5 minut :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy jest urządzania protestow ?

TAK
21
60%
TAK
8
23%
TAK
1
3%
NIE
2
6%
NIE
0
Brak głosów
NIE
0
Brak głosów
Wali mnie to...
2
6%
Wali mnie to...
1
3%
Wali mnie to...
0
Brak głosów

Liczba głosów: 35

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Zoltan » 11 lis 2003, o 14:13

Widze również, że na Cichej niema dlamnie miejsca.....[/quote]

nikt niepowiedzial ze niema dla ciebie miejsca na cichej!!!!!!!!!!!!!!!!!!a wrecz przeciwnie ,mozemy sie niezgadzac w niektorych postach ale na stadionie musimy byc jednoscia!
a co do porownia to byl tylko przyklad jak niepotrafimy sie zjednoczyc my jako kibice bo twierdzisz ze protest jest niepotrzebny -to w takim razie co jest potrzebne ???a mysle ze jezeli te opoznienie wyszlo by tak jak to bylo zaplanowane i wszyscy by sie do tego przylaczyli napewno dalo by to do myslenia i pilkarzom i wladzom naszego klubu !!!
pozdrawam

CzuchówFans

#32 Post autor: CzuchówFans » 11 lis 2003, o 14:28

Powiedziałem że ten protest I tak by nic niezmienił!!!

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: Zoltan » 11 lis 2003, o 14:44

no ja uwazam inaczej ale coz kazdy ma prawo do swojego zdania!!! ok zamykamy sprawe bo mozemy tak wymieniac poglady do upadlego
pozdrawiam

CzuchówFans

#34 Post autor: CzuchówFans » 11 lis 2003, o 15:04

Właśnie koniec gadania

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#35 Post autor: 19r20 » 12 lis 2003, o 09:24

ten protest był potrzebny

nawet skoro z góry było wiadome że nic nie zmieni
to był kolejny znak sprzeciwu przeciwko pseudoprezesowi - nic nie robiąc daje się ciche przyzwolenie na dalsze niedziałanie i niszczenie klubu

na jadze będzie może i fajna atmosfera i oprawa tylko że zobaczy ją ok 1000 osób
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: gerhat » 12 lis 2003, o 11:28

Uważam że dobrze się stało że ten prostest był. Chwała WojtkowiO że to zorganizował, a ze są tacy jak CzuchówFans, którym szkoda poświęcić 5 min ogladania żenady to się nie dzwię. Gdy 10 zainicjowała doping przeciw Rogali to słyszałem pomruk niezadowolenia części zgrzybiałych kibiców siedzących na głownej. Na szcześćie była przewaga tych co mysleli podobnie jak na 10.
To tacy jak CzuchówFans wspierają tą drużynę i ten zarząd od 3 lat. Jak widać wszyscy oni sa z siebie zadowoleni, czego przykładem jest wypłacenie premii zawodnikom za ten żenujący spektakl. Może powinni tez zwracać kibicom za bliety, bo leczenie hemoroid tez kosztuje. To byłaby taka swoista premia dla CzychówFansa, bo my chcielismy tylko ulzyć Twojej zmarzniętej du*** przez te 5 min.
Jak tego nie zrozumiałeś, to teraz wiedz, że chodziło tylko o Twoje hemoroidy, a Rogala i s-ka jest ok. i bawcie się dobrze ...

CzuchówFans

#37 Post autor: CzuchówFans » 12 lis 2003, o 18:38

no comments...................................................................
Napisał bym coś jeszcze ale bym Cię pewnie tym obraził a niechce...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#38 Post autor: Patton » 12 lis 2003, o 20:22

Dejcie sie po szlagu - spokoj, bo Bolkiem bede straszyc 8) A On lize do bialej kosci :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Bolek
Kontakt:

#39 Post autor: Bolek » 12 lis 2003, o 20:30

patton mowisz o sobie ??
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#40 Post autor: Patton » 12 lis 2003, o 21:36

Eh Bolek... nie wiesz o kim = nie pisz = nie wkurwiaj.... :P Ok, koniec zartow, trzeba sie wziasc do roboty, bo szpil z jaga juz za pasem :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: gerhat » 13 lis 2003, o 09:04

Po pojawieniu się na stadionie Klub Kibica wywiesił tylko jedną fanę – „Rogala musi odejść”. Zrywy w dopingu niosły głównie pieśń „Krystian Rogala niech z Chorzowa wyp...”.
- Jest mi bardzo przykro, ale po części rozumiem kibiców – krótko skomentował prezes Rogala.
Mnie też jest przykro, czyń więc Waść cos powinien ...

kamil30
Kontakt:

Co do protestu

#42 Post autor: kamil30 » 13 lis 2003, o 11:26

Witam wszystkich niebiesko-krwistych :wink:
Przyglądam się temu forum już od dłuższego czasu choc jeszcze nigdy się na nim nie wypowiadałem.(Nie zawsze mam dostęp do netu)
Ale dziś postanowiłem zabrac głos.Trochę przeraża mnie to co się tu dzieje te wzajemne wyzwiska... chyba jest to niepotrzebne.Jako wierny kibic RUCHU już od niepamiętnych czasów przyznaję że takiego burdelu to na Ruchu nigdy nie było.W 100% popieram akcję protestacyjną która niestety wyszła jak wyszła ale co zrobić. Niektórzy piszą że po co to, że trzeba dopingować od pierwszych minut itd. Zgadzam się ale panowie jeżeli będziemy siedzieć cicho na naszej Cichej to niestety będzie nadal tak jak jest. Musimy pokazywać że mamy już dość tego whujograjstwa i braku działań ze strony Rogali i jego kolesiów.Trzeba być upartym w tym co chcemy osiągnąć bo inaczej naprawdę po co to... Może za przykład podam film który zapewne wszyscy widzieli a chodzi mi o " Skazani na Shoshonk"(nie pamiętam jak się to dokładnie pisze :) Głowny bochater tego filmu też coś chciał wywalczyc pisząc co tydzień list i w końcu wywalczył...Chodzi mi o to że na jednym nieudanym proteście nie można zakończyć całej sprawy i się poddać qr** albo jesteśmy kibicami z jajami albo nie!!!

Jeżeli chodzi o mecz z Jagą to jestem za tym aby powtórzyć opóźnienie wejścia na stadion,a później wejść i pokazać na co stać nas kibiców i dopingować z całych sił choćby struny głosowe zedzrzeć mamy całą zimę żeby je wyleczyć a wiem że oprawa będzie za***ista.
To tyle na początek do zobaczenia na Cichej.
"I want to bee free" Ruch bez Rogalii!!!!!
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]

AndRe
Kontakt:

#43 Post autor: AndRe » 13 lis 2003, o 13:01

Kamil ma racje.Wzajemne obrazanie sie nikomu pozytku nie przyniesie ( a na pewno nie Ruchowi)

Protest byl (chociaz na meczu nie bylem) jak najbardziej sluszny.I rozumiem zdenerwowanie WojtkaO.
To ostatni dzwonek do proby zmienienia czegos.Zreszta brak jednosci wsrod kibicow jest tylko woda na mlyn Rogali&spolki

W Ruchu dzieje sie bardzo zle a to co idzie przeczytac w prasie o jego kondycji finansowej to czubek gory lodowej :cry:

CzuchówFans

#44 Post autor: CzuchówFans » 13 lis 2003, o 13:10

No powiem Kamil, że po przeczytaniu tego wpisu dużo myślałem i musze Ci ( i innym również) powiedzieć, że to wcale nie jest taki głupi pomysł z tym protestem. Wyobrażałem sobie mecz z Jagą, na którym byłby ten protest, ciężko mi to teraz pisać, (bo jest to całkowicie sprzeczne z moimi wcześniejszymi wpisami), ale fajnie by to wyglądało... Piłkarze wbiegają na boisko a tu jeb niema kibiców!!! Potem na stadion wchodzi fala kibiców, oznajmiając swe wejście chóralnym śpiewem... I do samego końca śpiewają ile wlezie.
Trzeba na tym meczu pokazać naco nas stać!!!

wicheRUCH1920

#45 Post autor: wicheRUCH1920 » 20 lis 2003, o 14:12

popieram protesty - ale jestem zdecydowanie przeciwny awanturom pomiędzy kibicami. jeżeli ktoś nie chce sie przyłączyć do protestu to szkoda, ale nikogo sie nie zmusi

pozdrawiam wszystkich niebieskich

ODPOWIEDZ