Mieszkam w Niemczech i chialbym byc na meczu, czy jest mozliwosc kupienia biletu przed kasa na stadione Slaskim w dzen meczu 02.03.2008. ???
Jeszeli w Kasie nie dostane to jaka jest mozliwosc kupienia biletu ???
Witam z Deutschland

wlyś sie tukej i sam sie moze popytej jak łoni to załatwialiK.S.R.C pisze:Ja niemam mozliwosc kupic Bilet w Internece i w Polsce tesz niemam nicogo. Mam wjelci Problem i co teraz?![]()
w tematcie Kibice ten temat jest juz rozpisywany chore to jest poco sa dwa tematy o Gorniku i o Zaglebiukijop666 pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=2158
Ciekawe ile bylych gwiazd Ruchu bedzie w czasie Wielkich Derbow siedziec w osamotnieniu przy mizernym obiedzie...jajo pisze:myślę, że to bardziej do tego tematu pasuje
Włodzimierz Lubański, legendarny piłkarz Górnika Zabrze, obejrzy wielkie derby Śląska, pomiędzy Górnikiem a Ruchem Chorzów, które 2 marca odbędą się na Stadionie Śląskim.
Lubański otrzyma bilet od... działaczy Ruchu, bowiem włodarze Górnika nie kwapiły się do zaproszenia byłego reprezentanta Polski na ten mecz.
źródło: Przegląd Sportowy
zgadzom się z przedmówcą,dodałbym,ze Baszczyński to wcale nie gwiazda chyba ,ze lokalna Krakowa .W reprze stracil mejsce,za granice nikt go nie chce a z RUCHU odszedł jako młody szczaw .simonsays pisze:Zaproszenia niech dostana gwiazdy. Baszczu byl dobrym obroncom, ale rownoczesnie dobrze zarabia w Wisle. Dlaczego zatem mamy mu sponsorowac bilet za zakladam 150 ? Lepiej wyslac mu zaproszenie i prosbe o przekazanie tych 150zl, ktore to skolei beda przekazane na bilety dla dzieciakow!