Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - 23 luty godz. 16:00
- swce
- Kontakt:
Nie ma źle... te komenty na niebiescy.pl
niektorzy to zas dramatyzuja i widza nos w drugiej lidze. Szpil na trudnym terenie mimo ze slaby rywal ale jak sie kajs nie mo szczescia to sie nie mo...

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Teraz w Canal + jest magazyn Liga + i pokazywali własnie skrót Naszego meczu...no i musze powiedzieć,że cały czas atakowaliśmy.. a goście w studiu mówili że dopiero w 90 minucie mogliśmy sobie przypomnieć jak wygląda Mioduszewski
...
a swoją drogą.. Bardzo fajnie wyglądają Nasze stroje w tej rundzie..aż sie bardzo miło zrobiło jak widziałem ten prawdziwie niebieski kolor...

a swoją drogą.. Bardzo fajnie wyglądają Nasze stroje w tej rundzie..aż sie bardzo miło zrobiło jak widziałem ten prawdziwie niebieski kolor...

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwszo połowa bardzo dobra w naszym wyhowaniu o ile tak można nazwać marnowanie raz za razem groźnych sytuacji. W drugiej natomiast zamiast jeszcze bardziej przycisnąć po przerwie to jakby coś było nie tak, mam nadzieje, że o nie był kryzys fizyczny. Mam nadzieje, że jak wróci Balaz to Nowacki zagra nśrodlu, a Pulok wyleci ze składu. Janoszka też według mnie nei pokazał za wiele. Z kolei cała trójka nowych była wyrózniającymi się graczamni w tym meczu, a i Pepe dla mnie zaprezentował się lepiej od Janoszki był o wiele bardziej aktywny choć zmarnowanie najlepszej sytuacji naszej na pewno zaniża jego ocene gry.
No cóż dobrze, że nie skończyło się jak kilka meczów na jesień gdy też mieliśmy przewage, a jeden kiks tormana bądź obrońcy powodował, ze przegrywaliśmy. Z jednej strony remis na wyjeździe to dobry wynik, ale z drugiej to w końcu tylko Sosnowiec, a po drugie, żeby być zadowolonym z wyjazdowych remisó to trzeba wygrywać mecze u siebie. A więc zwyciestwo w kolejnym meczu i z tego remisu też będzie można być zadowolonym.
No cóż dobrze, że nie skończyło się jak kilka meczów na jesień gdy też mieliśmy przewage, a jeden kiks tormana bądź obrońcy powodował, ze przegrywaliśmy. Z jednej strony remis na wyjeździe to dobry wynik, ale z drugiej to w końcu tylko Sosnowiec, a po drugie, żeby być zadowolonym z wyjazdowych remisó to trzeba wygrywać mecze u siebie. A więc zwyciestwo w kolejnym meczu i z tego remisu też będzie można być zadowolonym.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jaką ten punkt ma wartość okaże się wkrótce. Przypomnę, że graliśmy na wyjeździe, a rywal za bardzo sobie przy nas nie pograł. Skutecznosć mam nadzieję, że z czasem przyjdzie, bo potencjał jest. Byle do pierwszego trafienia w OE Ćwielonga i Janoszki. Później już pójdzie z górki.
Jakubowski w derbach nie zagra, na prawą obronę wskoczy Nykiel, gdzie mam nadzieję już zostanie.
Aha. Przypomnę, że w Sosnowcu omal nie straciła punktów Wisła. Niejeden klub tam wiosną nie wygra. Z zabrzem wygrać trzeba.
Jakubowski w derbach nie zagra, na prawą obronę wskoczy Nykiel, gdzie mam nadzieję już zostanie.
Aha. Przypomnę, że w Sosnowcu omal nie straciła punktów Wisła. Niejeden klub tam wiosną nie wygra. Z zabrzem wygrać trzeba.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: