ENDZA pisze:To co momy im medal dac ? Czemu Ludzie z ekip ktore robily mistrza dla Ruchu nie maja karnetow na mecze Czemu nie mozna ich wykorzystac do dzialan marketingowych.Czy taki Herman Bula czy Ostafinski sa gorszym magnesem co Danusiapuchu pisze:przez ileś tam stron pieprzyliscie jak stare baby, jak to źle jest z marketingiem, a teraz ku*** nikt nie umie napisać paru ładnych i ciepłych słów po akcjach w mikołowie, szkole podtsawowej na świonach, akcji gimnazjum na siemcach? Jak dla mnie marketing Ruchu idzie w naprwde dobrym kierunku - jedynie co by można było poprawić to zaangażowanie chodzby ludzi z tego forum co zawsze nawjwięcej płaczą!!!
No Ci powiem, że wyżej przytoczeni Panowie - hmmm słysze o nich po raz pierwszy, czemu mieliby dostawać darmowe karnety??? Byli piłkarzami, zarabiali na footbolu, więc teraz mogą qpić sobie karnet skoro kochaja Ruch - ja nic nie zarobiłem na Ruchu i jakoś potrafie jeździć na mecze i ograniczać inne rzeczy by mieć na bilet to czemu nie oni ? Mamy długi więc nie ma nic za darmo takie czasy... A co do magnesów, którzy mogą przyciagnać ludzi na stadiony to chyba mogłyby to być tylko znani ludzi lub coś za darmo... Marekting poszedł naprawde bardzo do przodu, ale jeżeli komuś naprawde zależy na Ruchu to musi też temu wsyztskiemu pomóc. W takim Chorzowie pełno jakiś krzywych eRek robionych spray'em "hackenkreuzów" - można zamazać i zrobić jakąs fajna prace to napewno by pomogło w poprawieniu wizerunku w Chorzowie... Ale ludzie jak to ludzie najlepiej mówić - Chujowo graja, ch***wy zarząd i ogólnie wszystko złe !!!
pozdrawiam !