Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
RudaSlaska7
Kontakt:

#76 Post autor: RudaSlaska7 » 4 gru 2007, o 21:19

Klimek cos przed rozpoczeciem sezonu mowil o powalczeniu o najwyzsze miejsce ale chyba mnie pamiec zawodzi :)

Kołcz
Kontakt:

#77 Post autor: Kołcz » 4 gru 2007, o 21:25

jo powiem od siebie ino tyla :

Alex Ferguson nie pamietom ile lot temu tyz z poczatku nie miol jakiegos super zespolu ale skrupulatnie go budowol i widac do czego doszol ;) cza dac Radloskiemu czas na zbudowanie tego Ruchu jaki byl kiedys ;) moze wom sie to nie podobo jak graja ale to nie je II liga ino OE . Tu juz nie graja jakies Kmity Zabierzow ino Wisla , Legia itp. Zoboczymy jak wypala transfery ;) licza na to ze od wiosny nasz ukochany team bydzie grac o wiele lepi ;)
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Blue-White.....
Kontakt:

#78 Post autor: Blue-White..... » 4 gru 2007, o 21:27

Wydaje mi sie ze wina lezy po czesci pilkarzy i trenera podaja przykład: Anglia nie jaki McClaren dupiatu trener a pilkarzy jakich miol GERARD ,LAMPARD itd. nie trzeba wymienia bo kozdy wie ... chodzi oto ze pilkarzy miol bardzo dobrych najlepszych na swiecie ale nieu miol ich poukladac na boisku i chyba nie miol pomyslu jak zagrac z danym rywalem takie moje zdanie :) NIGDY WINA NIE LEZY PO JEDNEJ STRONIE !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: L-o » 4 gru 2007, o 21:32

Moje zdanie jes takie coby zostowić go do końca sezonu i po sezonie go rozliczyć, bo wtedy niy bydzie tłumaczynia "transferami, przygotowaniym itd." Myśla, że w tym sezonie niy zlycymy, bo som (na szczynscie) druzyny kiere grajom wiynkszo padaka od nos, ale z calom pewnosciom "cos" trzeba wykombinowanac bo sie obudzymy z rynkom w nachtopie...

RudaSlaska7
Kontakt:

#80 Post autor: RudaSlaska7 » 4 gru 2007, o 21:51

to pilkarzy niech tez zostawia bo po co zmieniac ich po pol rocznej grze ;) przeciez oni sie dopiero przelamia na to trzeba czasu :D

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: AdiC » 4 gru 2007, o 21:56

I na co tu czekać? Aż zlecymy do II ligi bo nom braknie jednego gupiego punktu??? A już zapomnieliście jak wszystkim zależało by szczewa dobrze zagrały na Sciekowej???? Coby my sie ino niy obudzili za późno razem z grajkami i naszym trenerem.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Abdelmot
Kontakt:

#82 Post autor: Abdelmot » 4 gru 2007, o 21:57

Pewno każdy z krytyków dałby se lepiej rade, co?
Dajcie facetowi czas. Gra tym, co ma. Nie wiem jak Wy, ale jakoś od początku nie łudziłem się na pierwsze miejsca w tabeli. Środek, to już sukces. Raz jeszcze mówię: dajcie facetowi czas. Bez transferów i bez pieniędzy niewiele można zwojować nawet w OE.
Ciągle wierze, że zarówno On jak i reszta grajków pokażą coś w tej lidze. Nie ten sezon, to następny.
Głupi przykład, ale takie żabole. Mają sponsora, mają kasę, zrobili ruchy transferowe. A plan? Nie ten rok, nie przyszły. Dali sobie czas do 2012 i sądzę, że niestety ( :( ) może się im udać (pudło pewne raczej przed tym :kwasny: terminem ).
Tyle ode mnie...

Awatar użytkownika
E
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: E » 4 gru 2007, o 22:00

Po tym co pedzioł Klimek wszystko jest jasne.
Radolsky zostaje choby sie co niekerzy zesrali. :cool:
Tylko umarli widzieli koniec wojny

Blue-White.....
Kontakt:

#84 Post autor: Blue-White..... » 4 gru 2007, o 22:35

Abdelmot pisze:Dali sobie czas do 2012 i sądzę, że niestety ( ) może się im udać (pudło pewne raczej przed tym terminem ).
Miasto zabrze musi wybudowac Stadion .Allianz nie daje ani zlotowki na stadion ino na transfery dalo kase i takie duperele .

FRAGMENT KOMENTARZA JAKIEGOS TAM UDZIALOWCA ALLIAZU:

Zanim jeszcze porozmawiamy o zespole, kilka zdań o stadionie. Budzi ogromne emocje. - U nas też. O tym też będziemy rozmawiali z władzami Zabrza przy okazji spotkania w Warszawie z Legią. Dla nas to sprawa absolutnie priorytetowa. - Firma Allianz włączy się w jego budowę? - Podzieliliśmy kompetencje. My budujemy klub i drużynę, a miasto zabiera się za stadion. - Na razie w tej kwestii niewiele się dzieje. Trochę to pana nie martwi? - Na razie nie. Wiem, że jest to najtrudniejszy etap szukania pomysłu, pieniędzy, projektu i koncepcji. I władze Zabrze to robią. Faktem jednak jest, że czasu nie ma. - Stadion do 2010 roku pewnie nie powstanie. - Nie musi. Chcielibyśmy, by stało się jak najszybciej, ale wiemy, że to trwa. Stadion musi być gotowy w 2011 roku, czyli rok przed Euro 2012 w Polsce i w sezonie,

Jakos nie wierza zeby miasto zabrze wylorzylo taka kase na stadion o pojemn. 30 tys oby Gornik jescze nie plakol i nie miol dlugów wiekszych od Ruchu ...

Hmm jakos nie mom przekonania do Radolskiego na poczatku sezonu jescze ok ale teraz te zmiany w koncówkach ta gra hmm nie wiem .... zoboczymy co bydzie w piatek.
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

kijop666

#85 Post autor: kijop666 » 4 gru 2007, o 23:38

i co,tak jak niy wtorzi myślom,wzionś nowego trynera???kogo,jo sie pytom...!!??
zech trocha wyży pisoł..."z nicego niy zrobis nic"!!
cza foosbalerof doporzontku ściongońć,a Radolsky z nich zrobi ludzi,bo tymi co gromy to daleko niy zajadymy!!
tera mie możecie zj***ć,w żici to mom!!
RUCH Chorzów....BRAMA DO INNEGO WYMIARU
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...

olej
Kontakt:

#86 Post autor: olej » 5 gru 2007, o 19:59

jak by radolki byl taki dobry to do teraz pracuje w Grodzisku

ENDZA
Kontakt:

#87 Post autor: ENDZA » 5 gru 2007, o 20:09

olej pisze:jak by radolki byl taki dobry to do teraz pracuje w Grodzisku
Ta a Leo prowadziłby pomaranczowych...

olej
Kontakt:

#88 Post autor: olej » 5 gru 2007, o 21:00

widzisz leo zniczego zrobil cos...

ENDZA
Kontakt:

#89 Post autor: ENDZA » 5 gru 2007, o 21:04

olej pisze:widzisz leo zniczego zrobil cos...
Przypomniec Ci Finlandia i Serbia z zeszłego roku...

olej
Kontakt:

#90 Post autor: olej » 5 gru 2007, o 21:12

zobocz se koncowa tabela ale widze ze jestes krotko widzem a co do Serbii to byl remis wiec chyba nie bylo zle
to napisz mi osigniecia radolskiego

ODPOWIEDZ