśmy lepsi kibicowsko . Podobało mi się "śpiewanie" z Dodą .... więc nie martw się chorzowski psie ;)
Kibicowsko jestesmy nie do wyjebania było nas tam 15 tysiecy to powinno dac wszystkim do myslenia kto tu ku*** wiedzie prym
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ZAZDROSZCZĄ NAM :hyhy:
Ruchowi bardzo dobrze wychodzi "Ruch Ruch HKS", aż ciarki idą po plecach. Byłoby dobrze, gdybyśmy my mieli coś pod taką tonację, co można śpiewać non stop niemal na jednym wdechu.

I jak fajnie się jeden przed drugim żabolkiem chwalą jacy to oni najlepsi w dopingu :rotfl:
[b]NIENAWIŚĆ DO POLICJI - TAK ZOSTALIŚCIE WYCHOWANI...
JA NIE,
NA MOJĄ NIENAWIŚĆ POLICJA PRACOWAŁA LATAMI... [/b]
[url=http://img169.imageshack.us/i/aaayde.jpg/][img]http://img169.imageshack.us/img169/1313/aaayde.jpg[/img][/url]

kamilbr14
Kontakt:

#412 Post autor: kamilbr14 » 3 mar 2008, o 18:27

'PYJTER mos moze jeszcze 1 polowa na rapida upnieto

Awatar użytkownika
rufus_pol
Kontakt:

#413 Post autor: rufus_pol » 3 mar 2008, o 18:35

'PYJTER' pisze:II połowa

a na plikus tak jak I połowa nie szloby plis moze ktos tez ma taki problem zeby sciagnac z rapida odczekac 20-pare godzin na 1 plik ;////

arcio
Kontakt:

#414 Post autor: arcio » 3 mar 2008, o 18:36

szatnia po meczu reportaż
nigdy nie jest za późno

RudaSlaska7
Kontakt:

#415 Post autor: RudaSlaska7 » 3 mar 2008, o 18:38

szkoda ino ze musiolch siedziec a wlasciwie stoc z mojom frelkom kaj indzij niz miolch bilet.nastepnym razem kupuja za dycha i ida na loża do vipów przeciez jeden ch**...
no ale zaro bydzie ze ze stadionu robia teatr :|

Tiag
Kontakt:

#417 Post autor: Tiag » 3 mar 2008, o 18:48

arcio pisze:szatnia po meczu reportaż
aż łezka się w oku kręci, Niebiescy byliście wczoraj wspaniali :)

Lukas89
Kontakt:

#418 Post autor: Lukas89 » 3 mar 2008, o 19:01

Tiag pisze:
arcio pisze:szatnia po meczu reportaż
aż łezka się w oku kręci, Niebiescy byliście wczoraj wspaniali :)

Dla tej drużyny warto być kibicem,dla takiej radości warto być piłkarzem, i faktycznie..aż sie łezka w oku kręci.. Wejście Wojtka Grzyba i wspólne śpiewanie z Panem Klimkiem i Panią Prezes.. pięknie sie patrzy na takie sytuacje.. :)
Obrazek

adamo_R

#419 Post autor: adamo_R » 3 mar 2008, o 19:09

Mozna poczytać na kibice.net o deRbach
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=7122

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#420 Post autor: Paveel » 3 mar 2008, o 19:15

ten filmik z szatni ekstra, kreci sie lezka w oku :) i jak wspomnial Lukas89 warto byc kibicem takiej druzyny, ciesze sie ze jestem kibicem "Niebieskich" :D
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Zablokowany