Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Qlik
Kontakt:

#376 Post autor: Qlik » 2 mar 2008, o 23:05

Ughhh!
To było wydarzenie!
Dzisiejsze Derby przyćmiły wszystko co do tej pory się wydarzyło.
Pod względem natężenia "prądu" - jeśli chodzi o Derby -do dzisiejszego wydarzenia, mogą się równać tylko Derby Łodzi!

Gratuluję zwycięstwa!
Żałuję, że nie mogłem być osobiście!
Cieszę się z Wami!

....Z tej okazji, jako prezent, dołączam (zrobioną naprędce :kwasny: ) graficzkę :

Obrazek
do niekomercyjnego wykorzystania.

Pozdrawiam serdecznie!
Ostatnio zmieniony 2 mar 2008, o 23:08 przez Qlik, łącznie zmieniany 2 razy.

Rogi88
Kontakt:

#377 Post autor: Rogi88 » 2 mar 2008, o 23:07

mecz fenomenalny jedyne minusy to kasy gdzie dopiero pozniej otwarto wszystkie przejscia a minus ze strony kibiców to na***ane osoby i to nie młodziez ino chopy po 40 lat :wstyd: no i w młynie troche pikników którzy niezbyt spiewali poza tym NU wielki + za oprawe mecz na zachodnim poziomie :)pozdRo

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#378 Post autor: esiu1920 » 2 mar 2008, o 23:09

Dziękuję wszystkim za to widowisko. Dziękuję w imieniu zony , córki i swoim. Jestem dumny i Niebieski. Do zobaczenia w Kielcach.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#379 Post autor: Kirek » 2 mar 2008, o 23:23

Prawdziwe Niebieskie Święto, dla takich chwil warto żyć :)

niebo1
Kontakt:

#380 Post autor: niebo1 » 2 mar 2008, o 23:40

Żałuję ,że mnie tam nie było...i tego sobie nie wybaczę - nie wybaczę!!!!!!!!
Cieszę się ,że Ruch rozgromił w pięknym stylu Górnik Zabrze...dzisiaj widziałem skrót bramek w OE na tvn...cud miód...

tomasz_
Kontakt:

#381 Post autor: tomasz_ » 2 mar 2008, o 23:44

DZIEKUJE NIEBIESCY !!! POKAZALISMY POZIOM !! NA VBOISKU PILKARZE A NA STADIONIE KIBICE. JUZ W SOSNOWCU DALISMY PIEKNY POKAZ POZADNEGO I KULTURALNEGO DOPINGU !! NIEBIESCY !!!!

Elmer
Kontakt:

#382 Post autor: Elmer » 3 mar 2008, o 00:05

Widzieć miny żaboli po porażce bezcenne:D

Powiem jak Ciszewski: nie wiem co powiedzieć ;) SUPER. Kilka niedociągnięć by się znalazło, ale co tam. Schody to też stołek ;)

Na 90minut są chyba moderatorami żabole, bo dostalem bana za... nic. Nawet nie zdążyłem nic napisać :rotfl:

PS. Aha. Żaboli było 30 tysięcy. Dobra koniec o tym "czymś".

Mamy ZESPÓŁ. teraz tylko to kontynuowac. Wiele osób było po raz pierwszy na meczu i część z nich na pewno łyknęła bakcyla. Teraz trzeba im kibicowanie utrwalić, a przychodzenie na mecze Ruchu ma im wejść w nawyk. Żeby tylko p. prezes nie wpadła na pomysł podniesienia biletów.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#383 Post autor: Hmmm... » 3 mar 2008, o 00:30

mi lezki po 3 torze poszly :] jeszcze nigdy zem tak niy dar ryja i tak sie niy cieszyl w trakcie i po szpilu!! cos zajebistego!! Bogu dziekuja ze zech jest NIEBIESKI!!
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

Tiag
Kontakt:

#384 Post autor: Tiag » 3 mar 2008, o 00:37

Osobiście cieszy mnie, że słowacki pojedynek Balaz-Pavlenda zdecydowanie na korzyść Pavola. Zagraliśmy świetny piłkarsko mecz, mówi o tym każdy piłkarski ekspert w tym kraju. Tak się właśnie w dzisiejszych czasach gra- flankami, a zawodników na te pozycje mamy naprawdę dobrych- Brzyski, Balaz (ew Nowacki), a na prawej- Nykiel i Grzyb.

Pavlique
Kontakt:

#385 Post autor: Pavlique » 3 mar 2008, o 00:44

Co jo byda godoł, przed chwilom żech wrócioł :hyhy: ale czeźwy bo pzreca je post!!!
Szpil ekstra, Straka fantastyczny!!! Do mie nojlepszy u nos...
A zxabole som fest godołżech po szpilu z jednym i mi pado ze syndziego my kupili, a jo mu że jasne łonych boło yno 8 a naszych 15, łoni durś pod górka mili kożdo połowa, musieli trefic do mniyjszych toró, boło ich 5 razy tela i właściwie to łoni wygrali... :rotfl:
to mu ruła zmiynkła i zaczon fandzolić że nom dali wygrac coby my niy spadli...
ot żabolsko gadzina....
Alech dzisioj przi 1 torze poczuł sie jak w pamiyntym 1989 roku jak Richard chycioł elwer...
derek to samo
Dziynki wszyskim a nojbarzij moji babie kero boła zy mnom...
Naszym Klubem HKS!!!!!
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#386 Post autor: Simone » 3 mar 2008, o 01:13

Brawo Ruch ale z drugiej strony takich ogorkow powinnismy ogrywac duzo wyzej jak bylo widac ...

Mamy naprawde fajny zespol szczegolnie w ofensywie , martwi troche defensywa bo stracilismy bramki z niczego i dobrze ze udalo sie strzelic 3

Trzeba to poprawic mam nadzieje ze Radolsky juz nad tym mysli

Doping po obu stronach sredni ale wiadomo jak jest , duzo nowych ludzi , problemy z ogarnieciem tlumu Bylo do przewidzenia

Atmosfera jednak i tak bardzo dobra

Oby wiecej takich meczow i szkoda ze nie skonczylo sie 5:1 bo spokojnie moglo

Jednak cieszmy sie chwila i grajmy dalej , Gornik byl slaby ale Korona u siebie juz nas sprawdzi

Balaz - przedluzac z nim kontrakt na 5 lat Natychmiast !

RudaSlaska7
Kontakt:

#387 Post autor: RudaSlaska7 » 3 mar 2008, o 01:18

Balaż to jeden z najlepszych pilkarzy Ruchu ostatnich sezonów.
ta swoboda w prowadzeniu pilki... te zwody i wogole cos pieknego
Nowacki - najlepszy transfer tej zimy bez watpienia.
Adamski wreszcie sie ogarnął i zagral tak jak potrafi.
Miodek kilka dobrych interwencji
szkoda tylko ze ten mecz sie juz skonczyl :zalamany:

VALKIRIA
Kontakt:

#388 Post autor: VALKIRIA » 3 mar 2008, o 03:46

Jak pięknie być BLUE :serce: :] :rotfl: I'm Blue...
"Dzisiaj jest Niedziela, My nie idziemy do kościoła, My idziemy na mecz, Nas piłka Nożna woła..."
Piękne, to było piękne, nie wyobrażam sobie nie być na tym szpilu ! Kursowanie z jedynki na dwójkę... zostaliśmy na II, gadać nie umiem, ale doping "wspomognięty" :rotfl: dobrze że klawiatura jest :hyhy:
Najlepsze jak wróciłam do chaty... tu same Bytomskie i kilku Żabskich... Ja sama Niebieska... z 3ma szalami na szyi hehehe NA ZAWSZE NIEBIESKA !! (jeszcze cała :P ).
Dzięki wielkie dla piłkarzy za grę, mogło być lepiej, ale nie wypada narzekać ;)
A kibole... Hmmm... Doping w miarę, ale jak ktoś wcześniej napisał, sporo nowych itp. Oprawa... Właśnie ! Przeliczyłam się, czytając wcześniej tematy na foRum :kwasny:
Jedyne co u "Górnik Żebrze" mi się podobało, to race.
Sami mieliśmy kilka rac, świec dymnych itp, wygranych w Ultrasach, na Rynku połowa poszła, połowa pod stadionem, Gdybym wiedziała że "tak" trzepią, to na stadion bym z nimi weszła spokojnie. Flaszke też szło przemycić, nawet nie jedną hehehe
Ogólnie, Przeliczona co do oprawy jestem, ale za***iście się cieszę że deRby Nasze !
Podzielę zdanie poprzedników... DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ !!!
[b]NIENAWIŚĆ DO POLICJI - TAK ZOSTALIŚCIE WYCHOWANI...
JA NIE,
NA MOJĄ NIENAWIŚĆ POLICJA PRACOWAŁA LATAMI... [/b]
[url=http://img169.imageshack.us/i/aaayde.jpg/][img]http://img169.imageshack.us/img169/1313/aaayde.jpg[/img][/url]

Sieja
Kontakt:

#389 Post autor: Sieja » 3 mar 2008, o 07:16

:padam: :padam: :padam: :padam: :padam: dobrze ze tu idzie pisać a nie godać bo juz nie umia :PNiebiescy brawo brawo brawo ;)
Dużo dużo nowych twarzy i szkoda ze robili co robili :( (nie spiewali, ciepali na 1,5h przed meczem serpentynami czy konfetti)
Gra nasze leposz
Doping tys my wygrali z Żabolami
Oprawa tu myślą ze przez te szopki z balonami i serpentynami przegrana

Trocha do poprawy ale dla takich chwil warto żyć !!

Jadymy na Korona !!
WSZYSCY NA Widzew KIBICE WSZYSCY NA Widzew !!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#390 Post autor: SzaRlin » 3 mar 2008, o 07:23

Zoboczyc szczęśliwego i zadowolonego Irka Adamskiego po meczu - bezcenne :)

Panowie to normalnie było wczoraj widać... DLA TAKIEJ PUBLIKI TO IM SIE GRO DIAMETRALNIE INACZEJ!!

Brawa dla piłkarzy, kibiców, organizatorów, wogole to dla wszystkich. Wszędzie byda nos teraz chwolić, że potrafili my bez zgrzytów zorganizować tako impreza!

Trzeba to pociągnąć - WSZYSCY NA Widzew!!!!!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Zablokowany