5 minut :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy jest urządzania protestow ?

TAK
21
60%
TAK
8
23%
TAK
1
3%
NIE
2
6%
NIE
0
Brak głosów
NIE
0
Brak głosów
Wali mnie to...
2
6%
Wali mnie to...
1
3%
Wali mnie to...
0
Brak głosów

Liczba głosów: 35

Wiadomość
Autor
Gość

5 minut :(

#1 Post autor: Gość » 9 lis 2003, o 22:55

Po wczorajszym meczu, tym co się działo na trybunach i naszej akcji ktora jak widać była niezrozumiala dla "naszych" kibicow, chciałem powiedzieć że nie ma miedzy kibicami jedności :!: Widać 5 minut to za duzo... nawet jak na kibiców klubu z tradycjami :roll:

PS.
Chcialem też przedewszystkim podziękować tym ktorzy się zmobilizowali i wytrzymali i tym ktorzy pomogli :!:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#2 Post autor: wolfik » 9 lis 2003, o 23:12

ja osobiscie popieram, ale niestety nie bylo mnie na meczu moglby ktos opisac cala te akcje jak zrozumialem weszliscie dopiero w 5 min. meczu, ale mam pytanie jak to wszystko bylo zorganizowane, czy kibice wiedzieli o co chodzi??
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#3 Post autor: Schlesien » 10 lis 2003, o 02:41

Czy moglby mi ktos wytlumaczyc o co chodzi w tym pytaniu? IMHO wystarczylyby tylko trzy odpowiedzi... 8) :P

CzuchówFans

#4 Post autor: CzuchówFans » 10 lis 2003, o 08:22

sorki, ale oco w tym biega ???????????????????????????????????
Jeśli chodzi oto że kibice na znak protestu wchodzą na stadion 5 min. puźniej, to niezabardzo jestem za takim rozwiązaniem, BO MY JESTEŚMY KIBICAMI RUCHU I POWINNIŚMY WSPIERAĆ RUCH Z CAŁYCH SIŁ!!!
takie jest moje zdanie i myśle, że na meczu z Jagielonią czegoś takiego niebędzie.

Gość

#5 Post autor: Gość » 10 lis 2003, o 09:36

ulotka pisze:PROTEST ? PROTEST ? PROTEST

Klub Kibica wzywa wszystkich kibiców do protestu i opóźnienie wejścia na trybuny stadionu o
5 minut
Zaprotestujmy przeciw:
? Złej polityce kadrowej klubu
? Opieszałości i nieudolności Zarządu Klubu
? Bałaganowi panującemu w klubie
? Wszystkim, którzy niszczą Nasz Klub, Nasz Ruch

NIE bądź obojętny ? NIE przykładaj ręki do upadku RUCHU
Nie popieraj grabarzy RUCHU

PRZYŁĄCZMY SIĘ WSZYSCY DO PROTESTU! POKAŻMY JEDNOŚĆ!
Tego typu ulotki były rozdawane przed meczem... ale to chyba za dużo jak na "naszych" kibicow... CzuchówFans czasami trzeba pokazać jednośc ale ty chyba tego nie rozumiesz...

Pepek
Kontakt:

#6 Post autor: Pepek » 10 lis 2003, o 09:40

Wojtek przed meczem ruchu byles na hali morisu ?? :lol:

Gość

#7 Post autor: Gość » 10 lis 2003, o 09:43

PePeK pisze:Wojtek przed meczem ruchu byles na hali morisu ?? :lol:

TAK

Gość

#8 Post autor: Gość » 10 lis 2003, o 09:46

CzuchówFans pisze:[...] i myśle, że na meczu z Jagielonią czegoś takiego niebędzie.
A ja myślę że na meczu z Jagielonią nie będzie już takich jak TY :evil:

Pepek
Kontakt:

#9 Post autor: Pepek » 10 lis 2003, o 09:58

To jak sie nie myle to tys sie mnie pytal o dlugopis a ja ci powiedzialem ze nie mam i powiedzialem zebys sie spytol tej babki co tam siedzi obok. A tys jej chciol zaje... calo taska :lol: :lol:

Gość

#10 Post autor: Gość » 10 lis 2003, o 10:35

A ja myślę że na meczu z Jagielonią nie będzie już takich jak TY
Hmm za to to jest jedność kibiców i wybieranie - Ty robisz to co chcemy to przyłaź,nie robisz to mam nadzieje,że Cię nie będzie...ciekawe.

Gość

#11 Post autor: Gość » 10 lis 2003, o 10:41

Bart pisze:...ciekawe.
Co jest ciekawe :?: to że macie w du*** prostesty, ale na forum to napinka taka że prezes siaki taki i owaki ale jak trzeba coś zrobić to każdy patrzy swojej dupy :?: Jesteście beznadziejnymi kibicami jak to powiedział Pan Gerard najgorszymi jakich dotąd miał RUCH :!:

PS. Nie wiedzialem że do tego dojdzie ale musze przyznać prezesowi rację powiedział ze ludzie się nie buntują czyli jest dobrze... daliście temu wyraz podajcie rękę prezesowi... jesteście jego argumentem :!:

Bolek
Kontakt:

#12 Post autor: Bolek » 10 lis 2003, o 12:16

Zgadzam sie z WojtkiemO

Wy nie wiecie czego chcecie na forum najezdzacie na prezesa a pozniej to was 5 minut zbawi ,bo wazniejsze jest dla was zobaczenie tych pseudo
grajkow.

brak słow
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Rommel
Kontakt:

#13 Post autor: Rommel » 10 lis 2003, o 12:18

Najwiekszy ch** w dupe tym ktorzy olali podpisywanie sie na tej liscie (nie mowie tu o tych ktorzy nie mieli dowodow) ale ci ktorzy powiedzieli ze niebeda sie na niczym podpisywac !! pirdolone komuchy pewnie maja jakis rocent od rogali z interesikow.
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

NP07
Kontakt:

#14 Post autor: NP07 » 10 lis 2003, o 12:44

Myśle że taka acja była potrzebna i zgadzam sie z nią w 100% tylko szkoda że wszyscy się do niej nie dostosowali i wyszło jak wyszło.A poza tym jak by sie tą akcje powtórzyło na Jadze tylko lepiej ją zorganizować to myśle że w klubie by wreszcie może zouważyli że jest coś nie tak?? Ale narazie chyba lepiej im było powiedzieć że wszyscy sie spóźnili 15 min ciekawe co by powiedzieli gdyby sie protest powtórzył :?:

Dzyn

#15 Post autor: Dzyn » 10 lis 2003, o 13:18

taki protest trzeba zorganizowac jeszcze raz w tej rundzie, zostal nam ostatni mecz u siebie, nie liczac wyjazdu na Arke, Rogala przez przerwe zimowa bedzie znowu siedziec spokojnie na stolku, podpisujmy sie wszyscy na petycjach, wspierajmy akcje, protesty, to wszytsko dla dobra naszego klubu, aby zmienilo sie na lepsze, a nie tylko narzekajmy :!:

ODPOWIEDZ