zawalił bodajże Adamski ale i tak to nie zmienia wyniku

piszesz jak jest porazka Ruch to zwalniac trenera a przeciez Ruch nie wygrol 8 meczu!?!?!?!no pomijajac wygrano z Polonia B WOW! przypomni kiedy Ruch miol tako passa FAJNO a zwolnic trenera poniewaz co to za gra byla zadnego pomyslu ino wystawio tych samych chopow dzis mnei ino zaskoczylo ze Malego wpusil od pierwszych minut tak jak napisolzip185 pisze:ku*** już nie umie!!! Jak jest porażka to już chcą zwalniać trenera. To powiedzcie mi ku*** mać czy on tam grał??!!
co to ku*** za zmiana zamist wpuscic Lilo chodz chyba ani tam nie pojechol czy innego napastnika to on wpuszczo Sadloko przy stanie 2-0 we plecu bronimy bramki zeby nie stracic trzeciej.??? oco tu chodzi i nie piscie mi ze Radolski mo wykonywac swoja praca bo jak wom pasuje tako praca jak teraz to chyba lepi nic nie pisac ... a o wzmocnieniach to nie ma co pisac bo jak byda to byda i powiem tyla moze sie bydziecie smioc ale jak my w meczach z LKS-em i Jagom zdobydymy chodz 1 pkt to bydzie dobrze!Johnny Walker pisze: a wprowadzania w 80 minucie przy stanie 0-2 w miejsce napastnika stoper, to skrajny idiotyzm
legionistaaa pisze:dobrze widziałem:) i nie było za dużo % to może ty inny mecz w TV lookałeś:)blad Nowaka przy pierwszej bramce, a obroncy Adamskiego przy drugiej.
patrzyles na inny mecz kolego,albo za duzo %!!!
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], heli i 76 gości