Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Mevan
Kontakt:

#91 Post autor: Mevan » 5 gru 2007, o 21:52

A przypomniec Ci armenia i te 0:1 ?;p ale to nie watek o leo i reprezentacji...
Zaskoczenie w Chorzowie i przez to szczesliwe zwyciestwo 2;1 ( Ruch przez zaskoczenie w gRodzisku 4:1 ) a jedyny wynik godny uwagi poza armenia ( ale w zly sposow ) byl mecz z PoRtugalia na wyjezdzie, gdze po cufalu 2;2... ale w kiepskim styli i wdodatku ten kiepski styl utrzymujemy do konca eliminacji ;]
Wiec nie wiem olej co ty w tym leo widzisz ;)

ENDZA
Kontakt:

#92 Post autor: ENDZA » 5 gru 2007, o 22:02

olej pisze:zobocz se koncowa tabela ale widze ze jestes krotko widzem a co do Serbii to byl remis wiec chyba nie bylo zle
to napisz mi osigniecia radolskiego
Pokaz mi koncowa tabela ligi polskiej 2007/08 Przeciez plan jest prosty spokojne utrzymanie Leo tez w dwóch pierwszych meczach gral zlomem pozostawionym po mistrzostwach w Niemczech Juz byly glosy , zeby go wywalic i zatrudnic trenera z Polski
Sukcesy Dusana
wicemistrzostwo Słowacji 1996 z FC Koszyce
awans na Igrzyska Olimpijskie 2000 oraz IV miejsce na młodzieżowych mistrzostwach Europy 2000 z reprezentacją Słowacji U-21
III miejsce w lidze słowackiej 2002-2003 ze Slovanem Bratysława
wicemistrzostwo Polski 2005, Puchar Polski 2005 oraz III runda Pucharu UEFA 2003-2004 z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski
Trener roku 1999 i 2000 na Słowacji

olej
Kontakt:

#93 Post autor: olej » 5 gru 2007, o 22:03

jo nic i w ogole nie zaczolem watku z nim ;) tylko nie wiem co tak wszyscy go bronia? nasuwa mi sie pytanie dlaczego nie chcieliscie dac szansy mandryszowi? fornalakowi?

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: Zip » 5 gru 2007, o 22:09

Mevan pisze:A przypomniec Ci armenia i te 0:1 ?;p ale to nie watek o leo i reprezentacji...
Zaskoczenie w Chorzowie i przez to szczesliwe zwyciestwo 2;1 ( Ruch przez zaskoczenie w gRodzisku 4:1 ) a jedyny wynik godny uwagi poza armenia ( ale w zly sposow ) byl mecz z PoRtugalia na wyjezdzie, gdze po cufalu 2;2... ale w kiepskim styli i wdodatku ten kiepski styl utrzymujemy do konca eliminacji ;]
Wiec nie wiem olej co ty w tym leo widzisz ;)
Nie ma to jak szukać dziury w całym. Jak chcesz to zawsze znajdziesz jakieś "ale"...
In Siemian We Trust

Lukas89
Kontakt:

#95 Post autor: Lukas89 » 6 gru 2007, o 08:07

simonsays pisze:
jajo pisze:
simonsays pisze:Wiedziolech, ze predzej czy pozniej Klimek wstawi sie za trenerem. Ruch jest dosc nisko ceniony skoro za fajne pieniadze nie chcieli do nas przyjsc reprezentanci. Ale to mowi wszystko o dzisiejszym footballu. Im bardziej sie jest sprzedajnym tym lepiej. Nic poza kasa sie nie liczy.
akurat tu się z Tobą nie zgodzę. Może to się nam nie uśmiecha, ale to świadczy dobrze o ich mentalności. Nic poza kasą się nie liczy?Jeśli właśnie, jak mówi Klimek zaproponowaliśmy im dobrą kasę, to powinni do nas przyjść. Może właśnie liczy się dla nich coś więcej i chcą grać o mistrzostwo, w pucharach? Niestety my sportowo mamy bardzo mało do zaoferowania obecnym gwiazdom, czy gwiazdkom polskiej piłki
Troche zle sie wyrazilem. Chodzilo mi o to, ze niektorym kibicom sie nadal wzdaje, ze Ruch to solidna firma, znana w Polsce a moze nawet za granica i ze kazdy szanujacy sie kibic wie ze mamy 17 tytulow itd. Ale niestety Ruch dzis moze nawet znaczy mniej niz do niedawna trzecio ligowa Korona, rok w rok pucharowy Groclin czy masi sasiedzi zza miedzi swietnie reklamowani w ostatnich czasach. Jesli ktos dzis wybiera gre w Wisle, Legii, Koronie czy Lechu a nie w Ruchu, znaczy dla mnie jednoznacznie, ze interesuje go gra o puchary, a co za tym idzie gra o duza kase od zaraz. Zaden z nich nie chce przyjsc do jakiegos tam Ruchu, zeby pomoc mu w odbudowie wizerunku klubu i zeby w kolejnym sezonie wlaczyc sie do walki o mistrzostwo z ww druzynami. to jest wlasnie przykre. I tu pojawiaja sie np roznice miedzy Gornikiem a Ruchem. To onin na dzis sa w stanie sciagnac dobrych pilkarzy,ludzie ich pamietaja za Lubanskiego, pamietaja ich wystepy w pucharach, teraz widza, ze jest sponsor i efekt swietnego marketingu czyli frekwencja. Ruch sie przez ostatnie dwie dekady staczal i jeszcze dlugo zajmie nam odremontowanie wizerunku klubu zanim znow wielcy pilkarze zaczna latac po Cichej. Bo jesli znani i dobrzy nie chca do nas przyjsc, to musimy sobie wychowac takie pokolenie pilkarzy, ktore stanie sie wlasnie znane i dobre. Ale jak to zrobic kiedy na treningach wmawia sie mlodym pilkarzom ze maja sie nie pytac o kase, bo w Ruchu jak sie gra to ma sie byc z tego dumnym a nie o kase prosic, podczas gry sasiednie druzyny placa. Gdzie ci pilkarze maja sie uczyc milosci do druzyny, skoro druzyna ich nie kocha? Przykre i chyba zgodzicie sie, ze prawdziwe.

Mamy 14 :wstyd: :hyhy: ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#96 Post autor: radzion » 6 gru 2007, o 08:29

mimo ze ostatnim czasem moja opinia o Duszanie sie troche pogorszyla to jednak nie na tyle zeby go wyciepnac, mysle ze to jest dalej trener ktory moze cos ciekawego stworzyc w Ruchu, natomiast ciezko bedzie cos zrobic gdy ma sie w druzynie kilku zawodnikow ktorzy maja po 2 lewe nogi (ewentualnie 2 prawe)
jedne co mnie bardzo wkurza to to ze Duszan jest zbyt przywiazny do kilku zawodnikow, jak nie idzie to mozna przeczkeac ze 2-3 mecze liczac na to ze wkoncu zespol zaskoczy, ale jesli nie wychodzi juz 5-6 z kolei to trzeba cos wkoncu zmienic
to Duszan ustawia druzyne, wiec jest po czesci odpowiedzialny za ta kaszane ktora graja kopacze,
my nie ejstesmy trenerami, ale jak jeden maz wszyscy wiemy co nasza druzyna bedzie grala z kolejnych meczach, to samo z cracovia bedzie,. dluga wrzuta na fabusza, moze martin cos zgra :P
jesli my to wiemy i to sie sprawdza to jak to maja nie wiedziec trenerzy innych druzyn, ktorzy siedza w tym zawodzie wiele lat, ktorzy obserwuja,. analizuja gre rywala,

przeciez taka gra od razu jest skazana na porazke!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: Slawko » 6 gru 2007, o 08:32

To niestety wszystko prawda. Sportowo Ruch znaczy bardzo malo w Polsce, za granica znaja nas pewni juz tylko emigranci.
Zbyt dlugo tkwilismy w 2 lidze, zbyt dlugo niczego nie wygralismy. Odbudowac wizerunek i marke klubu po tylu suchych latach to nie jest kwestia roku ani dwoch.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

WojtekK
Kontakt:

#98 Post autor: WojtekK » 6 gru 2007, o 08:48

zmiana trenera w obecnym stanie druzyny nic niedo,przykład Odry-nowy trener szpil wygrany prawie z nami a potem powrót do normalnosci.Jezeli faktycznie maja byc wzmocnienia poczekaejmy do wiosny,praktycznie momy ten sam skład co w II lidze i jak słusznie coniektórzy zauwazali to niejest skład na orange niestety.Co innego jakby my zaroz po spadku weszli do orange,a tak za długo my byli w 2 lidze.(tam wpadki obrony i nieskutecznosc uszły nam na sucho),wiec jo sie cieszyc beda jezeli skonczemu liga na miejscu dajacym utrzymanie,by potem grac juz o wyzsze lokaty.Czy mom racja przekonom sie na wiosna.
za RUCH za HKS pójdemy az po zycia kres

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: BAFista » 6 gru 2007, o 13:50

Duszan jak nie wygromy z craxą to miej ta odwaga i podej sie do dymisji.., jako ewentualnego nastepcy widza Waldka Fornalika,miol bardzo udano wiosna z polonią warszawa

Lukas89
Kontakt:

#100 Post autor: Lukas89 » 6 gru 2007, o 14:16

simonsays pisze:
Lukas89 pisze:Mamy 14 :wstyd: :hyhy: ;)
14 MP + 3 PP = 17 tytulow :wstyd: Jak mogles tego nie wiedziec :wstyd:

Nie kozacz, ze wszystko wiesz lepiej ;)
:zawstydzony:
Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#101 Post autor: heli » 6 gru 2007, o 14:27

BAFista pisze:...jako ewentualnego nastepcy widza Waldka Fornalika,miol bardzo udano wiosna z polonią warszawa...
no mioł tako udano, że go wy***ali, uznając, że ten skład na więcej stać,
a tu trocha wiecej http://www.wielkapolonia.pl/serwis/cont ... /1272/150/
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

aju
Kontakt:

#102 Post autor: aju » 6 gru 2007, o 22:41

BAFista pisze:Duszan jak nie wygromy z craxą to miej ta odwaga i podej sie do dymisji.., jako ewentualnego nastepcy widza Waldka Fornalika,miol bardzo udano wiosna z polonią warszawa
Jak dobrze, że niektórzy mogą tylko na tym forum wyznaczać nastepców.
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Mevan
Kontakt:

#103 Post autor: Mevan » 6 gru 2007, o 22:46

Nie wiem po co drazyc juz ten temat skoro Klimek wyraznie powiedzial ze predzej " kapcie zje " niz wywali Radolskego ;]
Nie ma co pierniczyc o zmienie trenera bo to nic nie zmieni !! W tym sezonie w gorszych zespolach juz zmienili w: Widzewie, lks-ie, odrze, i w sosnowcu chyba ? No i jak ? zadnych zmian... pozatym szkoda placic rekompensaty, a lepiej zawodnika jakiegos przekonac za ta kase. Jak ja sie ciesza ze Klimek w Ruchu rzadzi a nie kibice bo na dobre by to nei wyszlo...

EmT
Kontakt:

#104 Post autor: EmT » 6 gru 2007, o 23:08

Ehhh... pomyślcie logicznie... co do zmiana Duszana ? przydzie ktos inny i bedzie lepi ? jasne ze nie bo trenerzy sa jak grajkowie jak jest dobry to mo robota... a ci co nie maja roboty to co ? wyciepli ich z klubu po zdobyciu mistrzostwa i kilku pucharow ? nie, byli wyciepnieci za slabe wyniki :P
Po za tym Klimek sie wypowiedziol na ten temat i chyba powinno byc wszystko jasne w tym temacie ;)
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#105 Post autor: L.G » 7 gru 2007, o 08:05

Mevan pisze:Nie wiem po co drazyc juz ten temat skoro Klimek wyraznie powiedzial ze predzej " kapcie zje " niz wywali Radolskego ;]
no to chyba Lutz bydzie mioł deficyt laci i konkurencja w konsumpcji.
POWÓD
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

ODPOWIEDZ