Może masz racje Radzion ale jest jedna rzecz, którą od razu trzeba zaznaczyć - udziałowiec nie znaczy sponsor - udziałowiec to tylko jeden z wielu właścicieli firmy - tak też zapewne będzie w naszym przypadku, to wszystko zmieni tylko status prawny i nic dlaej z tego nie wyniknie - zatem moim zdaniem również nie ma na co liczyć choć jestem skłonny uwierzyć w to, że takie właśnie firmy będą udziałowcami w K. S. Ruch Chorzów SSA
kilka fotek z gdyni na www.niebiescy-photo.prv.pl
Czas na Rogalę i zarząd!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
bauahah, fiat, bank slaski, pko - moe jeszcze AOL, Microsoft, GM? 8) Rogala, ladnie Ci ta propaganda idzie, az sie sam dziwie... szkoda, ze teraz takich szkol nie ma, jak byly za PRL, sam chcialbym takie umiejetnosci jak Ty posiadac. Tego Ci naprawde zazdroszcze aparatczyku.... 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na bezrybiu i rak ryba.
Ciekawe co lub kto skłania Krisa do pisania tych obiecanek. Firmy takie jak zostały wymioenione, gdyby na poważnie chciały wejść to najpierw zastrzegły by sobie anonimowość, gdyz palny marketingowe, czy też własnosciowe sa w nich pilnie strzeżone, do czasu aż wszystko będzie zaklepane. To tak jak z tym pozyskaniem Powiecki. Oprócz zapowiedzi w necie pisały o tym z duzym wyprzedzeniem niemal wszystkie gazety. Fakt , że transfer został sfinalizowany, ale dkoro na pozyskanie gracza IV ligi wylano tyle atramentu, to aż się boję co by było gdyby Ruch miał pozyskać gracza II czy I ligi. Pewnie Sport, SuperEkspres i Wyborcza zwiekszyłyby objetość o dwie strony na czas załatwiania tego transferu. Ja wolałbym przeczytać że wreszcie coś zrobiono, a nie tylko obietnice.
Kris, wiem ze chcesz aby na stronie ukazywało się jak najwiecej ale powiedz swojemu mocodawcy, ze obietnic bez pokrycia było już tak wiele, że z nastepnymi lepiej się wstrzymać, bo po co denerwować kibiców. Lepszy efekt osiągniecie gdy pewnego dnia napiszesz "dzisiaj zmniejszono zarzad do 7 osób, nowym prezesem zarządu jest...., powstała SSA jej udziałowcami są ...."
Czy tak nie byłoby lepiej? Ten tekst który głownej jest odczytywany przez kibiców jako kolejna próba obrony przed wysadzeniem z fotela.
Ciekawe co lub kto skłania Krisa do pisania tych obiecanek. Firmy takie jak zostały wymioenione, gdyby na poważnie chciały wejść to najpierw zastrzegły by sobie anonimowość, gdyz palny marketingowe, czy też własnosciowe sa w nich pilnie strzeżone, do czasu aż wszystko będzie zaklepane. To tak jak z tym pozyskaniem Powiecki. Oprócz zapowiedzi w necie pisały o tym z duzym wyprzedzeniem niemal wszystkie gazety. Fakt , że transfer został sfinalizowany, ale dkoro na pozyskanie gracza IV ligi wylano tyle atramentu, to aż się boję co by było gdyby Ruch miał pozyskać gracza II czy I ligi. Pewnie Sport, SuperEkspres i Wyborcza zwiekszyłyby objetość o dwie strony na czas załatwiania tego transferu. Ja wolałbym przeczytać że wreszcie coś zrobiono, a nie tylko obietnice.
Kris, wiem ze chcesz aby na stronie ukazywało się jak najwiecej ale powiedz swojemu mocodawcy, ze obietnic bez pokrycia było już tak wiele, że z nastepnymi lepiej się wstrzymać, bo po co denerwować kibiców. Lepszy efekt osiągniecie gdy pewnego dnia napiszesz "dzisiaj zmniejszono zarzad do 7 osób, nowym prezesem zarządu jest...., powstała SSA jej udziałowcami są ...."
Czy tak nie byłoby lepiej? Ten tekst który głownej jest odczytywany przez kibiców jako kolejna próba obrony przed wysadzeniem z fotela.
-
- Kontakt:
Gerhat probuje pisac texty bez wiekszych uczuc, z dystansem... Pisze to co na klubie mowia i co sie w nim dzieje. Wlasciwie tylko informuje ze 11 grudnia odbedzie sie walne na ktorym zostanie wybrany nowy zarzad z prezesem, a wiec jesli do tego dojdzie bedzie realna szansa aby cos zmienic. kilku przedstawicieli forum bedzie mialo do dyspozycji glosy, ktore byc moze zadecyduja o przyszlosci Ruchu. stowarzyszenie bedzie mniejszowsciowym posiadaczem akcji. Udzialowcy (i sponsorzy ktorzy rowniez MAJĄ sie zjawic w srode), ktorzy zainwestuja kasiore w klub wybiora nowy zarzad i prezesa (lub tylko prezesa).gerhat pisze:Na bezrybiu i rak ryba.
Ciekawe co lub kto skłania Krisa do pisania tych obiecanek. Kris, wiem ze chcesz aby na stronie ukazywało się jak najwiecej ale powiedz swojemu mocodawcy, ze obietnic bez pokrycia było już tak wiele, że z nastepnymi lepiej się wstrzymać, bo po co denerwować kibiców. Ten tekst który głownej jest odczytywany przez kibiców jako kolejna próba obrony przed wysadzeniem z fotela.
To sa suche fakty i nie sa to zapowiedzi moje, ale :arrow: PREZESA KRYSTIANA ROGALI.
A to czy sprawa dojdzie do skutku to juz odemnie nie zalezy, a i ja reklamacji nie przyjmuje. Sami ocenicie sytuacje i wymienione osoby.
Ja jedynie staram sie szybko i szczegolowo informowac Was o tym co sie dzieje na klubie i o przyszlych planach, a ocene zostawiam Wam 8)
Tak wiec pozdrawiam i wraz z Wami czekam na jakies pozytywy z Cichej;)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: