Fajnie by bylo jakby nasz kochany Ruch tez tak ktos kupil...

PS. nie wiedziolech zabardzo kaj to dac.
bo narzekac kazdy potrafi ale od siebie cos zrobic to juz gorzej....puchu pisze:przez ileś tam stron pieprzyliscie jak stare baby, jak to źle jest z marketingiem, a teraz ku*** nikt nie umie napisać paru ładnych i ciepłych słów po akcjach w mikołowie, szkole podtsawowej na świonach, akcji gimnazjum na siemcach? Jak dla mnie marketing Ruchu idzie w naprwde dobrym kierunku - jedynie co by można było poprawić to zaangażowanie chodzby ludzi z tego forum co zawsze nawjwięcej płaczą!!!
Racja.puchu pisze:przez ileś tam stron pieprzyliscie jak stare baby, jak to źle jest z marketingiem, a teraz ku*** nikt nie umie napisać paru ładnych i ciepłych słów po akcjach w mikołowie, szkole podtsawowej na świonach, akcji gimnazjum na siemcach? Jak dla mnie marketing Ruchu idzie w naprwde dobrym kierunku - jedynie co by można było poprawić to zaangażowanie chodzby ludzi z tego forum co zawsze nawjwięcej płaczą!!!
Nie były to dzieciaki z domu dziecka ale z Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Środowiskowej w Czerwionce Leszczynach!!Bzzyk pisze:Na meczu z Cracovia byly dzieci z domu dziecka w Czerwionce, wszystko zalatwil egon, dzieciaki ponoc byly przezadowolone.
To co momy im medal dac ? Czemu Ludzie z ekip ktore robily mistrza dla Ruchu nie maja karnetow na mecze Czemu nie mozna ich wykorzystac do dzialan marketingowych.Czy taki Herman Bula czy Ostafinski sa gorszym magnesem co Danusiapuchu pisze:przez ileś tam stron pieprzyliscie jak stare baby, jak to źle jest z marketingiem, a teraz ku*** nikt nie umie napisać paru ładnych i ciepłych słów po akcjach w mikołowie, szkole podtsawowej na świonach, akcji gimnazjum na siemcach? Jak dla mnie marketing Ruchu idzie w naprwde dobrym kierunku - jedynie co by można było poprawić to zaangażowanie chodzby ludzi z tego forum co zawsze nawjwięcej płaczą!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], NG1920, Pivko, WolnyLogin i 41 gości