Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak już poruszyliśmy kwestie biletów to są one strasznie długie, powinny być o te 3-4cm krótsze
Mam nadzieję, że to, że go zgiąłem w pół nie będzie miało żadnego znaczenia.
Wiem, że mecz ma być bez bluzgów ale gdy wygramy 3:0 to chyba nie zaszkodzi zaśpiewać "Jaki jest wynik wy k**** jaki jest wynik"

Wiem, że mecz ma być bez bluzgów ale gdy wygramy 3:0 to chyba nie zaszkodzi zaśpiewać "Jaki jest wynik wy k**** jaki jest wynik"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja pitoleBlauOS pisze:(...) biletów to są one strasznie długie, powinny być o te 3-4cm krótsze![]()

KONIEC GATKI O BILETACH!!!
hajto "selbtor" - rewelacja hyhyhy, widok Tomusia po samoboju - bezcenny

Stawiam na Cwielaga i kogos z nowych, a Grzybek niech fajnie dogrywo

Interesuje mnie obrona - jeden kiks moze doprowadzic do porazki...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- art82
- Kontakt:
Panowie wszystko wyjdzie na boisku, tzn. te przygotowania sparingi, w tym momencie nie będą miały znaczenia 2 marca. Bedzie decydowała dyspozycja w tym dniu, moze tez troche szczęścia ? Żabole go mieli w poprzednich deRbach (patrz sędzia i ten karny z kapelusza!). Mam tylko nadzieje że nasi Piłkarze nie będą mieli aż tak wielkiej presji (rożnie ona na ludzi działa, jedni sie mobilizują drudzy - spalają). Jak na razie przygotowania pokazują, że jesteśmy na dobrej drodze do zwycięstwa 
Ciekaw jestem co z Jezierskim (chyba nie zagra) i kto ewentualnie bedzie grał na ataku od pierwszych minut.. (Ćwielong - Janoszka??)
Może w torze żaboli stanie Seba Nowak
(swoją drogą jak on sie będzie w takim meczu czuł - nie chciałbym być w jego skórze)

Ciekaw jestem co z Jezierskim (chyba nie zagra) i kto ewentualnie bedzie grał na ataku od pierwszych minut.. (Ćwielong - Janoszka??)
Może w torze żaboli stanie Seba Nowak

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Jesli hajto dostanie żółto z Lechem nie bydzie groł przeciwko nom , mom nadzieja ze nie dostanie
z innej beki jakies forum o derbach chyba ale nie tylko naszych hmm
---> http://www.footballderbies.com/forum/vi ... php?t=9841

---> http://www.footballderbies.com/forum/vi ... php?t=9841
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, o 23:06 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No obrona w Górniku do najlepszych nie nalezy ale inne formacje juz na dosc dobrym poziomie. Torman dał nam sie we znaki(Peskovic) Napastnicy co najmniej przyzwoici, miejny nadzieje ze bez formy,co na razie potwierdzaja ich sparingiENDZA pisze:To u nich w obronie to juz same karakany zostana...?!?!?! pisze:Jesli hajto dostanie żółto z Lechem nie bydzie groł przeciwko nom , mom nadzieja ze nie dostanie :hyhy:
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- ObeRschlesien
- Kontakt: