P.S. http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4976677.html
nie wiem czy bylo ale fajne podsumowanie
co do pleryn to fajnie jak by kozdy postarol zeby byly bilołe albo niebieskie szkoda ze momy takiego pecha z ta pogoda a tydzien tymu bylo tak ciepło szkoda no ale nic jeszcze pora godzin i świeto w deszczuwiche(R) pisze:PROSIMY O ZABEZPIECZENIE SIĘ NA WYPADEK DESZCZU W PELERYNY
no to jest jeszcze bardziej świeża....;/;/;/'PYJTER' pisze:Najświeższa mówi o temp 8stopni ;-)
jak Ktoś kupi niebiesko albo bioło to niech do znać kaj ,bo na manhattanie ino zielone i żółte?!?!?! pisze:co do pleryn to fajnie jak by kozdy postarol zeby byly bilołe albo niebieskie szkoda ze momy takiego pecha z ta pogoda a tydzien tymu bylo tak ciepło szkoda no ale nic jeszcze pora godzin i świeto w deszczuwiche(R) pisze:PROSIMY O ZABEZPIECZENIE SIĘ NA WYPADEK DESZCZU W PELERYNYchyab ze bydzie cud i sie rozpogodzi jutro. Mi tyz normalnie dzialo oficialno
coś dla Ciebie:?!?!?! pisze:Treraz w faktach przeczytolech o wróżce wiadomo faktyhe he cytuja: Wróżka Urszula przepowiada specialnie dla faktu: WDŚ po zacietym spotkaniu wygra Ruch Chorzów ! dalej pisze: ze Zawodnicy Gornika włoża w gre wiele wysilku i serca .To jednak nie wystarczy do odniesienia sukcesu. Ruch bedzie zmieniał taktyke , czym kompletnie zaskoczy zabrzan.Chorzowianie zmotywowani premia i sławą wygraja 2-1 przynajmniej tak wskazuja karty i wahadło
podkreśla wróżka . Jo nigdy nie byl u wróżki i jakoś nie wierza w takie czytanie kart ale jak tak richti bydzie to chyba zmienia zdanie hehe
pisze tyz ze wywrozyla zwyciestwo Poloków nad Belgami ale to chyba kozdy wiedzioł
szkoda ze nie napisali czego nie udalo jej sie wywróżyć ale nie miolbych nic przeciwko temu jak by trafila i tym razem
Forum: Ruch Chorzów Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 Temat: Kszo Ostrowiec Św - Ruch Chorzów (18.04.2007 godzina 18:30)
Według kart Ruch dzisiaj wygra 2:1, ale będzie 0:1 :lol:
Pod koniec meczu KSZO będzie cisło. Obydwa gole strzeli Ćwielong, pierwszego po indywidualnej akcji.
To mówię ja: WRÓŻ ELMER
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], stillimatic82 i 59 gości