Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00
- pasior
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
- 19flasteR20
- Kontakt:
Elmer pisze:żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykładNiekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- waRan1920
- Kontakt:
no po mecuz z Lechech tyż mozna było wyczytać że Lech nie kwapił się do ataków i jak widać Górnikowi nie lezy atak pozycyjny.heli pisze:Dzisiej patrzałech na mecz Górnika z Cracovią, i już pomijajac komentatorów bo to inna bajka, to Górnik za wiele zdziałać nei potrafił, grając na wielu pozycjach szczególnie w pierwszej połowie podstawowymi zawodnikami (brakło ino tych co byli powołani na Polska - Estonia), owszem może i mioł przewaga, ale nie wiele z tego wynikło, a Cracovia byłą zadowolona raczej z tego wyniku i się mocno cofneła.
.
Mom nadzieja że nasi nie polecą na hura do przodu ino zastosują się do zwycięskiej taktyki Lech i Cracovi

: : : Wielka Niebieska eRka : : :
- swce
- Kontakt:
nie nerwowoElmer pisze:żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykładNiekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?

Niewiem jak wos ale mnie najbardziej ciekawi kogo Duszan wystawi w obronie i ataku... kurde ino te 1-0 i bedzie pieknie

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
Byłech dzisiej w klubie odebrać bezpłatne bilety z fatrem dla jego klubu i podsłuchołch rozmowa Nykiela z jakimś chopem. Pozdo:
Jak my dziś dostali po du*** to niepamiętom kiedy ostatni roz my tak trenwali. Radek ( chyba chodziło mu o trenera) rycoł jak po***any i co chwila sie do kogoś doczepioł.
Potem prszyszoł jeszcze Domżalski i razem osprawiali, tyż o treningu, godali, że niby mioł byc taktyczny, a popierdalali jak dzikie osiołki durś skrzydłami, dlatego oni akurat głównie dostali po du***.
Na to ten chop im odpowiedzioł, że nie mają się przejmować że po nich rycoł, bo to było zamierzone by wycisli z siebie wszystko co sie do.
Podsumowując , jest chyba dobrze, trenują widać fest ostro, a i Duszan wie kiedy ryknąć, takiej mobilizacji i trenera chyba nom brakowało.
Acha , żebyście nie pomyśleli, że zawodnicy sie skarżyli, godali to z uśmiechem i wsumie z zadowoleniem.
Jak my dziś dostali po du*** to niepamiętom kiedy ostatni roz my tak trenwali. Radek ( chyba chodziło mu o trenera) rycoł jak po***any i co chwila sie do kogoś doczepioł.
Potem prszyszoł jeszcze Domżalski i razem osprawiali, tyż o treningu, godali, że niby mioł byc taktyczny, a popierdalali jak dzikie osiołki durś skrzydłami, dlatego oni akurat głównie dostali po du***.
Na to ten chop im odpowiedzioł, że nie mają się przejmować że po nich rycoł, bo to było zamierzone by wycisli z siebie wszystko co sie do.
Podsumowując , jest chyba dobrze, trenują widać fest ostro, a i Duszan wie kiedy ryknąć, takiej mobilizacji i trenera chyba nom brakowało.
Acha , żebyście nie pomyśleli, że zawodnicy sie skarżyli, godali to z uśmiechem i wsumie z zadowoleniem.
-
- Kontakt:
sędzia: Jacek Granat.
Mam nadzieję, że nie będzie szastał kartkami jak na meczu z Groclinem. Mam nadzieję na sprawiedliwe sędziowanie. Obecnie jeden z lepszych arbitrów w Polsce, chociaż mi zawsze pozostanie jego "wyczyn" w meczu w Radzionkowie w Pucharze Polski (1:2) za czasów Oresta. Wtedy przez jego decyzje była haja na meczu.
Mam nadzieję, że nie będzie szastał kartkami jak na meczu z Groclinem. Mam nadzieję na sprawiedliwe sędziowanie. Obecnie jeden z lepszych arbitrów w Polsce, chociaż mi zawsze pozostanie jego "wyczyn" w meczu w Radzionkowie w Pucharze Polski (1:2) za czasów Oresta. Wtedy przez jego decyzje była haja na meczu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- ObeRschlesien
- Kontakt:
dokladnie tez go pamietom ino z tego meczu smioli my sie tyz z tego ze sedzia granat a prezes radzionkowa miol na nazwisko bomba i tyla mom nadzieja z elepi teraz sedziujeElmer pisze:Mam nadzieję, że nie będzie szastał kartkami jak na meczu z Groclinem. Mam nadzieję na sprawiedliwe sędziowanie. Obecnie jeden z lepszych arbitrów w Polsce, chociaż mi zawsze pozostanie jego "wyczyn" w meczu w Radzionkowie w Pucharze Polski (1:2) za czasów Oresta. Wtedy przez jego decyzje była haja na meczu.

-
- Kontakt:
- TAUZENeng
- Kontakt:
Mialem na mysli ze dla nich to bedzie kolejne 0-1milanos pisze:Chyba chciałeś powiedzieć, (tzn napisaćTAUZENeng pisze:powiem tyle a raczej napisze
z Lechem 0-1
z Craxa 0-1
wiec trzeba podtrzymac ich "dobra" passe i na Slaskim 0-1
mnie to w zupelnosci zadowoli![]()
deRby juz wkrotce)
że na Śląskim 1-0 a nie 0-1

DeRby juz wkRotce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WYSPY NIEBIESKIE!!!
- Simone
- Kontakt:
Wieczorek w Gorniku zrobil jeden szkolny elementarny blad ...
Wystawil na mecz z Cracovia Hajte w obronie , nie pozwolil druzynie sprawdzic jak sobie beda bez niego radzic
Mimo ze ten koles ma nierowno pod kopula to jednak jak na Polska lige ma niezle umiejetnosci i co wazne walczy
Trzyma im cala obrone , wykonuje stale fragmenty gry od wolnych przez auty
Beda strasznie zagubieni gdy go zabraknie w wielu aspektach i moim zdaniem drogo za to zaplaca ; ]
Wystawil na mecz z Cracovia Hajte w obronie , nie pozwolil druzynie sprawdzic jak sobie beda bez niego radzic
Mimo ze ten koles ma nierowno pod kopula to jednak jak na Polska lige ma niezle umiejetnosci i co wazne walczy
Beda strasznie zagubieni gdy go zabraknie w wielu aspektach i moim zdaniem drogo za to zaplaca ; ]
-
- Kontakt:
dokladnie, Hajto chcac nie chcac Niemcy juz zwiedzil i gral tam z najlepszymi. Jesli dostaje on tak czesto kartki to trener powinien go nie wystawic w meczu z Lechem zeby mial 100% szansy na mecz z RUCHem. Chyba, ze wierzy w druzyne
Dobra zeby nie bylo offtopa to:
Mioduszewski - Nykiel , Grodzicki , Baran , Brzyski - Grzyb , Straka , Nowacki , Balaz - Ćwielong , Janoszka
I w 2polowie jo bych dol szansa
Ferudze
i ew. Fabusowi (niestety
)
Wiem, wiem, ze zaroz ktos powie, ze Janoszka i Feruga by sie spalili ale to sie nawet Grzyb moze spalic bo chyba przed 40 tys. nie grol....

Dobra zeby nie bylo offtopa to:
Mioduszewski - Nykiel , Grodzicki , Baran , Brzyski - Grzyb , Straka , Nowacki , Balaz - Ćwielong , Janoszka
I w 2polowie jo bych dol szansa
Ferudze
i ew. Fabusowi (niestety

Wiem, wiem, ze zaroz ktos powie, ze Janoszka i Feruga by sie spalili ale to sie nawet Grzyb moze spalic bo chyba przed 40 tys. nie grol....
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
- SzaRlin
- Kontakt:
Ten ich mecz z Cracovią i tak był gówno warty, bo mieli kilku zawodnikow na kadrze. Nie wnikom kto to był, bo to są jacyś anonimowi gracze górnika(Simone pisze:Wieczorek w Gorniku zrobil jeden szkolny elementarny blad ...

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z tym medalem to żeś trocha przesadził.Gorole nie oddali strzału na nasza brama poza dwoma wrzutkami kiere skasowoł Miodekniebieskimacio pisze:Mimo wszystko Adamski sie spisoł na Medal w meczu ze syfnowcem i moim zdaniem on wyjdzie w 1 składzie!

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA