Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
pasior
Kontakt:

#241 Post autor: pasior » 28 lut 2008, o 08:55

Obstawiam wynik meczu 1-0 do nos

[ Dodano: Czw 28 Lut, 2008 ]
WIE KTOS CZY BEDZIE W KONCU ROZWIESZONA FANA Z SIEMIANOWIC śLASKICH BO OSTATNIO COS JEJ NIE MA

[ Dodano: Czw 28 Lut, 2008 ]
WIE KTOS CZY BEDZIE W KONCU ROZWIESZONA FANA Z SIEMIANOWIC śLASKICH BO OSTATNIO COS JEJ NIE MA

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#242 Post autor: milanos » 28 lut 2008, o 09:24

TAUZENeng pisze:powiem tyle a raczej napisze

z Lechem 0-1

z Craxa 0-1

wiec trzeba podtrzymac ich "dobra" passe i na Slaskim 0-1

mnie to w zupelnosci zadowoli :cwaniak:

deRby juz wkrotce :D
Chyba chciałeś powiedzieć, (tzn napisać :P )
że na Śląskim 1-0 a nie 0-1
Obrazek

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#243 Post autor: 19flasteR20 » 28 lut 2008, o 11:50

Elmer pisze:
Niekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykład
:] :] :] Chopcy co wy tak przeklinocie jak Zabole na meczach :hyhy: :hyhy: !!!A wieco co wom powiem dobrze ze nieg/R\o Jojko :D:D:D!!

Awatar użytkownika
waRan1920
Kontakt:

#244 Post autor: waRan1920 » 28 lut 2008, o 13:16

heli pisze:Dzisiej patrzałech na mecz Górnika z Cracovią, i już pomijajac komentatorów bo to inna bajka, to Górnik za wiele zdziałać nei potrafił, grając na wielu pozycjach szczególnie w pierwszej połowie podstawowymi zawodnikami (brakło ino tych co byli powołani na Polska - Estonia), owszem może i mioł przewaga, ale nie wiele z tego wynikło, a Cracovia byłą zadowolona raczej z tego wyniku i się mocno cofneła.
.
no po mecuz z Lechech tyż mozna było wyczytać że Lech nie kwapił się do ataków i jak widać Górnikowi nie lezy atak pozycyjny.

Mom nadzieja że nasi nie polecą na hura do przodu ino zastosują się do zwycięskiej taktyki Lech i Cracovi :P tak co by 1:0 było i to styknie hehe
: : : Wielka Niebieska eRka : : :

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#245 Post autor: swce » 28 lut 2008, o 13:25

Elmer pisze:
Niekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykład
nie nerwowo ;) http://pogoda.onet.pl/1,3633,38,,,chorzow,miasto.html 2.5mm to nie az tak duzo... po za tym niech bydzie ino cieplo, wiosenny deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodzil ani pilkarza ani tym bardziej nom nie nie bydzie przeszkadzac zeby sie dobrze bawic :)

Niewiem jak wos ale mnie najbardziej ciekawi kogo Duszan wystawi w obronie i ataku... kurde ino te 1-0 i bedzie pieknie :oczami:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Puyol
Kontakt:

#246 Post autor: Puyol » 28 lut 2008, o 13:37

Byłech dzisiej w klubie odebrać bezpłatne bilety z fatrem dla jego klubu i podsłuchołch rozmowa Nykiela z jakimś chopem. Pozdo:

Jak my dziś dostali po du*** to niepamiętom kiedy ostatni roz my tak trenwali. Radek ( chyba chodziło mu o trenera) rycoł jak po***any i co chwila sie do kogoś doczepioł.

Potem prszyszoł jeszcze Domżalski i razem osprawiali, tyż o treningu, godali, że niby mioł byc taktyczny, a popierdalali jak dzikie osiołki durś skrzydłami, dlatego oni akurat głównie dostali po du***.

Na to ten chop im odpowiedzioł, że nie mają się przejmować że po nich rycoł, bo to było zamierzone by wycisli z siebie wszystko co sie do.

Podsumowując , jest chyba dobrze, trenują widać fest ostro, a i Duszan wie kiedy ryknąć, takiej mobilizacji i trenera chyba nom brakowało.

Acha , żebyście nie pomyśleli, że zawodnicy sie skarżyli, godali to z uśmiechem i wsumie z zadowoleniem.

Elmer
Kontakt:

#247 Post autor: Elmer » 28 lut 2008, o 15:59

sędzia: Jacek Granat.

Mam nadzieję, że nie będzie szastał kartkami jak na meczu z Groclinem. Mam nadzieję na sprawiedliwe sędziowanie. Obecnie jeden z lepszych arbitrów w Polsce, chociaż mi zawsze pozostanie jego "wyczyn" w meczu w Radzionkowie w Pucharze Polski (1:2) za czasów Oresta. Wtedy przez jego decyzje była haja na meczu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#248 Post autor: ObeRschlesien » 28 lut 2008, o 16:09

Elmer pisze:Mam nadzieję, że nie będzie szastał kartkami jak na meczu z Groclinem. Mam nadzieję na sprawiedliwe sędziowanie. Obecnie jeden z lepszych arbitrów w Polsce, chociaż mi zawsze pozostanie jego "wyczyn" w meczu w Radzionkowie w Pucharze Polski (1:2) za czasów Oresta. Wtedy przez jego decyzje była haja na meczu.
dokladnie tez go pamietom ino z tego meczu smioli my sie tyz z tego ze sedzia granat a prezes radzionkowa miol na nazwisko bomba i tyla mom nadzieja z elepi teraz sedziuje :niepewny:
Obrazek

Lukas89
Kontakt:

#249 Post autor: Lukas89 » 28 lut 2008, o 17:26

sędzia: Jacek Granat.

:przestraszony: ... no obyśmy nie musieli polegać na tym Panu....Musimy wziąść sprawy we własne nogi,bo ten sędzia nienajlepiej mi sie kojarzy...
Obrazek

Awatar użytkownika
TAUZENeng
Kontakt:

#250 Post autor: TAUZENeng » 28 lut 2008, o 17:29

milanos pisze:
TAUZENeng pisze:powiem tyle a raczej napisze

z Lechem 0-1

z Craxa 0-1

wiec trzeba podtrzymac ich "dobra" passe i na Slaskim 0-1

mnie to w zupelnosci zadowoli :cwaniak:

deRby juz wkrotce :D
Chyba chciałeś powiedzieć, (tzn napisać :P )
że na Śląskim 1-0 a nie 0-1
Mialem na mysli ze dla nich to bedzie kolejne 0-1 :cwaniak:

DeRby juz wkRotce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYSPY NIEBIESKIE!!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#251 Post autor: Simone » 28 lut 2008, o 17:36

Wieczorek w Gorniku zrobil jeden szkolny elementarny blad ...

Wystawil na mecz z Cracovia Hajte w obronie , nie pozwolil druzynie sprawdzic jak sobie beda bez niego radzic

Mimo ze ten koles ma nierowno pod kopula to jednak jak na Polska lige ma niezle umiejetnosci i co wazne walczy

Trzyma im cala obrone , wykonuje stale fragmenty gry od wolnych przez auty

Beda strasznie zagubieni gdy go zabraknie w wielu aspektach i moim zdaniem drogo za to zaplaca ; ]

binaR
Kontakt:

#252 Post autor: binaR » 28 lut 2008, o 17:45

dokladnie, Hajto chcac nie chcac Niemcy juz zwiedzil i gral tam z najlepszymi. Jesli dostaje on tak czesto kartki to trener powinien go nie wystawic w meczu z Lechem zeby mial 100% szansy na mecz z RUCHem. Chyba, ze wierzy w druzyne :rotfl:
Dobra zeby nie bylo offtopa to:
Mioduszewski - Nykiel , Grodzicki , Baran , Brzyski - Grzyb , Straka , Nowacki , Balaz - Ćwielong , Janoszka
I w 2polowie jo bych dol szansa
Ferudze
i ew. Fabusowi (niestety :P )
Wiem, wiem, ze zaroz ktos powie, ze Janoszka i Feruga by sie spalili ale to sie nawet Grzyb moze spalic bo chyba przed 40 tys. nie grol....
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#253 Post autor: SzaRlin » 28 lut 2008, o 18:05

Simone pisze:Wieczorek w Gorniku zrobil jeden szkolny elementarny blad ...

Wystawil na mecz z Cracovia Hajte w obronie , nie pozwolil druzynie sprawdzic jak sobie beda bez niego radzic

Mimo ze ten koles ma nierowno pod kopula to jednak jak na Polska lige ma niezle umiejetnosci i co wazne walczy

Trzyma im cala obrone , wykonuje stale fragmenty gry od wolnych przez auty

Beda strasznie zagubieni gdy go zabraknie w wielu aspektach i moim zdaniem drogo za to zaplaca ; ]
Ten ich mecz z Cracovią i tak był gówno warty, bo mieli kilku zawodnikow na kadrze. Nie wnikom kto to był, bo to są jacyś anonimowi gracze górnika( :hyhy: :rotfl: ) ale ze 2 chyba gro w wyjsciowym składzie
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

niebieskimacio
Kontakt:

#254 Post autor: niebieskimacio » 28 lut 2008, o 18:47

Mimo wszystko Adamski sie spisoł na Medal w meczu ze syfnowcem i moim zdaniem on wyjdzie w 1 składzie!
W Żadnej lidze Ruchu sie niewstydze....19R20

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#255 Post autor: west72 » 28 lut 2008, o 19:19

niebieskimacio pisze:Mimo wszystko Adamski sie spisoł na Medal w meczu ze syfnowcem i moim zdaniem on wyjdzie w 1 składzie!
z tym medalem to żeś trocha przesadził.Gorole nie oddali strzału na nasza brama poza dwoma wrzutkami kiere skasowoł Miodek :hyhy: Niy chca być złośliwy,ale jedyn babol tyż mu sie przytrefił ;)
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Zablokowany