Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Szef wyraźnie powiedział że jemu jest obojętne gdzie będzie grała drużyna, a nawet, że jak tego będzie wymagał marketing to się mecze będzie tam rozgrywać gdzie będzie większa możliwość przyciągnięcia sponsora i gdzie będą odpowiednie warunki, poza tym na innym stadionie Pan Smagorowicz będzie miał łatwiejsze zadanie co do wyplenienia wulgaryzmów na trybunach wśród kibiców Ruchu.
PSYCHO FANS SŚ
-
http://www.niebiescy.pl/?id=1661
I prawidlowo,zostaniemy na lodzie doslownie na lodzie moze wtedy Kopel zmadrzeje!!!
I prawidlowo,zostaniemy na lodzie doslownie na lodzie moze wtedy Kopel zmadrzeje!!!
-
- Kontakt:
Kopel juz nic nie zrobi!blad jest w tym dlaczego My(Chorzowianie) glosujemy na tego zlodzieja??bo przecietny wyborca ma to w nosie i woli Kopla bo juz dlugo rzadzi(3,4kadnecje???) i mily jest i inne farmazony!dlaczego nie zaglosuja na innego kandydata bo Chorzowianin jest sorrki za szczerosc glupi i woli miec takiego Kopla, ktory poajwi sie ma festynach,imrpezach sportowych kulturkanych pomacha jak mis z okienka i sie do tego usmiechnie i juz ma glosy sporej czesci wyborcow...Co do stadionu to moze byc narpawde nie ciekawie ajkby my mieli grac na roosvelta lub na Odrze, aj se tego nie wyobrazam!!
- blue blood
- Kontakt:
po co nom wiynkszy stadion jak nos max lazi 6 kola i tak wyglondo trocha pustkawo na trybunach mobilizujymy sie yno na derby i Legia,wisla i to tyz niy zawsze jo proponuja zadaszyc ulepszyc (sklepy,pamiatki itp na obiekcie) zrobic pozondne wylewki pod stolkami bo na tych szlapy idzie polomac i bydzie git niy wszyscy sie z tym zgodzom ale jo tak uwazom
[ Dodano: Wto 23 Paź, 2007 ]
i jeszcze pozondno murawa

[ Dodano: Wto 23 Paź, 2007 ]
i jeszcze pozondno murawa

Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
- waRan1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
^^ chodziło mi o garstka ze ich tam na stadionie jestwaRan1920 pisze:bardzo dziwneRudaSlaska7 pisze:dziwne bo w Moskwie tyz łazi garstka a jakos stadion majom fest wielkiśmieszno mało
Moskwa mo a Chorzów nie ... skandal
![]()
![]()
stadion Olimpijski Łużniki
Liczba miejsc 84 745
a na mecze łazi po 15 000
biorac pod uwaga pojemnosc stadionu to jest ich garstka...
no ale tako garstka na Cichej kozdy by chcioł widziec

-
- Kontakt:
No i co z tego ze taki stadion a tyle kibicow lazi na mecz klubu z Moskwy.. moze akurat na tym stadionie gra repr. Rosji ?? Moze ten stadion byl budowany na impreze ( np Euro 2012 ;p ) i ze stadionu sobie poprostu korzysta lokalny klub
Nam narazie niepotrzeba duzego stadionu... ale jak maja przyjsc wyniki, sukcesy, mistrzostwa i europejskie puchary a do tego chyba dazymy ?? to wielu zacznie chodzic na RUch.

Nam narazie niepotrzeba duzego stadionu... ale jak maja przyjsc wyniki, sukcesy, mistrzostwa i europejskie puchary a do tego chyba dazymy ?? to wielu zacznie chodzic na RUch.
-
- Kontakt:
nom styknie taki na 18-20 tysMevan pisze:No i co z tego ze taki stadion a tyle kibicow lazi na mecz klubu z Moskwy.. moze akurat na tym stadionie gra repr. Rosji ?? Moze ten stadion byl budowany na impreze ( np Euro 2012 ;p ) i ze stadionu sobie poprostu korzysta lokalny klub![]()

- Kirek
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
http://www.niebiescy.pl/prasa.php?id=1012 i wszystko wskazuje na to że od przyszłego sezonu 2008/2009 gromy na śląskim
Jo sie ciesza bo stadionu na Cichej 6 i tak pan Marek K. nie wyremontuje. A tak to nie bydzie strachu o licencjo ani o murawa... ino trocha szkoda bo ze Świon mom trocha dalij 

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
dżony pisze:http://www.niebiescy.pl/prasa.php?id=1012 i wszystko wskazuje na to że od przyszłego sezonu 2008/2009 gromy na śląskimJo sie ciesza bo stadionu na Cichej 6 i tak pan Marek K. nie wyremontuje
A ja nie wiem z czego sie cieszyc. Jakby nie patrzec ulica Cicha to symbol Ruchu i kawał jego historii. Wole chodzic tutaj na te niskie trybuny niz na najlepszy stadion gdzie indziej. Owszem rozwiązaniem jest granie wybranych spotkan na ślaskim, to jesszcze jest do zaakceptowania.. A tak wogole to co z tym projektem ktory tak hucznie pokazywano???
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Zapewne to samo co zawsze...czyli pokazali,było chwila szumu...kibice sie nacieszyli i nastawili że "coś" sie rusza..i teraz ucichnie...Chociaż jak ktoś wie co sie z projektem dzieje to tez jestem ciekawy..uRodzony na sektoRze pisze:dżony pisze:http://www.niebiescy.pl/prasa.php?id=1012 i wszystko wskazuje na to że od przyszłego sezonu 2008/2009 gromy na śląskimJo sie ciesza bo stadionu na Cichej 6 i tak pan Marek K. nie wyremontuje
A ja nie wiem z czego sie cieszyc. Jakby nie patrzec ulica Cicha to symbol Ruchu i kawał jego historii. Wole chodzic tutaj na te niskie trybuny niz na najlepszy stadion gdzie indziej. Owszem rozwiązaniem jest granie wybranych spotkan na ślaskim, to jesszcze jest do zaakceptowania.. A tak wogole to co z tym projektem ktory tak hucznie pokazywano???

-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
kawal historii, symbole, tradycja...
moze Klimek serio ma jakiegos asa w rekawie i na wiosne bedzie wielka niespodzianka, posciaga jakis dobrych grajkow gra bedzie sie ukladac i powiedzmy skonczymy na 6...7...miejscu moze wyzej. Moze znajdzie sie jakis sponsor dzieki ktoremy szybciej splacimy dlugi... wszystko jest mozliwe. Po sezonie posciagaja jeszcze lepszych grajkow i celem moze byc np Puchar Polski albo MP no i automatycznie Puchar UEFA. Ludzie bede coraz liczniej chodzic na Ruch i powiedzmy takie 25 tys na Śląskim to juz az tak malo nie jest. Na poczatku mozna grac tylko wybrane mecze na ślaskim np z Gornikiem Legia czy Wisla a z czasem juz wszystkie jak frekwencja bedzie duza. Po za tym kibice takich klubow jak Bayern czy Schalke tez musieli sie przenosic i wyszlo im to na dobre. Troche to naiwne i dalekosiezne ale wierzyc trzeba ze tak bedzie. Klmek dotrzmal slowa ze Ruch wroci do 1 ligi i wrocil...

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
Juliusz Ligoń.
Juliusz Ligoń.