Legia - Ruch
- Simone
- Kontakt:
Adamskiego , Jakubowskiego , Golema , Bonka i Pulkowskiego nie ma prawa byc na Cichej od przyszlej rundy
Dobrze ze Nowak odchodzi , dzisiaj sie w tym tylko utwierdzilem , mam nadzieje ze juz do konca rundy bedzie bronil Perdjic
Te dzisiejsze bledy to jakas pilkarska hilwka , wstyd jak sk***ysyn Podarowalismy Legii zwyciestwo Zaprawde szczodrzy jestesmy
Teraz wygrac trzeba z Łks , Grodziskiem i Cracovia koniecznie Od Jagi beda becki
W przerwie mam nadzieje ze bedzie tak jak zapowiadano wzmocnienia
Dobrze ze jestesmy w 1/4 PP przynajmniej beda emocje bo spasc nie spadniemy
Dobrze ze Nowak odchodzi , dzisiaj sie w tym tylko utwierdzilem , mam nadzieje ze juz do konca rundy bedzie bronil Perdjic
Te dzisiejsze bledy to jakas pilkarska hilwka , wstyd jak sk***ysyn Podarowalismy Legii zwyciestwo Zaprawde szczodrzy jestesmy
Teraz wygrac trzeba z Łks , Grodziskiem i Cracovia koniecznie Od Jagi beda becki
W przerwie mam nadzieje ze bedzie tak jak zapowiadano wzmocnienia
Dobrze ze jestesmy w 1/4 PP przynajmniej beda emocje bo spasc nie spadniemy
-
- theirons
- Kontakt:
Goscioo - Co Ty chcesz od Pulkowskiego???Goscioo pisze:Pulkowski hu** u mnie jestes przegrany za wypowiedz w canal plus przed szpilem
jak gadasz ze trudno ze grasz w Ruchu a nie legi to spierdalaj do rezerw twojego ukochanego klubu
a jak mi ktos do ostrzezenei za przeklinanie to neich razem z tym gorolem pulkowskim sp***dala do warszawy !
Miał powiedzieć że niby nie jest z w-wy, że nie był kibicem legii, że już nigdy tam nie wróci i nienawidzi warszawy

Jesli stamtad pochodzi i mial takie ambicje aby grac w Legii to chwala mu za to, ze wysoko mierzy - LICZY SIE ALE TERAZNIEJSZOSC - gra dla nas i WALCZY(!!!)
Nie zawsze wszystko wychodzi, ale zadziornosci mu odmowic nie mozna...
aaa... i nie powiedzial ze "trudno" ze gra w Ruchu a nie Legii... czasami pytania zadane przez dziennikarzy skonstruowane sa w ten sposob ze odpowiedz nasuwa sie sama...
i jakkolwiek bys nie odpowiedzial zawsze ktos bedzie sie czul urazony...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tak ogolnie to uwazam ze mecz w naszym wykonaniu nie byl az tak zly jak wiekszosc twierdzi...
Z taka gra powinnismy sobie spokojnie z lks-em poradzic (chyba ze znowu ktos wyskoczy jak Seba albo Adams dzisiaj)...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spasc nie spadniemy.. tez tak mysle
Mam jednak nadzieje ze od barazy sie uchronimy bo do tego jest blisko...
Co do skreslania pilkarzy - Adamski gra dobrze, ale popelnia kardybalne bledy a przeciez to wiekowy gracz
Pulok to nei rozgrywajacy i wiadomo to nie od dzis !
Golem.. duzo nie pogral, dalbym mu jeszcze szanse. W Lecznej sie dobrze prezentowal i mysle ze jakby sie zgral z druzyna czy nabral formy to bylby z niego pozytek.
BOnk gra niespecjalnie i przydaloby sie go zmienic.
A Jakubowski to wiadomo... nie ma powodow zeby go tu dalej trzymac.
Teraz mecz o 6 pkt z lks a potem z Jaga trudny mecz... mysle jednak ze na remis z nimi nas stac. 2 kolejne mecze u siebie nalezy wygrac, szczegolnie z cracovia ktora nic nie gra.

Co do skreslania pilkarzy - Adamski gra dobrze, ale popelnia kardybalne bledy a przeciez to wiekowy gracz

Pulok to nei rozgrywajacy i wiadomo to nie od dzis !
Golem.. duzo nie pogral, dalbym mu jeszcze szanse. W Lecznej sie dobrze prezentowal i mysle ze jakby sie zgral z druzyna czy nabral formy to bylby z niego pozytek.
BOnk gra niespecjalnie i przydaloby sie go zmienic.
A Jakubowski to wiadomo... nie ma powodow zeby go tu dalej trzymac.
Teraz mecz o 6 pkt z lks a potem z Jaga trudny mecz... mysle jednak ze na remis z nimi nas stac. 2 kolejne mecze u siebie nalezy wygrac, szczegolnie z cracovia ktora nic nie gra.
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
jasne jasne to wina trenera ze mu Nowak puszcza bramke jak w B klasie a Adamski robi blad E klasowy
Jakie transfery ? Przeciez my ich za darmo bralismy , to nie byl koncert zyczen Loteria
Jakbysmy dali za kolesia ktorego chce trener 500 tys Euro a on nic nie gral mozna miec pretensje
Co do Slowakow Fabus to bardzo dobry transfer , Balaz mozna sie sprzeczac choc moim zdaniem potencjal ma I 22 lata
Mamy sklad jaki mamy , gralismy u kandydata do mistrzostwa a wstydzic sie gry nie musimy Indywidulanych bledow tak ale co za to moze trener ?
Potrzebne sa wzmocnienia , prawdziwe a Radolsky ma spokojnie pracowac
Jakie transfery ? Przeciez my ich za darmo bralismy , to nie byl koncert zyczen Loteria
Jakbysmy dali za kolesia ktorego chce trener 500 tys Euro a on nic nie gral mozna miec pretensje
Co do Slowakow Fabus to bardzo dobry transfer , Balaz mozna sie sprzeczac choc moim zdaniem potencjal ma I 22 lata
Mamy sklad jaki mamy , gralismy u kandydata do mistrzostwa a wstydzic sie gry nie musimy Indywidulanych bledow tak ale co za to moze trener ?
Potrzebne sa wzmocnienia , prawdziwe a Radolsky ma spokojnie pracowac
- Szef Elity
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** już nie umie!!! Jak jest porażka to już chcą zwalniać trenera. To powiedzcie mi ku*** mać czy on tam grał??!! Nie! Tylko jakiś blondowłosy ciul, który nie wie w kero strona ma biegać i jakiś bramkarz, który puszcza szmaty! Fakt, zgodzę się z tym, że to co Fabusz dzisiaj zagrał to dno, przegrał chyba wszystkie pojedynki główkowe. Nie zgodzę się natomiast że kiepsko zagrał Nykiel i Pulo - jedyni co walczyli. Grzybek też jakiś nie widoczny, Jezier coś próbował ale jak to bywa ostatnio, nic z tego nie wyszło. Ogólnie gra nie była zła tylko takie prezenty to... no właśnie - co?
Trzeba grać dalej, rozwalić ŁKS, z Jagą powalczyć o chociaż 1pkt i z Craxą i Groclinem u nas mają być zwycięstwa!!. Zmiany to na pewno kupić kogoś na środek obrony i prawą obronę (albo lewą, to zależy gdzie Nykiel będzie grał) oraz jakiegoś porządnego rozgrywającego. Ufff...
Trzeba grać dalej, rozwalić ŁKS, z Jagą powalczyć o chociaż 1pkt i z Craxą i Groclinem u nas mają być zwycięstwa!!. Zmiany to na pewno kupić kogoś na środek obrony i prawą obronę (albo lewą, to zależy gdzie Nykiel będzie grał) oraz jakiegoś porządnego rozgrywającego. Ufff...
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Między porażką, a dostawaniem po du*** w dużej ilości spotkań jest spora różnica. Tak się składa, że za wyniki w pierwszej kolejności odpowiedzialność powinien brać trener. Radolsky takiej odpowiedzialności nie wziął na siebie jeszcze ani razu. Spokojnie ma pracować? ku***, on nie ma żadnej koncepcji prowadzenia drużyny, a wprowadzania w 80 minucie przy stanie 0-2 w miejsce napastnika stoper, to skrajny idiotyzm. Czy Wy nie widzicie kiedy ten gośc zmiany robi? Pozbył się Łudziny, a taki Jezierski od kilku spotkań prezentuje kompletne dno. Który to już raz narzekacie na błędy Adamskiego czy Jakubowskiego? On nie robi żadnych korekt w składzie, "Mały" nie dostawał szansy gry przez całą rundę nareszcie się o nią doprosił i proszę, najlepszy chłop w drużynie.zip185 pisze:Jak jest porażka to już chcą zwalniać trenera
Radolsky do złudzenia przypomina czasy Fornalaka albo Mandrysza "gratuluję przeciwnikom zwycięstwa, szkoda porażki". Szkoda to jest jak krowa do studni nawali, a jak Ruch fatalnie gra, to jest katastrofa.
14
-
- Kontakt:
Radolski powiela bledy ktore juz byly!!!!
Stawia ciagle na tych zgranych grajkow ktorzy nic nie graja typu Fabusz( przykro mi to mowic o tym grajku ale ostatnio mimo paru wygranych pojedynkow główkowych nic nie gra) Jiezier zatracil sie i jak zwykle nasza bardzo efektywna (EFEKTOWNA ) obrona, kolejny babol Adamsa (ostatnio mial nawet pozytywne wystepy ale ten mecz z Legia zatarl jego pozytywne wrazenie), Jakubowski na swoim zwyklym poziomie czyli cienko.A teraz osobny tamat rozgrywajacy Pulo i Bonczek to nie sa rozgrywajacy pierwszy co podanie to pilka na zapalenie , nastepny to nie jest sprinter i jak do mnie tyz nie rozgrywajacy.
Tak troszka podsumowujac moje zdanie to p.Radolski wez pan poru ludzi ze podstawowego skladu i BIER SIE GOSCIU RAZYM Z NIMI Z CHORZOWA!!!!! Taktyka trynera wyglado mi ino na bronmy sie (oby bylo kim) a z przodu moze co wpadnie!!! obrona nie jest na 0 a atak to wlasnie jest wielkie 0!!!!
Stawia ciagle na tych zgranych grajkow ktorzy nic nie graja typu Fabusz( przykro mi to mowic o tym grajku ale ostatnio mimo paru wygranych pojedynkow główkowych nic nie gra) Jiezier zatracil sie i jak zwykle nasza bardzo efektywna (EFEKTOWNA ) obrona, kolejny babol Adamsa (ostatnio mial nawet pozytywne wystepy ale ten mecz z Legia zatarl jego pozytywne wrazenie), Jakubowski na swoim zwyklym poziomie czyli cienko.A teraz osobny tamat rozgrywajacy Pulo i Bonczek to nie sa rozgrywajacy pierwszy co podanie to pilka na zapalenie , nastepny to nie jest sprinter i jak do mnie tyz nie rozgrywajacy.
Tak troszka podsumowujac moje zdanie to p.Radolski wez pan poru ludzi ze podstawowego skladu i BIER SIE GOSCIU RAZYM Z NIMI Z CHORZOWA!!!!! Taktyka trynera wyglado mi ino na bronmy sie (oby bylo kim) a z przodu moze co wpadnie!!! obrona nie jest na 0 a atak to wlasnie jest wielkie 0!!!!
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Teraz ja pozwolę sobie zabrać głos...
Jak dla mnie najlepszy w Ruchu był dziś Nykiel, pokazały to statystyki w C+, miał na koncie najwięcej podań, widać było, ze jest aktywny i walczy.
Jeżeli Jezierski po tym meczu nie usiądzie na ławce to będzie lekkie przegięcie.
Radolsky za długo czekał moim zdaniem ze zmianami o jakieś 10 minut.
Bonk udowodnił, ze dalej jest bezproduktywny i niech wraca sobie kręcić kółka w Młodej Ekstraklasie.
NIE OBWINIAJCIE za wszystko trenera!
Jak dla mnie najlepszy w Ruchu był dziś Nykiel, pokazały to statystyki w C+, miał na koncie najwięcej podań, widać było, ze jest aktywny i walczy.
Jeżeli Jezierski po tym meczu nie usiądzie na ławce to będzie lekkie przegięcie.
Radolsky za długo czekał moim zdaniem ze zmianami o jakieś 10 minut.
Bonk udowodnił, ze dalej jest bezproduktywny i niech wraca sobie kręcić kółka w Młodej Ekstraklasie.
NIE OBWINIAJCIE za wszystko trenera!