Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kacza
Kontakt:

Kto trenerem ??

#1 Post autor: kacza » 2 gru 2007, o 16:54

Ludzie ten trener nie ma zadnej koncepcji co zrobic z gra Ruchu umie tylko rzucac wypowiedziami typu „Mam podpisany z Ruchem kontrakt. Będę tu pracował i ja się tej presji nie boję.”
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 14:03 przez kacza, łącznie zmieniany 2 razy.

maciek1973

#2 Post autor: maciek1973 » 2 gru 2007, o 17:04

Jo u niego nie widza nic pozytywnego, nikt nie robi postepów a większość grojków sie cofo w rozwoju

Elmer
Kontakt:

#3 Post autor: Elmer » 2 gru 2007, o 17:09

Juz pisałem, że nie powiedział "nie boję się pracy", ale PRESJI. Powiedział to trochę niewyraźnie i na niebiescy.pl ktoś źle zanotował.

Radolsky to świetny strateg, ale trochę twardogłowy. Łatwo sie domysleć pod jakim względem...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

kacza
Kontakt:

#4 Post autor: kacza » 2 gru 2007, o 17:17

Elmer pisze:Radolsky to świetny strateg,
Dobry strateg tak ?? to mi wytlumacz na czym polega jego strategia
Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Ruch Chorzów 1:4
Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 1:0
Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec 1:0
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 1:0
Ruch Chorzów - Korona Kielce 1:2
Widzew Łódź - Ruch Chorzów 2:2
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 2:2
Lech Poznań - Ruch Chorzów 6:2
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:3
Odra Wodzisław - Ruch Chorzów 2:0
Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 1:1
Ruch Chorzów - Polonia Bytom 2:0
Legia Warszawa - Ruch Chorzów 2:0
Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 0:0
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów 1:1
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 1:2
i kaj sam ta strategia ?? :wstyd: :wstyd:

Elmer
Kontakt:

#5 Post autor: Elmer » 2 gru 2007, o 17:18

...ale trochę twardogłowy
czytaj to jako całość
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: heli » 2 gru 2007, o 17:43

Jeżeli to ma być zmiana w stylu żeby zarządowi ktoś nie zarzucił, ze nie szuka rozwiązania to zdecydowanie nie:
bo nie tu jest główny problem
bo by się znów okazało, że niby nowy trener musi się przyjrzeć tym co ma a transfery byłyby o kant dupy rozczaś na samym końcu okienka (no bo ci co są teraz z nimi prowadzone rozmowy jak rozumie mogą nie pasować do koncepcji nowego trenera)
bo uważam, że trenera w naszych warunkach, gdzie on nie może sobie w dwa tygodnie kupić pół składu, można dopiero oceniać po długich zimowych pzygotowaniach niż po lecie.

Choć przykładowo trzymanie nie których graczy na boisku, którzy co mecz są jednymi z najsłabszych jest niepokojace, ale yć moze lepszych nie ma na chwile obecną. A więc dałbym szanse i mam naadzieje, że trener wyciągnie odpowiednie wnioski, bo jeżeli po zimie w meczu ujrze w pierwszym składzie kilku z obenej kadry to bede pierwszym, który będe uważał, że byłem w błędzie. I, że nie potrzebnie uważałem, ze należy mu dać szanse
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Johnny Walker
Kontakt:

#7 Post autor: Johnny Walker » 2 gru 2007, o 17:54

Rękami i nogami jestem za zmianą trenera. Drużyna jest zajechana, w fatalnej kondycji fizycznej, bez przygotowania motorycznego. Początek sezonu, przypuszczam, że jeszcze dzieki pracy Wleciała, był całkiem przyzwoity. Później zaczęły się problemy.
W dodatku promowanie świętych krów w postaci np. Fabusza wk***ia mnie tak niemiłosiernie, że aż trudno opisać.

Tak się składa, że jeszcze w żadnym klubie jak nie szło nikt nie wywalił całej drużyny tylko trenera.

Taką Dyskobolie w piątkowej formie jeszcze niedawno odesłalibyśmy z bagażem co najmniej dwóch bramek. Sami straciliśmy dwie, co nasz trener przyjął z uśmiechem od ucha do ucha. Czasy Madrysza, Fornalaka i tym podobnych mi się przypomniały.
14

rumcajs_79
Kontakt:

#8 Post autor: rumcajs_79 » 2 gru 2007, o 17:58

Radolsky nie jest złym trenerem poprostu niekazdy trener poradzi sobie z kazda druzyna- unos trzba faceta pokroju Wleciał,Fornalak tacy co potrafia zjeba lub wy***ac kogos z druzyny!a unos grajom jak im sie chce i zadnych konsekwencji niema :zly:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

COBRA

#9 Post autor: COBRA » 2 gru 2007, o 18:03

A ja bym dal Radolskiemu szanse,najlatwiej jest zwolnic trenera ale nie tedy droga zobaczymy co zrobi na wiosne po naszych spektakularnych transferach ;) !

EmT
Kontakt:

#10 Post autor: EmT » 2 gru 2007, o 18:05

Mam takie do was pytanie:
zalozmy ze w zimie nastepuje zmiana trenera... przychodzi pan "x" i nie daj boze spadamy do drugiej ligi i co wtedy ? kogo to bedzie wina ? Radolskiego czy "x" ? napewno znajda sie tacy ktorzy teraz chca wyciepnac Radolskiego a potem beda mowic ze to nie wina "x" bo co on mogl zrobic przez pol roku :rotfl:
Kolejna rzecz wg mnie wina obecnej "gry" jest po obu stronach zarowno pilkarzy jak i trenera...
Kiedys jak grali wychowankowie to ich wszyscy znali wiedzieli kaj mieszkaja itp itd wiec bylo by im wstyd gdzies sie pokazac po takim braku zaangazowania... a teraz im to zwisa... pogra jeden z drugim w tym "ruchu" ( specjalnie pisze z malej ) przez rok czy dwa i pojdzie gdzie indziej grac...
Nie ktore decyzje trenera tez mnie dziwia taki Domzalski widac ze chce grac a jak nie ma przygotowania na 90 minut to go powinien wpusci na ostatnie 40 czy 30 minut na zmeczonego rywala wtedy moze cos zdzialac a nie 10 minut to on raz pilke dotknie
Sposob na pilkarzy : chyba trzeba zrobic to co kiedys w Pogoni wygrana = wyplata remis=czesc wyplaty przegrana=abo nic abo dolozenie do klubu...
A co do trenera to mam mieszane uczucia...
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------

Lukas89
Kontakt:

#11 Post autor: Lukas89 » 2 gru 2007, o 18:06

Radolsky Raus ! Radolsky Won ! ....Tyle ode mnie.Od początku byłem przeciwnikiem jego pracy u Nas..od poczatku byłem zdziwiony decyzją Wleciała..Od początku mówiłem że przyjdzie Słowak i zrobi z nas "cyrk ze Słowakami"...i nie myliłem sie dużo..Słowaków mamy..to co sie dzieje ostatnio i nie tylko z Niebieskimi to jest prawdziwy cyrk..

Wleciał Wróć :(

On był jedynym który potrafił z Nimi coś zrobić,miał charakter i potrafił postawić na swoim..

Tylko szkoda,że ten temat jest tylko do Nas kibiców..a zarząd i tak zrobi co będzie chciał..

A co do "spektakularnych transferów" o czym było pisane wyżej.. ja już nie chce kolejnych Słowaków,Brazylijczyków czy innych zagraniczniaków..Co sie z tego klubu chce zrobić ? pośmiewisko ? RUCH jest porzadną firmą i klubem a nie klubem z którego można sie śmiać tak jak z Pogoni..i tyle ode mnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: Zip » 2 gru 2007, o 18:13

Na pewno teraz nie jest pora na zmianę trenera, bo jakby już przyszedł nowy to by musiał przeglądnąć wszystkie mecze, wszystkich zawodników i później szukać ewentualnych wzmocnień, no ale na koniec okna transferowego zostają same ochłapy. Ogólnie rzecz biorąc to nie jest zły trener, ale nic innego już nie wykszesi z naszych pseudo-kopaczy. Zostawić go conajmniej do końca roku, zobaczymy co zdziała na wiosnę. A czemu zawsze wystawia Adamskiego? Bo pewnie w miarę dobrze się prezentuje na treningach, zdaje się być lepszy od Klakiera, ale jeśli przychodzi co do czego to wyłania się jego prawdziwe oblicze, czyli oblicze stopera III Ligowego. Bez pochopnych decyzji...
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: kibol-siem-ce » 2 gru 2007, o 19:10

Tyż mie Radolsky wqrwio ale czy zmiana trynera coś do? Na te pytanie cza sie odpowiedzieć. Piłkarzy głównie niy ma.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Slawko » 2 gru 2007, o 19:13

A to Radolsky oduczyl grac Grzyba, Pulkowskiego, Barana itd???
Jak sie komus nie chce grac ewentualnie nie ma umiejetnosci 1 ligowych to trener jest ostatnia osoba ktora mozna za to winic...

W przerwie zimowej pewnie przyjdzie nowy coach i co? Nagle nasze "gwiazdy" beda zapierd... 90min i strzelac brame za brama? Nie sadze.
Poza tym to nie sa juniorzy, ktorych jak sie opierd... to zaczynaja sie bac i graja lepiej.

Wieszacie psy na Fabuszu. A kto jest w tym monecie lepszy? Janoszka, Jezierski? Bez zartow.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Lukas89
Kontakt:

#15 Post autor: Lukas89 » 2 gru 2007, o 19:19

Akurat Grzyb jest chyba Naszym najlepszym piłkarzem na tą chwilę ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ