Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - 23 luty godz. 16:00
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - 23 luty godz. 16:00
Spotkanie juz niedługo, wiec otwieram temat.
Kibicowsko narazie niewiele wiadomo wiec temat zostaje póki co zamknięty.
Kibicowsko narazie niewiele wiadomo wiec temat zostaje póki co zamknięty.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2008, o 16:38 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z Zagłebiem tylko 3 punkty..innej opcji nie ma.. a te 3 punkty przyczynią sie do jeszcze większego zainteresowania derbami... Brak Balaża i Nykiela to jest osłabienie ale po transferach które przeprowadziliśmy tej zimy niemożliwe jest to żeby nie miał ich kto zastąpić.. Mamy taką kadre że każdy jest w stanie zastąpić każdego..i to jest plus..i na koniec..
będzie 0-2 dla Nas.
będzie 0-2 dla Nas.

- mikobart
- Kontakt:
- BeRet
- Kontakt:
- Niebieskie_SC
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Tam nam sie ostatnio bardzo ciezko gra, a zwyciestwo bardzo by sie przydalo
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Bytom20
- Kontakt:
"Arkadiusz Kłoda miał w czwartek przejść badanie rezonansem magnetycznym, ale ostatecznie stanie się to dopiero w sobotę. - Kolejka oczekujących jest bardzo długa. W sobotę lekarze i tak obejrzą mnie poza kolejnością. Dwa dni mnie nie zbawią - mówi zawodnik.
- Przepracowałem bez żadnych problemów dwa obozy i na tydzień przed startem ligi przytrafiło mi się takie nieszczęście! To mój osobisty dramat i tragedia. Niezależnie od tego, jak długo potrwa leczenie, to na pewno uciekną mi pierwsze najważniejsze mecze z Ruchem, Polonią Bytom i Legią - ciężko wzdycha Kłoda. "
Źródło Gazeta Wyborcza
Z Zgłębia uciekło wielu piłkarzy ratująć się przed spadkiem do drugiej ligi.
Przybyli
Rafał Bałecki lat 27 N (Jagiellonia Białystok)
Krzysztof Bodziony lat 22 P (Pniówek Pawłowice Śląskie)
Marcin Komorowski lat 23 O (ŁKS Łódź)
Jewhen Demydenko lat 21 P (Dinamo Kijów)
Tomasz Łuczywek lat 29 P (Hetman Zamość)
Sebastian Olszar lat 26 N (Polonia Warszawa)
Arkadiusz Swider lat 28 O (Przebój Wolbrom)
Patryk Małecki lat 19 N (Wisła Kraków)
Transfery prócz Małeckiego i Olszara nie sa jakieś okazałe. Małeckiego raczej wcisną do pomocy a Olszar (który strzelił tylko jedną bramke w Poloni Warszawa) z Folcem będą stanowić o sile napadu.
W ostatnich sparingach dosyć gładko poradzili sobie z
Zagłębie Sosnowiec - Przebój Wolbrom 2:1
Zagłębie Sosnowiec - Budapesti Honvéd FC 2:0
1:0 Sebastian Olszar 17'
2:0 Marcin Folc 20'
Tego duetu napastników którzy będą występować napewno przciwko Nam, nie lekceważyłbym.
W rundzie jesiennej ekipa Zagłębia Sosnowiec zdobyła zaledwie 13 bramek. Z czego 5 bramek ustrzelił Folc.
Zagłębie Sosnowiec zajmuje miejsce ostatnie 16 z dorobkiem 8 punktów. Stratą 35 bramek. Sytuacja Zagłębia Sosnowiec w tabeli jest trudna ale nie tragiczna. Nie spisywałbym ich na straty bo jeśli ich zlekceważymy możemy się nieźle przejechać a oni potem grają mecz z Polonią Bytom przy ewentualnych dwóch zwycięstwach napewno już nie będą ostatnią drużyną w lidze.
Zagłębie Sosnowiec prazantuje 2 ligową formę i uważam że jeśli z nimi nie wygramy to z kim ?
- Przepracowałem bez żadnych problemów dwa obozy i na tydzień przed startem ligi przytrafiło mi się takie nieszczęście! To mój osobisty dramat i tragedia. Niezależnie od tego, jak długo potrwa leczenie, to na pewno uciekną mi pierwsze najważniejsze mecze z Ruchem, Polonią Bytom i Legią - ciężko wzdycha Kłoda. "
Źródło Gazeta Wyborcza
Z Zgłębia uciekło wielu piłkarzy ratująć się przed spadkiem do drugiej ligi.
Przybyli
Rafał Bałecki lat 27 N (Jagiellonia Białystok)
Krzysztof Bodziony lat 22 P (Pniówek Pawłowice Śląskie)
Marcin Komorowski lat 23 O (ŁKS Łódź)
Jewhen Demydenko lat 21 P (Dinamo Kijów)
Tomasz Łuczywek lat 29 P (Hetman Zamość)
Sebastian Olszar lat 26 N (Polonia Warszawa)
Arkadiusz Swider lat 28 O (Przebój Wolbrom)
Patryk Małecki lat 19 N (Wisła Kraków)
Transfery prócz Małeckiego i Olszara nie sa jakieś okazałe. Małeckiego raczej wcisną do pomocy a Olszar (który strzelił tylko jedną bramke w Poloni Warszawa) z Folcem będą stanowić o sile napadu.
W ostatnich sparingach dosyć gładko poradzili sobie z
Zagłębie Sosnowiec - Przebój Wolbrom 2:1
Zagłębie Sosnowiec - Budapesti Honvéd FC 2:0
1:0 Sebastian Olszar 17'
2:0 Marcin Folc 20'
Tego duetu napastników którzy będą występować napewno przciwko Nam, nie lekceważyłbym.
W rundzie jesiennej ekipa Zagłębia Sosnowiec zdobyła zaledwie 13 bramek. Z czego 5 bramek ustrzelił Folc.
Zagłębie Sosnowiec zajmuje miejsce ostatnie 16 z dorobkiem 8 punktów. Stratą 35 bramek. Sytuacja Zagłębia Sosnowiec w tabeli jest trudna ale nie tragiczna. Nie spisywałbym ich na straty bo jeśli ich zlekceważymy możemy się nieźle przejechać a oni potem grają mecz z Polonią Bytom przy ewentualnych dwóch zwycięstwach napewno już nie będą ostatnią drużyną w lidze.
Zagłębie Sosnowiec prazantuje 2 ligową formę i uważam że jeśli z nimi nie wygramy to z kim ?
- fRyta
- Kontakt:
Do ataku Ćwielong + Fabusz lub Janoszka + Fabusz a na lewej pomocy zamiast Balaza Pepe.
Zagłębie raczej się osłabiło i jeśli tylko ich nie zlekceważymy powinniśmy zdobyć 3 punkty bez większych problemów.
Jestem ciekawy kogo Radolsky wrzuci na bramkę - Mioduszewski z racji doświadczenia a może da szanse młodszym..
Zagłębie raczej się osłabiło i jeśli tylko ich nie zlekceważymy powinniśmy zdobyć 3 punkty bez większych problemów.
Jestem ciekawy kogo Radolsky wrzuci na bramkę - Mioduszewski z racji doświadczenia a może da szanse młodszym..
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
- mikobart
- Kontakt:
Straka to defensywny pomocnik! To już prędzej Feruga...Pomoc zamiast Balaża może Straka albo Feruga![]()
Ale z tego co widać po sparingach wielce prawdopodobne, że zagra tam lewonożny Nowacki (nominalny środkowy pomocnik - rozgrywający).
Zresztą zastąpienie Balaza to "mały pikuś" - moga tu grać: Brzyski, Ćwielong, ew. Nowacki
Ja się bardziej martwię o obronę