Legia - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#61 Post autor: Lutz » 4 lis 2007, o 19:25

Dziołszka czy synek scheiss egal , slecieć niy slecymy . Szpil my wdupili , to prowda , ale to co my terozki stracili odbierymy sie na wiosna.
Jak wygromy w marcu z brudasami że zobrzo to sezon bydzie już na pół uratowany. Porażka z Legiom je przykro, bolonco może nawet niyspraswiedliwo - ale mimob to lepszo "bania" z Legiom jak być kibicym Górnika Zabrze ( niy moracji :) ? ) I tym optymistycznym akcentym.......... . Nadzieja umiero jako ostatnio!
RUCH a reszta mom w du*** !!

Blue-White.....
Kontakt:

#62 Post autor: Blue-White..... » 4 lis 2007, o 19:29

ku*** nie wiem co mom pisac co to ku*** za gra bale wybijane do przodu zero pomyslu na gra jakos akcja, Jezierski wszystko fajnie umisz sie znlalez w miejscu tam kaj bal je ale czymu nie strzelosz tych bram :| zalomany Seba ty sie idz juz do tego Gornika Jakubowski zagrol to co zawsze Adams hmm Nie wiem co pisac niby podstawa naszej obrony a taki blad robi zaco wom placom!!!!!zaco wom KLIMEK PLACI !!!! czeko wy oczekujecie od kibicow jo sie nie dziwia ze ludzi na Ruch przylajzi tyla wiela przylajzi poprostu nie ma na co patrzec i jescze 2 dychy dowac to jeden z drugim woli sie isc na piwo a nawet jak by te bilety byly po 15 to nie wierza ze ludzi by bylo tyla co w drugiej lidze wiec nie ma co nawet poruszac tego tematu, Panie Klimek niech pan podziekuje Radolskiemu. Co łoni robia na tych treningach ze nie wiedz jak sie rzuty wolne wykonuje a strzaly niech mi ktos powie wiela mi oddali strzalow w drugiej polowie chyba 0! jak sie nie myla nie liczac wrzutek Sadloka w 90 min i 92 min ktos pedziol ostatnio ze fajnie gromy ale przgrywomy wiec teraz nie graja fajnej ale wygrywaja <Polonia B i Widzew> a dzis co bylo jedynie i chujowo gra i wp***dol , Oklaski i wielki szacunek nalezy sie kibicom ktorzy pojechali wspierac swoja druzyna ktora wydaje mi sie ze nie walczyla bo nie wiedziala jak, no i brawa dla Grzybka szkoda ze w Ruchu nie ma takich 5-6 Grzybków :/ POPROSTU DZIS SIE ZAWIODLECH NA MAXA NIE PAMIETOM TAK GRAJACEGO RUCHU NAWET JAK MY LECIELI DO II :/ takie mom osobiste zdanie otym szpilu hmm

[ Dodano: Nie 04 Lis, 2007 ]
Lutz

moze i mosz trocha racji ale to co łoni dzis zagrali hmm
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#63 Post autor: Grzegorz » 4 lis 2007, o 19:31

Moim zdaniem bardzo słabo grał Pulkowski i Bonk. Oni przegrywali większość pojedynków 1 na 1.

Jezierski to już nędza kompletna, jak wszedł Ecik to się trochę ruszyła gra, ale i tak słabo.

Błędy się zdarzają ale na tym poziomie powinny się zdarzać rzadziej niż naszym.

Mecz widziałem w TV więc trudno ocenić jak się ustawiał zespół, ale mam wrażenie, że Nykiel starał się tylko przeszkadzać i nic nie wnosił do ataku, Domżalski pare razy pociągnął, ale co z tego, jak nic z tego nie wyszło. Kolejny słaby mecz Fabusza.

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#64 Post autor: Rafi88 » 4 lis 2007, o 19:31

przed chwila widziołech jak wpadła drugo bramka. nasuwa sie jedno Adamskiemu już dziękujemy :wstyd: :wstyd:
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Blue-White.....
Kontakt:

#65 Post autor: Blue-White..... » 4 lis 2007, o 19:42

Tak jak napisali na onecie :

Legia skorzystała z prezentów i wróciła na zwycięską drogę.
Brawo Seba Brawo Adams Brawo Radolski Brawo Niebiescy normalnie rzech sie wkurwil na maxa dzis ja pi***ole...za co loni KASA DOSTAJA !!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: Goscioo » 4 lis 2007, o 19:43

Pulkowski hu** u mnie jestes przegrany za wypowiedz w canal plus przed szpilem
jak gadasz ze trudno ze grasz w Ruchu a nie legi to spierdalaj do rezerw twojego ukochanego klubu

a jak mi ktos do ostrzezenei za przeklinanie to neich razem z tym gorolem pulkowskim sp***dala do warszawy !

Lukas89
Kontakt:

#67 Post autor: Lukas89 » 4 lis 2007, o 19:44

Goscioo pisze:Pulkowski hu** u mnie jestes przegrany za wypowiedz w canal plus przed szpilem
jak gadasz ze trudno ze grasz w Ruchu a nie legi to spierdalaj do rezerw twojego ukochanego klubu

a jak mi ktos do ostrzezenei za przeklinanie to neich razem z tym gorolem pulkowskim sp***dala do warszawy !
Pulkowski na pewno to przeczyta...
Obrazek

Pavlique
Kontakt:

#68 Post autor: Pavlique » 4 lis 2007, o 20:01

no cóż ... gwiazeczka ...izeczka.... kero conjwyżyj średni II ligowy poziom prezentuje, raus z takiymi.... yno fto bydzie trowa za Ruch gryz .....
Jesiyń juz je coroz póxniyjszo i Grzybów juz ni ma ..... ;)
Pzodr i cóż gromy dalij...
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#69 Post autor: Kirek » 4 lis 2007, o 20:01

Dzisiej ino dwóch z trzech Grześków można wyróżnić (mały, owca). Dzisiejszy mecz był mom nadzieje ostatnim Seby - dzięki za to co było. Z remikiem dzieje się to co godali z łecznej jak mioł do nos przyjsc - mo w ci*** sytuacji i nic nie strzelo.

ogółem jest ciźba...

--Marek--
Kontakt:

#70 Post autor: --Marek-- » 4 lis 2007, o 20:06

Adamski sięgnął dziś dna,załuje że oglądałem tą żenade w jego wykonaniu.Co do Nowaka to mógł się lepiej.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: kibol-siem-ce » 4 lis 2007, o 20:13

Tak jak ktoś napisoł ta porażka była niby wkalkulowano, szkoda. Teroz mecze o życie do końca rundy, 9pkt musi być bo jak niy ciężko widza wiosna :kwasny:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: spyru » 4 lis 2007, o 20:13

:wstyd:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Mevan
Kontakt:

#73 Post autor: Mevan » 4 lis 2007, o 20:21

Dzisiaj to ja ino widziol Grzybka, Malego i Owce... reszta to zenada :wstyd:
No moze jeszcze Nykiel zagral poprawnie... ale 3-4 zawodnikow ktorzy umia grac jest to za malo na OE :( Mysle ze mozna dac szanse wkoncu Janoszce, a Jeziera zciagnac bo na niego patrzec nie umia :| Narescie zagral Domzalski :) Mozna tez sprobowac Sokola do srodka dac... trzeba kombinowac bo raczej gorzej nie bedzie a mozna cos zyskac.

RudaSlaska7
Kontakt:

#74 Post autor: RudaSlaska7 » 4 lis 2007, o 20:24

kibol-siem-ce pisze:Tak jak ktoś napisoł ta porażka była niby wkalkulowano, szkoda. Teroz mecze o życie do końca rundy, 9pkt musi być bo jak niy ciężko widza wiosna :kwasny:
2 mecze w tyj rundzie + 2 z wiosny kiere gromy w tym roku = 12 pkt.
jak nie zdobydymy tych 12 pkt to jo juz nie wiem som z kim my momy wygrywac...

rumcajs_79
Kontakt:

#75 Post autor: rumcajs_79 » 4 lis 2007, o 20:26

jak do mnie to szpil niebyl taki kiepski kilka dobrych zagran my mieli poza wpadka NOWAKA i ADAMSKIEGO to niebylo tak zle
jak zagraja tak samo z łks to momy wygrano na bank
wkoncu legai grala o zycie i nic szczegolnego nie pokozala
brawo do trenera za wposzczenie MAŁEGO i usadowienie BALAZA na ławie
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Zablokowany