Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#46 Post autor: ch-R » 3 gru 2007, o 19:59

Nie wiem co o tym wszystkim myślec ale ze średniej kilkunastu lot nazot wyłazi ze my dobrze grali na jesien a na wiosna ch***ia . Aż strach bać sie wiosny. No chyba ze to bydzie nieliczny sezon co bydzie inny niz zwykle czyli wiosna lepszo od jesieni , oby tak było i oby zaczelio juz w piątek z Craxą.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#47 Post autor: Simone » 3 gru 2007, o 20:08

Ta rozkminka nie ma sensu , tutaj jest odpowiedz :

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4729953.html

Amen

Swoja droga Klimek dobrze gada , polac mu

Szkoda tych pilkarzy ale nie wiedza co traca

kacza
Kontakt:

#48 Post autor: kacza » 3 gru 2007, o 20:16

Klimek chce nazot Cwielonga wedlug mnie to jest gupota . Pepe juz u nos zaczol fest gwiazdorzyc to co dopiero bedzie teraz, poza tym jest bez formy a jak to p. Klimek powiedziol potrzebujemy zawodnika na teraz a aktualnie piotrek jest bez formy wiec raczej nom sie nie przydo :wstyd:

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: kibol-siem-ce » 3 gru 2007, o 20:40

Dobrze niech Ćwielong przyłazi nazot napewno sie przydo, bydzie w formie to Radolsky go wystawi. Skoro Klimek powiedzioł że trynera niy zmieni tymat uważom za wyczerpany.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#50 Post autor: wolfik » 3 gru 2007, o 20:45

Bzzyk pisze: Wolfik ale my nie mamy kim grac szybkiej pilki... to je glownym problem, momy 2-3 szybkich graczy z i czym do ludu..
Tak gralismy, a przynajmniej probowalismy grac za Wleciala
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Lukas89
Kontakt:

#51 Post autor: Lukas89 » 3 gru 2007, o 22:55

kibol-siem-ce pisze:Dobrze niech Ćwielong przyłazi nazot napewno sie przydo, bydzie w formie to Radolsky go wystawi. Skoro Klimek powiedzioł że trynera niy zmieni tymat uważom za wyczerpany.
Tak samo jak wystawia Mikiego i Lilo (którzy są w formie..)...a poza tym..Żeby tylko Pan Klimek sie nie zdziwił jak zlecimy do 2 ligi...
Obrazek

evn
Kontakt:

#52 Post autor: evn » 3 gru 2007, o 23:14

Lukas89 pisze:
kibol-siem-ce pisze:Dobrze niech Ćwielong przyłazi nazot napewno sie przydo, bydzie w formie to Radolsky go wystawi. Skoro Klimek powiedzioł że trynera niy zmieni tymat uważom za wyczerpany.
Tak samo jak wystawia Mikiego i Lilo (którzy są w formie..)...a poza tym..Żeby tylko Pan Klimek sie nie zdziwił jak zlecimy do 2 ligi...
co ty godosz, godej tak dali jak nie wierzysz. Klimek mo w 100 % racja gdyby nie Klimek tego klubu by juz downo nie bylo w OE. Duszan to jest dobry terener ale z ta obrona nic sie nie do zrobic brakowalo Barana zamiast Adamskiego. Baran umi poprawadzic ta obrona!
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Johnny Walker
Kontakt:

#53 Post autor: Johnny Walker » 4 gru 2007, o 00:49

Wy się dziwicie, że klasowi pilkarze do nas przychodzić nie chcą. W kraju wciąż jesteśmy klubem niewypłacalnym. Naszych działaczy ma się za średnio kompetentnych, skoro nawet papierów dla komisji licencyjnej przygotować nie potrafili. Nasze zaplecze wygląda bardzo źle. Brak nowoczesnego stadionu i przede wszystkim brak jakichś planów na jego rozbudowę. Ogólna słaba forma drużyny. Te potyczki o bilety i tym podobne pierdoły na linii zarząd - kibice, to też nie jest nasza cicha sprawa, tylko smród ciągnie się po Polsce.
A to wszystko składa się dla przeciętnego Kowalskiego z jakiejś tam części kraju na BRAK PERSPEKTYW.

Sorry, ale nowoczesnego klubu nie da się zbudować na tradycji i majstrze sprzed 18 lat. Owszem historia jest naszym gigantycznym atutem, ale to nie te czasy, że pilkarze się garną do koszulki z eRką na piersi. Dzisiaj idzie się tam gdzie lepiej płacą.
14

Stona
Kontakt:

#54 Post autor: Stona » 4 gru 2007, o 03:21

przekonal mnie klimek po paru browarach...zobaczymy z rana
za Tobą pójde w ogień, wode..

grhoak
Kontakt:

#55 Post autor: grhoak » 4 gru 2007, o 10:04

Po tym burdelu w szatni co zostawił Wleciałowski moga tylko pogratulować D. Radolskiemu obecnej pozycji w tabeli, każdy inny trener z tymi super gwiazdorami ściągniętymi przez pożal się boże trenera pana marka w. nie zdobył by nawet połowy tego co Radolsky.
PSYCHO FANS SŚ

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: Rafał19R20 » 4 gru 2007, o 10:27

popierom Klimka w tym co napisol w sporcie nie ma sensu zmienianie trenera.. przeciez to nie czary mary ze jak przydzie nowy od razu zaczną wygrywac trzeba zrobić zmiany w drużynie potrzeba nam co najmniej 3 4 zawodników i muszą to być WZMOCNIENIA a nie uzupełnienie kadry zawodnicy kerzy bydą sie wyróżniać spośród tych co mamy... dajmy Duszanowi szanse bo to naprowdy dobry tryner... pyRsk
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: jajo » 4 gru 2007, o 14:23

simonsays pisze:Wiedziolech, ze predzej czy pozniej Klimek wstawi sie za trenerem. Ruch jest dosc nisko ceniony skoro za fajne pieniadze nie chcieli do nas przyjsc reprezentanci. Ale to mowi wszystko o dzisiejszym footballu. Im bardziej sie jest sprzedajnym tym lepiej. Nic poza kasa sie nie liczy.
akurat tu się z Tobą nie zgodzę. Może to się nam nie uśmiecha, ale to świadczy dobrze o ich mentalności. Nic poza kasą się nie liczy?Jeśli właśnie, jak mówi Klimek zaproponowaliśmy im dobrą kasę, to powinni do nas przyjść. Może właśnie liczy się dla nich coś więcej i chcą grać o mistrzostwo, w pucharach? Niestety my sportowo mamy bardzo mało do zaoferowania obecnym gwiazdom, czy gwiazdkom polskiej piłki
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Lukas89
Kontakt:

#58 Post autor: Lukas89 » 4 gru 2007, o 14:33

evn pisze:
Lukas89 pisze:
co ty godosz, godej tak dali jak nie wierzysz. Klimek mo w 100 % racja gdyby nie Klimek tego klubu by juz downo nie bylo w OE. Duszan to jest dobry terener ale z ta obrona nic sie nie do zrobic brakowalo Barana zamiast Adamskiego. Baran umi poprawadzic ta obrona!

Spokojnie.. jeżeli chodzi o Klimka to jestem w 100% wdzięczny jemu i wiem że gdyby nie On to byśmy sie tułali gdzieś pod koniec 3 ligi..o ile wogóle byśmy istnieli.To po pierwsze..Poza tym wierze Klimkowi,że będzie dobrze..a,że mam do Niego szacunek niech świadczy to,że napisałem przed jego nazwiskiem Pan...a czego do wielu innych osób nie piszę...Tylko mam swoje zdanie na temat Radolskiego i wg mnie ten trener powinien odejść. (a własne zdanie każdy może mieć ;) )
Obrazek

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#59 Post autor: jalboss » 4 gru 2007, o 14:36

grhoak pisze:Po tym burdelu w szatni co zostawił Wleciałowski moga tylko pogratulować D. Radolskiemu obecnej pozycji w tabeli, każdy inny trener z tymi super gwiazdorami ściągniętymi przez pożal się boże trenera pana marka w. nie zdobył by nawet połowy tego co Radolsky.
Ten "burdel" zdobył awans do I ligi, a ten "super trener Radolski" jest na najlepszej drodze do spuszczenia nas do II ligi :zly:

Wszystkim wielbicielom Radolskiego przypomne tylko, że wyleciał on z Groclinu za to że zajechał dokumentnie drużynę, brak motoryki, szybkości i kondycji to cechy główne pracy pana Radolskiego.
O koncepcji gry wogóle nie wspominając. Koncepcja jest jedna - bij na Fabusza a on może cos odegra do kogoś.
I tak to na razie, przy tych super talentach trenera i niektórych piłkarskich wleczemy się w ogonie OE.

I dziwię się tylko Klimkowi, że wierzy on iz ściągnięcie 3-4 klasowych piłkarzy pozwoli stworzyć nowy Ruch. Sam powiedział, że chciał dac dobre pieniądze jakimś obecnym reprezentantom drużyny narodowej, ale nie chcieli przyjść. Ciekawe dlaczego? Co im nie pasowało, albo kto im nie pasował? Czyzby trener?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: jajo » 4 gru 2007, o 15:08

miejsce Bełchatowa to ja bym uzależniał od kontuzji ich mózgu, silnika czy jakby to Gargułę nie nazwać. Jego powrót i Bełchatów od razu zaczął lepiej grać. Jeśli prowadzi drugi, tzn że cały czas prowadził Zub (przegrywali), a teraz prowadzi dopiero Wleciał. To tak dla obiektywizmu, bo jakimś specjalnym zwolennikiem też nie jestem
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ