Puchar ekstraklasy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
jeśli twierdzisz że z Groclinem wygraliśmy po bardzo dobrym meczu to znaczy że albo nie byłeś wtedy na Cichej albo nie znasz się na piłceHKSADIK pisze:tym całym PE nie ma co się za bardzo podniecać.
z Groclinem wygraliśmy ostatnio 2-0 po bardzo dobrym meczu,a potem skandaliczny występ z Bełchatowem.
priorytetem dla nas jest liga i puchar,ale Polski
dobra,a na marginesie ciekawe jakim składem gramy z ŁKS

Po 1 Groclin grał błębokimi rezerwami i juniorami, po 2 cała druga połowa była ekstremalnie żenująca w naszym wykonaniu...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak twierdze19r20 pisze:jeśli twierdzisz że z Groclinem wygraliśmy po bardzo dobrym
byłem na tym meczu19r20 pisze:że albo nie byłeś
nie wiem,jak to mogę sprawdzić.ty się znasz?jeśli tak to jak to sprawdziłeś mi powiedz.19r20 pisze:nie znasz się na piłce
no i co w związku z tym?to PE...Dyskobolia zagrała rezerwami,juniorami i Ruch był lepszy w tym spotkaniu19r20 pisze:Po 1 Groclin grał głębokimi rezerwami i juniorami
ja tam nie wiem czy ona była żenująca.i w dodatku,że ekstramalnie żenująca--ciekawe jakim mianem określiłeś ostatni mecz z Bełchatowem?19r20 pisze:po 2 cała druga połowa była ekstremalnie żenująca w naszym wykonaniu...
gra Ruchu z perspektywy całego meczu przypadła mi do gustu.a to znaczy,że musieli dobrze zagrać w moim przekonaniu.
no,ale ja sie nie znam na piłce.
-
- Kontakt:
mie tam tyn cały PE wisi i jo by te wsystkie punkty zamienil na jedno zwycienstwo w lidze bo tyle ja wart tyn puchar
ale jak juz gromy w nim to po co te komentarze ze niema co sie cieszyc
jak RUCH wygrywo to zawsze cza sie cieszyc a tym bardzoej w tych trodnych chwilach kiedy malo gromy dobrej bali!

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
jak dla mnie też dobrze zagrali z Groclinem a kto bramki dziśej strzelił??
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie