2 Edycja Warki
- ASTE
- Kontakt:
-
Dziś na stronie www.wspierammojklub.pl ogłoszono wyniki czwartego notowania Akcji Warka.
Klasyfikacja na dzień 7.11.2007
1. GKS Jastrzębie - 12604 kapsli
2. Piast Gliwice - 11913 kapsli
3. Odra Wodzisław - 11410 kapsli
4. Ruch Chorzów - 9387 kapsle
5. GKS Tychy - 6230 kapsle
6. GKS Katowice - 5618 kapsli
7. Zagłębie Sosnowiec - 292 kapsle
8. Polonia Bytom - 0 kapsli.
Kolejne notowanie 14 listopada.
Klasyfikacja na dzień 7.11.2007
1. GKS Jastrzębie - 12604 kapsli
2. Piast Gliwice - 11913 kapsli
3. Odra Wodzisław - 11410 kapsli
4. Ruch Chorzów - 9387 kapsle
5. GKS Tychy - 6230 kapsle
6. GKS Katowice - 5618 kapsli
7. Zagłębie Sosnowiec - 292 kapsle
8. Polonia Bytom - 0 kapsli.
Kolejne notowanie 14 listopada.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
No ja też nie raz chciałe kupić sobie piwko jak gdzieś w sklepie byłem i patrze czerwony kapsel i lipa dlatego tez zapytałem czy czerwone mogą być - a szkodaBzzyk pisze:To jest najwiekszy bezsens wlasnie. Tu w Opolu Warke sie pije w duzych ilosciach na akademikach jakby tu byly te Zlote Kapsle to spokojnie w tydzien sam z 1000 uzbieram :x ale tu tylko zwykle czerwone...

Pozdrawiam ASTE
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hm powiem szczerze ze dziwi mnie troche postawa Ruchu jesli chodzi o te kapsle bo jezeli kazdy by w miescie zbieral gdzie sa kibice Ruchu to dawno bysmy na 1 miejscu byli i to z duza przewaga, jest ruda, Chorzów siemianowice, świetochlowice mikolów piekary prawie kazde miasto a kapsli nic czy to tak ciezko isc do baru czy sklepu i powiedziec zeby pani zostawiala gdzies na boku kapsle widze chyba trudno albo sie nie che , powienien byc inny system premiowania tego kto ile kapsli przyniesie i jakies nagrody rzeczowe dla najlepszych uczestników a nie to co teraz jest , wedlug mnie nasz forma jest slabazobaczymy na sam koniec jak to bedzie my FC POLUDNIE staniemy na wysokosci zadania ale czy reszta miast hmm
pozdRo
pozdRo
- GoRny_Slonsk
- Kontakt:
a co z reszta zbieraczy czy jeszcze jakies miasta prócz FC POŁUDNIA zbieraja kapsle jakos mało mamy tych kapsli po tych wynikach co widze i własnie sie tak zastanawiam ciekawa sprawa a co do tego z nagrodami to jestem za zeby ci co najwiecej serca włozyli w kład zbierania kapsli powinni dostac jakis upominki np jaki karnet albo koszulki lub cos fajnego Niebieskiego
-
- Kontakt:
nagrody to powinny byc napewno bo jedni zbieraja duzo czasu poswiecaja a jedni to .... ale cóz zrobic moze lepiej kapsle sprzedac konkurenci bo unas to widze zadnej reakcji z klubu w innych klubach to cos maja przygotowane do najaktywniejszych a u nas nic mysle ze kazdy z klubów by chcial kupic gdzies z ?5000 kapsli z sume 10000zl albo wiecej bo i tak cos wygra a napewno mu sie miejsce polepszy a u nas nic karnet to jest tylko 150zl niecale ale to i tak by bylo malo, chlopcy zbierajcie te kapsle zyjecie w tak duzych miastach i tam nie ma barów nie ma sklepów jakos mi sie nie chce wierzyc!!!!
-
-
- Kontakt:
wiesz vlepka raczej nie da rady bo co one mi daja jak pojde do barmanki i powiem jej ze jak bedzie mi zbierac kapsle to dam jej 50 vlepek a konkurencja w tym czasie wpadnie do lokalu i da jej jakies kawy albo kase bo tak sie u nas robi niestety a wiadomo jak to dzis jest wszystko o pieniadze chodzi, ostatnio dostalem nawet propozycje ze pewien klub kupi od nas naxzbierane kapsle hehe najpierw to bylo smieszne a teraz tak zastanawiajac sie nie chodzilo o male pieniadze to calkiem ciekawy sposób wygrania!!! ale nasze wladze dalej spia
-
Ja mowie o zmotywowaniu ludzi do zbierania a nie o przekupywaniu barmanek czy barmanow bo to mega swinstwo tak jak wbijanie lewych kodow w 1 edycji, wiadomo lepiej sie zbiera jak ma sie z tego korzysc niz zbieranie tylko tak,w innych klubach sa rozne promocje za te kapsele u nas niema trudno trzeba zbierac.W koncu Odra czy Jastrzebie niemoga byc lepsze od NAS 

- gnz
- Kontakt:
w Mikołowie wewnętrzna rywalizacja... do 12 grudnia trzy osoby które zbiorą najwiecej kapsli to otrzymują:COBRA pisze: Fakt faktem ze moglo by sie zbieraczy czyms zmotywowac chocby glupia wlepka czy tanszym wyjazdem.Zbierac zbierac i jeszcze raz zbierac
1. koszulke fc - http://i7.tinypic.com/4vhiute.jpg (wartość 35pln)
2. czapke fc - http://i22.tinypic.com/ortb1v.jpg (wartość 25pln)
3. smycz fc - http://i10.tinypic.com/4pw9ac7.jpg (wartość 15pln)
-
- Kontakt: