Wy jesteście ostatnimi, którzy mogą w tym wypadku sądzić o czyimś o oszustwie.
Jeśli komuś zbanowali IP, a chciałby dalej głosować walić na PW!
Także po maile na PW.
I nie patrzcie na to, że Gieksie nie rosną głosy, bo oni szykują mocne pierdolnięcie na koniec i wciąż są kandydatem do zwycięstwa.
A i jeszcze jedno... pier****... i pier**** piasta
Szczyt NEThooligaństwa.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2007, o 21:15 przez Johnny Walker, łącznie zmieniany 1 raz.
syny mobilizować sie ... my w 15 minut w 3 potrafimy oddać 40 głosów ... jakby kazdy sie tak zgadoł to zaro ich dogoniamy .... każdy niech se wyźmie gg swoje podzielcie sie po 3 ... jeden reestruje konta 2 potwierdzo 3 głosuje i jedziemy !!!
moja propozycja to zmówić się na jedna noc i głosować.. juz oddałem z 25 głosów i dzi w nocy jeszcze troche podziałam.. jakby kazdy z 50 oddał juz mamy zwyciestwo : )
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
wiesz oni na bank sie umowili i tez siedza ze stoperami i glosuja a potem mowia ze nie umiemy przegrywac mnie tylok ciekawi czy Gks sie jeszcze wlaczy z jeszcze wiekszym walem niz piastuchy
cóż,włączą się do akcji na pewno,ale raczej tuż przed końcem głosowania...
na razie są na etapie tworzenia kont,jak nadejdzie ten "wlaściwy moment" zaczną błyskawicznie głosować i uciułają w krótkim czasie mnóstwo głosów...
ale wałka w stylu Piasta tobym się po nich nie spodziewał...
żeby wykręcić taki numer jak Piastole trzeba mieć troche szarych komórek,a wszyscy wiemy,że ludzie z Bukowej niespecjalnie dużo ich mają
Przecież wystarczy mieć jedno konto mailowe na które sie jest w stanie wygenerować kilkadziesiąt kont, nie trzeba zakładać co chwila nowego i nie chodzi mi tu o portal o2. Jo som obecnie w 5minut oddołech 10 głosów od deski do deski
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke