to dej komus zeby ci kupilstaRvin pisze:piekno godzina wybrali na zakup biletow ;/ ani rano nie moga jechac ani po robocie wiec mom ch...jeszcze tyn pesel cza podac...
Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - 23 luty godz. 16:00
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
700 biletów, które otrzymaliśmy z Sosnowca na wyjazdowy mecz Ruchu Chorzów z Zagłębiem, rozeszły się dziś w około dwie godziny. Całkowity koszt wyjazdu, wraz z czapką wynosi 25 PLN.
Po zakończeniu sprzedaży trwały zapisy na kolejne bilety, na których otrzymanie z Zagłębia liczymy. Salka konferencyjna na Cichej otwarta jest w godz. 13:00-17:00. Trwają także zapisy na karnety i identyfikatory oraz sprzedaż klubowych gadżetów.
Po zakończeniu sprzedaży trwały zapisy na kolejne bilety, na których otrzymanie z Zagłębia liczymy. Salka konferencyjna na Cichej otwarta jest w godz. 13:00-17:00. Trwają także zapisy na karnety i identyfikatory oraz sprzedaż klubowych gadżetów.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- Simone
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Mioduszewski - Jakubowski, Adamski, Baran, Brzyski - Grzyb, Nowacki, Straka, Ćwielong - Janoszka, Fabusz.
Ta jedenastka wyszła jako pierwsza na sparing przeciwko Walce Zabrze i zapewne tą jedenastką wyjdziemy na mecz ze Sosnowcem.
Przypominam że za kartki pauzować tego dnia będą musieli Pavol Balaż, Krzysztof Nykiel i Marcin Sobczak.
Zanosi się na to, że na starcie wiosny lewą flankę Ruchu tworzyć będą Tomasz Brzyski z Piotrem Ćwielongiem. "Mam jeszcze dwa, tzy inne pomysły" - zastrzega Duszan Radolsky Na tym skrzydle może zagrać Marcin Nowacki który ustrzelił dwie bramki w meczu z Walką.
Musimy wygrać z Zagłębiem, to jest drużyna z którą trzeba trzeba powalczyć o zwycięstwo bo z drużynami z czuba tabeli może być już o wiele trudniej. Tylko zwycęstwo w tym meczu zrobi jeszcze lepszy klimat przed derbami. Dlatego maxymalna koncentracja od pierwszej do ostatniej minuty.
Ta jedenastka wyszła jako pierwsza na sparing przeciwko Walce Zabrze i zapewne tą jedenastką wyjdziemy na mecz ze Sosnowcem.
Przypominam że za kartki pauzować tego dnia będą musieli Pavol Balaż, Krzysztof Nykiel i Marcin Sobczak.
Zanosi się na to, że na starcie wiosny lewą flankę Ruchu tworzyć będą Tomasz Brzyski z Piotrem Ćwielongiem. "Mam jeszcze dwa, tzy inne pomysły" - zastrzega Duszan Radolsky Na tym skrzydle może zagrać Marcin Nowacki który ustrzelił dwie bramki w meczu z Walką.
Musimy wygrać z Zagłębiem, to jest drużyna z którą trzeba trzeba powalczyć o zwycięstwo bo z drużynami z czuba tabeli może być już o wiele trudniej. Tylko zwycęstwo w tym meczu zrobi jeszcze lepszy klimat przed derbami. Dlatego maxymalna koncentracja od pierwszej do ostatniej minuty.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Mioduszewski - Jakubowski, Adamski, Baran, Brzyski - Grzyb, Nowacki, Straka, Ćwielong - Janoszka, Fabusz. zapewne tako 11 wyjdzie w sobota a potem niech zrobia jakies zmiany np. Nykiel za Brzyskiego a Brzyski niech wskoczy za Jakubowskiego jakos nie umia tego chopa scierpic choby sibik gro
no i zapewne potem Pepe do ataku bydzie rywalizowoł z Janoszka bo Fabusz chyba bydzie grol zas wszystkie szpile a w jego miejsce tzn Pepka pudzie zapewne Balaz patrzac na ten sklad wcale nie jest az tak zly ale chciolbych tzn moze za duze slowo chiolbych marzy mi sie takich dwoch dobrych obronców i jeden taki snajper moe za rok przeciez w wywiadzie z Gesiorem godo ze moze w czerwcu pojawiom sie nowi doswiadczeni zawodnicy a redaktor sie go pyto czy sa juz jakies rozmowy czy cos moze jakies nazwiska zdradzic a Gesior z usmiechem na twarzy odpowiado narazie spokojnie i nic nie zdradzil i chyba dobrze 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bzzyk pisze:Ja na glownej widze ze o 16.... zmien dilera;pbluefil pisze:O ktorej jest wreszcie ten mecz? Na oficjalnej jest napisane, ze o 18:00, a tutaj godzina 16:00!!!!
Bzzyk od mojego dilera to sie trzymaj z daleka!!!
Na glownej po prawej stronie jest okienko z nastepnym meczem i odliczany jest tam czas. Ja tam nadal widze godzine 18:00!!!
http://ruchchorzow.com.pl/
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Tam jest godzina 16:00bluefil pisze:Bzzyk pisze:Ja na glownej widze ze o 16.... zmien dilera;pbluefil pisze:O ktorej jest wreszcie ten mecz? Na oficjalnej jest napisane, ze o 18:00, a tutaj godzina 16:00!!!!
Bzzyk od mojego dilera to sie trzymaj z daleka!!!
Na glownej po prawej stronie jest okienko z nastepnym meczem i odliczany jest tam czas. Ja tam nadal widze godzine 18:00!!!
http://ruchchorzow.com.pl/

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt: