wszysc na duzy plus duzo lotali szczegole Strakazip185 pisze:Z tego co pamiętam to w Sosnowcu Lech zremisował z gołębiami. A mam pytanie do tych, którzy widzieli mecz albo chociaż powtórki (bo ja ani na to ani na to sie nie załapałem ;/). Mianowicie, jak zagrali nowi? Tutaj chodzi mi głównie o Strake, Nowackiego i Brzyskiego
Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - 23 luty godz. 16:00
- Czemps
- Kontakt:

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trzeba to było w pierwszej połowie rozstrzygnąć. W pierwszej sytuacji Pepka pech, gdyby mieli lepszego bramkarza, to by szybciej polecial do piłki i po odbiciu od słupka i niego by moze wpadla, w drugiej to jak juz pokazaly powtorki c+, wystarczyło minac lezacego bramkarza praktycznie. Na minus dalej boki obrony, kluczowe piłki, na plus strzaly z dystansu i stałe fragmenty. MOze postaram sie pojedynczo ocenic:
Miodek - niepewnie nogami, pewnie na przedpolu
Brzyski - z Nykielem mi sie kojarzy. dobrze do przodu, niepewnie z tyłu
Jakubowski - dla mnie najslabszy zawodnik, jeszcze ta strata w ostatniej minucie
Adams - calkiem poprawnie. Niektorym przeszkadza jak sie bawi, jak wybija. Pewnego poziomu juz nie przekroczy. Wazne ze bez razacych bledow i to co mial zatrzymac to zatrzymal.
Baran - oprocz niepewnego poczatku wydawalo sie niezle
Grzyb - walka, ale niestety nic specjalnego
Nowacki - najlepszy chop na boisku, technika, przeglad, stałe fragmenty. Wroci Balaz to przesuwag do srodka
Pulek - srednio, ciezko mi go ocenic
Straka - pewnie przecinajacy akcje i nie wybijajacy pilki na slepo
Janoszka - ciagle mnie przekonuje. duzo pracowal, ale tak samo duzo sie wywracal
Pepe - dochodzil do tych sytuacji, no ale to on mial ta setke i to powinny byc 3 punkty
Fabus - jak zawsze mi sie podobal, to wg mnei dzisiaj slabiutko,, nie umial wejsc w gre, czasem az za duzo zgrywal zamiast uderzyc
Domzalski - niewidoczny
Feruga - za malo gral, ale tu mnie Duszan zdenerwowal. co my znow remis chcielismy utrzymac? Juz tak zawalil punkt z Grodziskiem. Wpuscil nierzoegranego Bonka, bo chcial bornic wyniku i mielismy 2-1
Miodek - niepewnie nogami, pewnie na przedpolu
Brzyski - z Nykielem mi sie kojarzy. dobrze do przodu, niepewnie z tyłu
Jakubowski - dla mnie najslabszy zawodnik, jeszcze ta strata w ostatniej minucie
Adams - calkiem poprawnie. Niektorym przeszkadza jak sie bawi, jak wybija. Pewnego poziomu juz nie przekroczy. Wazne ze bez razacych bledow i to co mial zatrzymac to zatrzymal.
Baran - oprocz niepewnego poczatku wydawalo sie niezle
Grzyb - walka, ale niestety nic specjalnego
Nowacki - najlepszy chop na boisku, technika, przeglad, stałe fragmenty. Wroci Balaz to przesuwag do srodka
Pulek - srednio, ciezko mi go ocenic
Straka - pewnie przecinajacy akcje i nie wybijajacy pilki na slepo
Janoszka - ciagle mnie przekonuje. duzo pracowal, ale tak samo duzo sie wywracal
Pepe - dochodzil do tych sytuacji, no ale to on mial ta setke i to powinny byc 3 punkty
Fabus - jak zawsze mi sie podobal, to wg mnei dzisiaj slabiutko,, nie umial wejsc w gre, czasem az za duzo zgrywal zamiast uderzyc
Domzalski - niewidoczny
Feruga - za malo gral, ale tu mnie Duszan zdenerwowal. co my znow remis chcielismy utrzymac? Juz tak zawalil punkt z Grodziskiem. Wpuscil nierzoegranego Bonka, bo chcial bornic wyniku i mielismy 2-1
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Czemps
- Kontakt:
adamas pisze:Skrot meczu
http://www.sendspace.pl/file/AoMYUJRS
mozesz to ftos wciepnac na www.wyslijto.pl bo kurde nie umia tam wlez a jak juz wleza to sciagom plik co mo 20 mb i co mo rozserzenie RMVB i do ch** mi sie nie chce otworzyc..ani w winampie ani nikaj nie wiem co je grane...

- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Podbijom, mom tak samo...Czemps pisze:adamas pisze:Skrot meczu
mozesz to ftos wciepnac na www.wyslijto.pl bo kurde nie umia tam wlez a jak juz wleza to sciagom plik co mo 20 mb i co mo rozserzenie RMVB i do ch** mi sie nie chce otworzyc..ani w winampie ani nikaj nie wiem co je grane...![]()
![]()
-
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
http://comtv.pl/index.php?inc=mvc&file= ... d=1204&v=1
to jest to ...ostatnie zdania tego goscia bardzo dobra postawa kibicow ktorzy nie odpowiadali na zaczepki ....i dopingowali ..
to jest to ...ostatnie zdania tego goscia bardzo dobra postawa kibicow ktorzy nie odpowiadali na zaczepki ....i dopingowali ..

- Czemps
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
Z tym linkiem nie powinno być żadnego problemu...
[youtube]http://youtube.com/watch?v=1KiiBt1nafQ[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=1KiiBt1nafQ[/youtube]
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=96543750148062447518Czemps pisze:adamas pisze:Skrot meczu
mozesz to ftos wciepnac na www.wyslijto.pl bo kurde nie umia tam wlez a jak juz wleza to sciagom plik co mo 20 mb i co mo rozserzenie RMVB i do ch** mi sie nie chce otworzyc..ani w winampie ani nikaj nie wiem co je grane...![]()
![]()
A format to moge przerobic ale to jutro kolo popoludnia.
PozdRo.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
raczej bedą nowe, bo mimo, że u nas nie za wielu ludzi kupuje koszulki to zawsze nowa koszulka to kilkudziesięciu ludzi ją sobie kupi, i tak się to powinno zresztą kręcić.Buger pisze:STROJE az lezka sie w oku zakrecila, piekne NIEBIESKIE, ino zeby zas ich niy zmiyniali co pol roku.. niech sie ostana takie jakie sa!
Co do szpilu, chopcy biercie sie to po leku, gralimy na Sosnowcu, teren nigdy nie bol latwy do nos, pierwszo kolejka po zimie, na deRbach bydzie niebo lepij...
Natomiast mam pytanie co do relacji z comtv macie tak że jak chcecie coś przewinąć cofnąć a potem do przodu to sie wam głos z obrazem rozjeżdża

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt: