Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
azja
Kontakt:

#136 Post autor: azja » 21 lut 2008, o 22:29

wybacz, ale to nie sa zadne gwiazdu, wiec o czym mowa. Nawet Jarka to tez nic specjalnego, silny, szybki i to na tyle, a sodowka juz wali.....
zobaczysz, ze jak odejdzie z Gornika to bedzie po nim....
Ja tylko dopisalem tych, ktorzy z Gwarka przyszli do Gornika-nigdzie nie pisalem ze to sa gwiazdy.
A swoja droga to do Ruchu tez przyszlo dwoch grajkow z Gwarka... gwiazdami puki co takze nie sa.

Do postu powyzej, masz racje, ta rozmowa byla by jak tasiemiec.

THE END

slavo
Kontakt:

#137 Post autor: slavo » 21 lut 2008, o 22:34

azja pisze:wiec dlaczego wystapil dopiero po tym fakcie?
Bo może zupełnie przypadkiem wtedy też ogłoszono ten zjazd (PZPN). Może bez tego zjazdu ten mandat byłby na nic
azja pisze:no, jak nie sprostowanie to wytlumaczenie
to po co pytasz skoro dziwi cię fakt udzielenia odpowiedzi :?:
azja pisze:Dariusz Rucki, Damian Furczyk, Dawid Ambroziak, a ci pilkarze oprocz Jarki graja w zespole ME.
a nie sądzisz, że ci zawodnicy trochę nie przystają do okresu, o którym mówimy (przedAllianz), zreszta Jarka tez nie bardzo, bo jeśli się nie mylę to jego akurat Gwarek wytransferował do .... Larissy nie do Górnika.
Mowa jest o Bandrowskim, Kaniku, Cywce, Piszczku, Trytce

skuro
Kontakt:

#138 Post autor: skuro » 22 lut 2008, o 08:10

A co z zaproszeniem TAKICH kibiców Ruchu jak : prof. Miodek, K.Kutz, W.Kilar. Przecież to wielkie nazwiska z R w sercu! :wstyd:

ps: ciekawe komu będzie kibicował Baszczu - słyszałem, że za bajtla on kibicował Górnikowi.... :kwasny:
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, o 08:25 przez skuro, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#139 Post autor: Scypion » 22 lut 2008, o 08:11

Co by nie godac to dyskusja z Azja uświadomiła mi jedno... Górnik to koniunkturalny klub z którym nie tylko kibice, ale i dawne sławy, symbole i legendy utożsamiają sie tylko wtedy gdy jest dobrze. Pan Gerard Cieślik siedzioł na Ruchu nawet jak nom 3 liga groziła a z boiska wiało rozpaczą. Może i momy mniej kibiców sukcesu, ale grając w drugiej lidze balansując na krawędzi ostatecznej katastrofy i III ligi było nos więcej na Ruchu niz żaboli na Górniku jak walczyli o pozostanie w I lidze. W trudnej chwili wykazaliśmy większy chart ducha, charakter i przywiązanie do barw i jak teraz zaczły się lepsze czasy renesans liczby na Ruchu jest nieunikniony.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: gerhat » 22 lut 2008, o 11:18

azja pisze:
azja napisał/a:

Wystapil do Gornika o przyznanie mu mandatu na zjazd pzpn. Wczesniej tego nie robil. W jednym z wywiadow przyznal, ze czuje sie urazony tym, iz nikt z wladz klubowych nie kontaktuje sie z nim. Powiedzial to niedlugo po tym, jak Allianz potwierdzil przejecie czesciowe akcji Gornika.
Swego czasu woleliście dać ten mandat temu co tak wiele zrobił dla was, żywej legendzie z AH stadion ... Bońkowi.
To normalne u wos, skurw*** się za garść srebrników, sorry krupników.

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#141 Post autor: milanos » 22 lut 2008, o 11:32

ps: ciekawe komu będzie kibicował Baszczu - słyszałem, że za bajtla on kibicował Górnikowi.... :kwasny:
Taaa jasne...
Baszczu wychowywał się, grał w Ruchu i nadal jest Niebieski. Jego rodzinka często chodzi na mecze Ruchu. A 9-letni siostrzeniec trenuje w chorzowskim UKS-ie, więc nie wiem kto ci takich głupot nagadał...
Obrazek

skuro
Kontakt:

#142 Post autor: skuro » 22 lut 2008, o 11:37

Bzzyk pisze:
skuro pisze:A co z zaproszeniem TAKICH kibiców Ruchu jak : prof. Miodek, K.Kutz, W.Kilar. Przecież to wielkie nazwiska z R w sercu! :wstyd:

Jeden siedzi we Wroclawiu, drugi w Warszawie a trzeci nie wiem :P
co za problem, ze nie ma ich na miejscu?! niedziela, z Wrocka do Chorzowa około 190 kilometrów, z wawy 3 h jazdy pociągiem......, trzeci nie wiem

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: wojt » 22 lut 2008, o 12:18

Trzeci w Katowicach, 4 przystanki banom. Kuczoka nie trza zapraszać som przydzie.

choRz
Kontakt:

#144 Post autor: choRz » 22 lut 2008, o 12:34

Miodek, Kutz, Kilar - macie rację to osoby, które powinny bezapelacyjnie zaszczycić nas swoją obecnością na derbach. Ja natomiast, mam nadzieję, że klub nie zapomniał zaprosić ojca obecnego sukcesu... Sz. Pana Krystiana Rogali.

W końcu gdyby nie on, nasz Ruch nie odradzał by się w potęge w takim tempie jak ma to teraz miejsce.
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#145 Post autor: L.G » 22 lut 2008, o 12:40

choRz pisze:że klub nie zapomniał zaprosić ojca obecnego sukcesu... Sz. Pana Krystiana Rogali.
Tego "ojca sukcesu" zaproszą żabole na derby u siebie (w ramach odwetu za Lubańskego)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

eku
Kontakt:

#146 Post autor: eku » 22 lut 2008, o 12:48

Kutz mo nos zaszczycic ?
Moze jeszcze niech przyprowadzi swoich "znajomych" z kierymi to chetnie lazi na parady rownosci :wstyd:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#147 Post autor: AdiC » 22 lut 2008, o 13:22

skuro pisze:
Bzzyk pisze:
skuro pisze:A co z zaproszeniem TAKICH kibiców Ruchu jak : prof. Miodek, K.Kutz, W.Kilar. Przecież to wielkie nazwiska z R w sercu! :wstyd:

Jeden siedzi we Wroclawiu, drugi w Warszawie a trzeci nie wiem :P
co za problem, ze nie ma ich na miejscu?! niedziela, z Wrocka do Chorzowa około 190 kilometrów, z wawy 3 h jazdy pociągiem......, trzeci nie wiem
Byda jechol bez Breslau to moga go zgarnąć w niedziela...:-) Panie Profesorze ZAPRASZAM
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

josceline
Kontakt:

#148 Post autor: josceline » 22 lut 2008, o 14:34

Rogale my mieli zaprosic ? chyba yno po to zeby mu pokozac co szlo zrobic a on nie umioll i nie chciol ...

Elmer
Kontakt:

#149 Post autor: Elmer » 22 lut 2008, o 19:35

skuro pisze:ps: ciekawe komu będzie kibicował Baszczu - słyszałem, że za bajtla on kibicował Górnikowi.... :kwasny:
Ze Sportowych Faktów: - Nie wiem czy będę na meczu, nie kupiłem biletów. Dobrze, że Derby są w niedzielę i może uda się wpaść popatrzeć na kolegów z Chorzowa. Jak będzie okazja to się przyjadę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Pablo__Mikołów
Kontakt:

#150 Post autor: Pablo__Mikołów » 22 lut 2008, o 20:13

Przeciep ? :rotfl: :rotfl:

Zablokowany