GADKA O NOWYCH INWESTORACH-MYDLENIE OCZU KIBICOM

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Michał z Katowic

GADKA O NOWYCH INWESTORACH-MYDLENIE OCZU KIBICOM

#1 Post autor: Michał z Katowic » 18 lis 2003, o 21:37

WITAM WSZYSTKICH I OD RAZU ZACZYNAM. JAK PRZECZYTALEM NA NASZEJ STRONCE O TYCH NOWYCH INWESTORACH TO CHCIALO MI SIE SMIAC WIEKSZOSC Z NICH NA TO SPOTKANIE PRZYJDZIE TYLKO DLATEGO ZE ZOSTALI ZAPROSZENI ALBO PO TO ZEBY ZJESC SOBIE KRUPNIOKA I NAPIC SIE WODKI. PO CO MA JAKIS BANK INWESTOWAC W RUCH???? PO TO ZEBY CI CO WYCHODZA NA BOISKO MOGLI SE POSZPILAC??? BO TAK TO NA DZIEN DZISIEJSZY WYGLADA JAK GRANIE NA PLACU PRZED DOMEM.

MAM NADZIEJE ZE OKAZE SIE INACZEJ ALE W TO WATPIE. OBY JEDNAK TAK BYLO BO NASZ KOCHANY RUCH MUSI BYC W EKSTRAKLASIE BO TAM NASZE MIEJSCE.

POZDRO DLA WSZYSTKICH PRWDZIWYCH KIBICOW NIEBIESKICH

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Raul22 » 18 lis 2003, o 21:54

Elo wydaje mi sie ze masz racje ile to juz razy mial byc jakis sponsor a tu nic, zawsze tak gadaja i zawsze nic.

SLawa

#3 Post autor: SLawa » 18 lis 2003, o 22:04

Nie martw sie, tu nikt w te bajki nie wierzy...

wegjac

trza poczekać

#4 Post autor: wegjac » 19 lis 2003, o 00:06

trzeba poczekać co z tego wyniknie, ale na naprawde duże firmy nie ma co liczyć. Banki mają kluby sportowe w d.... A na pewno to nie będzie Śląski bo oni co najwyże po fuzji z Z BZWBK mogą dokładać do Lecha Poznań. Rogala nie ma za bardzo rozeznania kogo zapraszać na takie rozmowy.

WEA_boy

:]

#5 Post autor: WEA_boy » 19 lis 2003, o 14:40

ale co ty gadasz inwestorzy i nowi sponsorzy az wala dzrwiami i oknami wkoncu kto nie chcialby sponsorowac duzyny ktora walczy o utrzymanie w 2 lidze :shock:

Pepek
Kontakt:

#6 Post autor: Pepek » 19 lis 2003, o 17:34

Lysy pisze:Najpierw trzeba grać a sponsor sam przyjdzie
Swieta racja!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#7 Post autor: 19r20 » 20 lis 2003, o 09:44

święta racja ale do niektórych to nie dociera
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Morris
Kontakt:

#8 Post autor: Morris » 20 lis 2003, o 11:02

Moze powinienem zmienic nick na "niewierny tomasz" ale w przypadku wypowiedzi głowy naszego klubu nie uwierze w ani jedno słowo dopóki nie bedzie czegos na papierze. za stary jestem aby uwierzyc w sciemy rogali. pobuja pobuja byle do wiosny.

no i zaszokowaly mnie te nazwiska które pojawiły sie na "bankiecie na cichej" Gorywoda, Messner???? z jakiego skansenu prezesik wyciągnął tych panów, no i jeszcze na dokładkę wielbiciel ustroju panującego w Korei Północnej i pasjonat wycieczek na bratnią Kubę pan C.Stryjak. :?
może Fidel "wejdzie" w Ruch???? Kadaffi włożył kase w Juventus, to może i el comendante sie skusi na inwestycje w futbol????

Pepek
Kontakt:

#9 Post autor: Pepek » 20 lis 2003, o 11:28

Ja jestem ciekawe gdzie oni pojada na oboz zimowy?i czy wogole pojada...
:oops: :cry:

aker

#10 Post autor: aker » 20 lis 2003, o 13:06

Panowie nigdy do Ruchu nie wejdzie zaden porządny sponsor doputy w Ruchu bedzie gnida Rogala. Żaden sponsor nie pozwoli aby ktos obcy żadził jego pieniędzmi a tego właśnie chce Rogala. Rogala musi odejść. pozdr

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: Slawko » 20 lis 2003, o 14:35

Poczekomy - zoboczymy... ale ile razy juz zech slyszol, ze bedzie sponsor, bedzie stadion, beda pieniadze. Na razie nic z tego nie wyszlo i nie wierza ze teroz, jak gromy w drugiej lidze to sie cos nagle zmieni.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

wicheRUCH1920

#12 Post autor: wicheRUCH1920 » 20 lis 2003, o 15:03

wiecie co, a może to w sumie nie jest tak źle. rozmawiałem z kumplem i powiedział mi jedną ciekawą rzecz
RUCH Chorzów zawsze i na wieki pozostanie znaną marką, a teraz jest w tym klubie tak źle że można tą markę kupić po całkiem niezłych pieniądzach. oczywiście nie mam na mysli zmiany nazwy czy czegoś podobnego, ale można się skojarzyć z klubem gdy jest źle i wyciągnąć go z dołka. z tym prezesem to już teraz chyba troche wyolbrzymiamy. jak będzie SSA to prezesik już nie będzie mógł rządzić po swojemu, a po drugie nie wiadomo czy zostanie prezesem spółki (myślę że nie). wtedy rozliczanie się z kasy będzie wyglądało inaczej - na pewno lepiej.
plusem naszej sytuacji jest to, że w klubie jest tak źle, że gorzej już być nie może, a jak nie może być gorzej to musi być lepiej :) logiczne nie. zobaczymy co się stanie 11 grudnia, co się zmieni w klubie do wiosny. myślę że sprawy zaczynają się toczyć w trochę lepszym kierunku.

pozdrawiam wszystkich niebieskich

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#13 Post autor: Patton » 20 lis 2003, o 15:20

Wicher - oj moze, moze... :roll:
A ja z innej beczki, jako, ze sam mam zwiazek z samorzadem, proponuje wam odniesc sie do tego textu:

"MIASTO Z RUCHEM
- Na tyle, na ile możemy, będziemy wspierać Ruch bez względu na formę organizacyjną klubu. Potencjalnemu inwestorowi lub sportowej spółce akcyjnej oferujemy umowę użyczenia stadionu na Cichej na 20 lat, a w przyszłorocznym budżecie gminy zarezerwowaliśmy 400 tyś. zł na montaż kolejnych krzesełek na trybunach tego obiektu - powiedział prezydent Chorzowa Marek Kopel.
W trakcie spotkania chęć wykupienia udziałów w sportowej spółce akcyjnej zadeklarował były minister budownictwa, a obecnie jeden z szefów Hydrobudowy 6 Stanisław Kukuryka oraz prezes Fiat Auto Poland Enrico Pavoni. W gronie potencjalnych akcjonariuszy wymienia się także Węglokoks, Węglozbyt, Prinżbul, Bank Śląski, Zakład Przeróbki Mechanicznej Węgla „Dąbrowa" i Haldex.
- Postanowiliśmy dać firmom dwa tygodnie czasu do namysłu i na początku grudnia spotkać się już w węższym gronie osób zdecydowanych na zakup akcji Ruchu Chorzów SSĄ. Chcemy zrobić wszystko żeby do rundy wiosennej drużyna przystąpiła już pod szyldem sportowej spółki akcyjnej - dodał prezes Rogala."

Robimy loterie - na co sie Patton wkurwil najbardziej? :twisted: Polecam sie cofnac kilkanascie miesiecy wstecz co uszlyszelismy, jak montowano krzeselka? Kopel - Koncz Wasc, Wstydu Oszczedz....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

DjMaciar
Kontakt:

#14 Post autor: DjMaciar » 20 lis 2003, o 19:51

CZY RUCHnie ma w swych szeregach jakiegos bogatego kibica?????
to az nie normalne ze nie posiadamy takowego
Szkoda ze nie stac NAS KIBICOW NA POMOC KLUBOWI :cry:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#15 Post autor: Scypion » 20 lis 2003, o 20:04

w sumie mozna sie zgodzic z przedmowcami z jednym wyjatkiem Łysy napisal ze trzba dobrze grac a znajdzie sie sponsor , otoz moim zdaniem nawet wtedy wszyscy nas oleja przyklad nasz ostatni dobry sezon mistrz jesieni potem 3 miejsce ...sponsora nie widac....powod jest oczywisty niejasna sytuacja zarzadzania klubem...teraz gdy BYC MOZE powstanie ta spolka bedzie to bardziej jawne (przynajmnie dla niektorych :) ) .
oby bo nie ma innej drogi wyjscia z zapasci ...

ODPOWIEDZ