Moda na Ruch była w drodze po awans i zaraz po, dużo nowych ludzi zaczęło się pojawiać na stadionie. Jednak zarząd swoimi "skutecznymi działaniami marketingowymi" zamiast ją powiększać, kiedy było to możliwe, skutecznie ją stłumił. Największym samobójem była zacięta bitwa z kibicami o bilety, którą i tak w końcu przegrali bo stadion po ich pomysłach świecił pustkami. Dopóki ten klub nie będzie miał porządnego zarządu i marketingu to mody na Ruch nie będzie. Jeśli w prasie widać jakąkolwiek reklamę czy konkurs z biletami do wygrania to jest to gks albo górnik. Powinniśmy się cieszyć, że w takich okolicznościach chodzi nas "aż" tylu. Dobrze mieć w klubie najwierniejszych, którzy będą chodzić niezależnie od ceny, sami dowiedzą się kiedy i gdzie jest mecz i nie przeszkadza im zamieszanie z karnetami i biletami, jeden toy-toy na 1000 ludzi, i wszystko inne, bo kochają ten klub.Grzegorz pisze: Na razie z frekwencją jest kiepsko i do innych klubów nie mamy się co równać. No chbya że chcemy się równać do Znicz Pruszków czy innych wynalazków. Prawda jest taka, że nie ma jeszcze mody na Ruch, ale mam nadzieję że sie to zmieni.
Zarzad
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- waRan1920
- Kontakt:
należy pamięć że za pare lat młodzież wychowana na odradzającym się górniku nie będzie odwiedzać stadionu Ruchu a starzy kibice wiadomo ... zawsze się wykruszają (rodzina/praca/życieeee)NBS pisze:Powinniśmy się cieszyć, że w takich okolicznościach chodzi nas "aż" tylu. Dobrze mieć w klubie najwierniejszych, którzy będą chodzić niezależnie od ceny, sami dowiedzą się kiedy i gdzie jest mecz i nie przeszkadza im zamieszanie z karnetami i biletami, jeden toy-toy na 1000 ludzi, i wszystko inne, bo kochają ten klub.Grzegorz pisze: Na razie z frekwencją jest kiepsko i do innych klubów nie mamy się co równać. No chbya że chcemy się równać do Znicz Pruszków czy innych wynalazków. Prawda jest taka, że nie ma jeszcze mody na Ruch, ale mam nadzieję że sie to zmieni.
o młodzież w Chorzowie jestem spokojny, ale z fanclubami typu Piekary, TG, Ruda i inne podobne to już tak wesoło może nie być.
Zarząd powinien to brać pod uwagę, że narazie PRZEGRYWAMY w promocji naszego klubu w stosunku do sąsiadów!
: : : Wielka Niebieska eRka : : :
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Największy sukces to podwyżka cen biletów, która spowodowała, że spółka w miesiącu sierpniu zaczęła przynosić zyski a min. dzięki tak wypracowanym środkom będziemy mogli dokonać spektakularnych transferów w zimie.
Super, czekamy na dalsze sukcesy.
P.S. Jeżeli ta podwyżka tak bardzo podreperowała stan kasy klubu to aż boja się co bydzie na wiosna.
Super, czekamy na dalsze sukcesy.

P.S. Jeżeli ta podwyżka tak bardzo podreperowała stan kasy klubu to aż boja się co bydzie na wiosna.

PSYCHO FANS SŚ
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
grhoak, rozumia że ceny biletów nie były i nie sa z twojej bajki, mogesz je krytykować, ale czemu nabijasz sie z tego że Ruch wypracował zysk?
Oprócz minusów podwyzki które raczysz nam tu co chwilę wymieniać sa i pozytywy i to jest właśnie pozytyw. Nie mnie rozsądzać co jest ważniejsze, twoje zadowolenie i grupy do której się przyłączyłeś czy dobro Ruchu. Grupa ta ostatnio dyskredytuje każdą deczyję tego zarzadu. Wasze prawo jako mniejszościowych ale starajcie się wytykać to gdzie są problemy a nie wszystko, łacznie z sukacesami.
Skupiaj się zatem na negowaniu tych cen ale nie musisz wyśmiewać czegoś co jest akurat dobre. Zysk.
Oprócz minusów podwyzki które raczysz nam tu co chwilę wymieniać sa i pozytywy i to jest właśnie pozytyw. Nie mnie rozsądzać co jest ważniejsze, twoje zadowolenie i grupy do której się przyłączyłeś czy dobro Ruchu. Grupa ta ostatnio dyskredytuje każdą deczyję tego zarzadu. Wasze prawo jako mniejszościowych ale starajcie się wytykać to gdzie są problemy a nie wszystko, łacznie z sukacesami.
Skupiaj się zatem na negowaniu tych cen ale nie musisz wyśmiewać czegoś co jest akurat dobre. Zysk.
-
W sierpniu sportowa spółka przyniosła zysk, m.in. ze względu na podniesienie cen biletów. 25 zł wynosi koszt jednej karty wstępu i jest to standard obowiązujący w naszej ligowej rzeczywistości. O tym, że mamy również bilety dla zorganizowanej grupy młodzieży po 2 zł, o tym nikt nie raczy informować - mocno zaakcentował Mariusz Klimek
przeciez biletow po 25 juz niema,albo ja o czyms nie wiem?
przeciez biletow po 25 juz niema,albo ja o czyms nie wiem?
- wolfik
- Kontakt:
Ale do kogo te pretensje jak klub nie pisze nawet na oficjalnej stronie o tych biletach?COBRA pisze:W sierpniu sportowa spółka przyniosła zysk, m.in. ze względu na podniesienie cen biletów. 25 zł wynosi koszt jednej karty wstępu i jest to standard obowiązujący w naszej ligowej rzeczywistości. O tym, że mamy również bilety dla zorganizowanej grupy młodzieży po 2 zł, o tym nikt nie raczy informować - mocno zaakcentował Mariusz Klimek
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Dwudziestodwukrotny reprezentant Polski w piłce nożnej Dariusz Gęsior został doradcą do spraw sportowych i transferowych w Ruchu Chorzów.
38-letni Gęsior na początku września zakończył karierę, podczas której w sześciu klubach (m.in. Ruchu) rozegrał 427 meczów w ekstraklasie. Na piłkarskiej emeryturze zajął się doradztwem finansowym oraz inwestycyjnym.
zrodlo / pap
38-letni Gęsior na początku września zakończył karierę, podczas której w sześciu klubach (m.in. Ruchu) rozegrał 427 meczów w ekstraklasie. Na piłkarskiej emeryturze zajął się doradztwem finansowym oraz inwestycyjnym.
zrodlo / pap
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gerhat nie śmieja się z wypracowanego zysku tylko z oczywistej manipulacji bo przecież wiadomo że ta podwyżka nie przyczyniła się do tego że w zimie można będzie zrobić jakieś tam transfery.
[ Dodano: Pią 26 Paź, 2007 ]
Jeszcze jedna sprawa, nie przyłączyłem się do żadnej grupy, mam swój pogląd na decyzje i posunięcia zarządu i nie mam zamiaru tego ukrywać i pewnie gdybym nie miał dostępu do tzw. "drugiego obiegu" to miałbym identyczne zdanie co Gerhat, niestety dla mnie, możliwość wejścia "za kulisy" diametralnie zmienia ocenę sytuacji od tej którą można sobie wyrobić kiedy czyta się gazety albo strony internetowe.
[ Dodano: Pią 26 Paź, 2007 ]
Jeszcze jedna sprawa, nie przyłączyłem się do żadnej grupy, mam swój pogląd na decyzje i posunięcia zarządu i nie mam zamiaru tego ukrywać i pewnie gdybym nie miał dostępu do tzw. "drugiego obiegu" to miałbym identyczne zdanie co Gerhat, niestety dla mnie, możliwość wejścia "za kulisy" diametralnie zmienia ocenę sytuacji od tej którą można sobie wyrobić kiedy czyta się gazety albo strony internetowe.

PSYCHO FANS SŚ
- L.G
- Kontakt:
A kto po za Tobą tak twierdzi ?grhoak pisze:Gerhat nie śmieja się z wypracowanego zysku tylko z oczywistej manipulacji bo przecież wiadomo że ta podwyżka nie przyczyniła się do tego że w zimie można będzie zrobić jakieś tam transfery.
Ludzie czy wom jest wtoś w stanie wygodzić ? Pomimo tego, że manna niy sleciała z nieba (jakiś KGHM, Orlen, PGE czy inkszy dobry ujek), pomimo tego, żeco chwila wyskakuje jakiś "wiedzący nojlepi" menager z gołom rziciom i wielkim ryjem, pomimo tego, że klub boł (i dali jest) zadłużony w trzi dupy. Pomimo tego gromy w OE i poleku idymy do przodku. Dziynki komu ? Ino dziynki Klimkowi. Bez niego ta zbiyranina nawiedzonych oszołomów po każdy porażce wpadałaby w histeria i rozwalałaby własny klub od środka jak to mo w zwyczaju.
Teraz jeszcze doszoł Darek Gęsior i w końcu prziszoł chop co mo nioy dość, że niybieske serce, to i jeszcze gowa na karku, zamiast pełnego piany pyska. Powodzynia Darek.
ps. gratulacje dla tego/tych co prziwróciyli forum do zycia
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Simone
- Kontakt:
Tak jak bylo pole do krytyki od pewnego czasu , teraz pojawia sie obszar na pochwaly
Darek to osoba kompetentna , kreatywna , ma bardzo wielu znajomych co pokazal min benefis
Do tego napewno powazana w swiatku pilkarskim bo byl swietnym zawodnikiem
To powinno dac mu sile przebicia w negocjacjach z pilkarzami nazwijmy to jeszcze nie z naszej polki
Jeszcze kogos takiego od marketnigu bo nie mozna byc od wszystkiego , spelnienia obietnic Klimka i mysle ze ruszymy od nowej rundy w zupelnie odmiennych nastrojach
Mysle ze idzie dobre a napewno lepsze
Darek to osoba kompetentna , kreatywna , ma bardzo wielu znajomych co pokazal min benefis
Do tego napewno powazana w swiatku pilkarskim bo byl swietnym zawodnikiem
To powinno dac mu sile przebicia w negocjacjach z pilkarzami nazwijmy to jeszcze nie z naszej polki
Jeszcze kogos takiego od marketnigu bo nie mozna byc od wszystkiego , spelnienia obietnic Klimka i mysle ze ruszymy od nowej rundy w zupelnie odmiennych nastrojach
Mysle ze idzie dobre a napewno lepsze
- wolfik
- Kontakt:
Darek Gęsior super jak dla mnie to idealny kandydat na o stanowisko
A rozwijając temat zarzadu, to mam do niego pretensje, ze jeszcze niedawno bylo tak

A jak jest teraz kazdy widzi. I nie chodzi tu tylko o ceny biletów
A rozwijając temat zarzadu, to mam do niego pretensje, ze jeszcze niedawno bylo tak

A jak jest teraz kazdy widzi. I nie chodzi tu tylko o ceny biletów
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.