Nie przypuszczam , ze w Zabrzu i okolicach leca same radzieckie seriale i Zorro.gerhat pisze:Czy to ze była większa frekwencja poprawio pozycaja tamtych bajtli czy tamtego zarzadu?ENDZA pisze:25 Lot temu to na stadionie nie szło szpilki wsadzic. A teraz...gerhat pisze:25 lot tymu pod tymi samymi kasami byli take same bajtle (dzis w sile wieku) co też zbierali na bilet, poprzednie zarzady łacznie z tymi obecnie wychwalanymi tez pod te kasy nie chodziły, jak napisoł Lukas, najwazniejszo jest tradycja ...Goscioo pisze:jo by chciol zaprosic kogos z zarzadu przed szpilem pod kasy kaj bajtle po 10 lot zbieraja na bilet bo nie maja wystarczajaco duzo kasy zeby zobaczyc mecz na Cichej...
ale my sa taki potezny, klub i tak za***iscie gramy ze nam tacy kibice niepotrzebni
niech se ida na bukowa albo roosvelta pra ?
Wówczas oprócz szpili, radzieckich seriali i zorro, niewiele więcej było mozna zobaczyć.
Zarzad
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wyłobroź sobie żech był pod tymi kasami wczoraj a nie na górnej, kupiłem sobie bilet za 20,-zł i bajtlowi za 20,-zł , taki jestem a coGoscioo pisze:zapomnialem dodac zeby z tym zarzadem tys przyszedl gerhat
zamiast kupowac drogi bilet na trybune gorna za 40 zl bys se kupil tanszy za 20 zl a te drugie 20 bys dol jakims 4 bajtlom i juz by mieli po piataku

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ENDZA pisze:25 Lot temu to na stadionie nie szło szpilki wsadzic. A teraz...
gerhat pisze:Czy to ze była większa frekwencja poprawio pozycaja tamtych bajtli czy tamtego zarzadu?
Wówczas oprócz szpili, radzieckich seriali i zorro, niewiele więcej było mozna zobaczyć.
25 lot tymu te zorro i ino ruskie seriale lecialyNie przypuszczam , ze w Zabrzu i okolicach leca same radzieckie seriale i Zorro.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na Jadze niezly wynik.. 7 to niezle jak na takie warunki. Na legi taki rywal to nic... no ale fakt - tez malo. A w Krakowie protestowali i wogole wiec...
Nie ma co patrzec na innych.. bylo nas poprostu Z A M A L O i koniec kropka.
A jak tak zimno przeszkadza znacznej grupie kibicow to niech przeniosa mecz na wczesniejsza pora i tyle.
Nie ma co patrzec na innych.. bylo nas poprostu Z A M A L O i koniec kropka.
A jak tak zimno przeszkadza znacznej grupie kibicow to niech przeniosa mecz na wczesniejsza pora i tyle.
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bo wielu utożsamio te pojęcia na zasadzie:
kiepski zarząd = kiepska frekwencja
Wygląda to tak jakby kibice Ruchu kibicowanie uzależniali od takiego czy innego zarzadu, takiej czy innej ceny biletu, takiego czy innego identyfikatora itp.
jo też tego nie potrafia zrozumieć ale się nie dziwia, bo tu już tyle dziwnych rzeczy pisano że ta mnie nie zaskakuje
Wygląda to tak jakby kibice Ruchu kibicowanie uzależniali od takiego czy innego zarzadu, takiej czy innej ceny biletu, takiego czy innego identyfikatora itp.
jo też tego nie potrafia zrozumieć ale się nie dziwia, bo tu już tyle dziwnych rzeczy pisano że ta mnie nie zaskakuje
-
- Kontakt:
Traktowanie nas przez zarząd jako zła koniecznego, które ma tylko płacić i nic nie dostawać w zamian wielu ludzi zniechęca do przychodzenia na mecze. Na przykład ja czuję się z meczu na mecz bardziej zniechęcony i atmosfera stwarzana przez zarząd jest o wiele gorsza niż, gdy walczyliśmy o utrzymanie w II lidze. Sprawa biletów, marketingu(który nie istnieje?), informowania kibiców czy chociażby ostatnie zawirowania z forum są dobitnymi przykładami nieudolności i niechęci do kibiców naszego zarządu.gerhat pisze:bo wielu utożsamio te pojęcia na zasadzie:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Oświadczenie
„RUCH” Chorzów SSA jest Spółką apolityczną i nie opowiada się za żadnym z ugrupowań politycznych.
Jednocześnie wyrażamy ubolewanie nad faktem wykorzystania naszego logo w kampanii przez jednego z kandydatów, które odbyło się bez naszej zgody. Pragniemy poinformować, że SSA nie udzieliła poparcia żadnemu ugrupowaniu politycznemu. „RUCH” Chorzów SSA jest i pozostanie organizacją apolityczną.
Zarząd „RUCH” Chorzów SSA
Wiecie kto to ?
„RUCH” Chorzów SSA jest Spółką apolityczną i nie opowiada się za żadnym z ugrupowań politycznych.
Jednocześnie wyrażamy ubolewanie nad faktem wykorzystania naszego logo w kampanii przez jednego z kandydatów, które odbyło się bez naszej zgody. Pragniemy poinformować, że SSA nie udzieliła poparcia żadnemu ugrupowaniu politycznemu. „RUCH” Chorzów SSA jest i pozostanie organizacją apolityczną.
Zarząd „RUCH” Chorzów SSA
Wiecie kto to ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
?
Cieslik kogos popieroł w jakimś spocie na regionalnej ale to chyba nie o nim,
Kutz startowoł ale nie wiem czy to o nim bo nie widziałem aby w kampanii afiszował sie Ruchem tak jak. np. tęczowymi,
Śliwiński startowoł, ale on to juz nie Ruch, podobnie jak Piechniczek,
Buzek często bywał ostatnio na Cichej ale nie wiem czy gdzies paradował z R-ką, poza tym on nie kandydował.
W poprzedniej kampanii wybporczej Śrutwa witał Tuska na Śląsku ale trudno miec do niego pretensje skoro witał go w swoim imieniu a nie Ruchu
sam jestem ciekaw kto sie tak zeszmacił nasz klub,
w innym temacie piszę o jeb*** kibicu Legii, który w sztabie PO paradował z szalikiem, widac u nas podobny idiota sie znalazł
sadze że officjalne bądź nieofficjalne media klubowe wkrótce uchylą rąbka tajemnicy
Cieslik kogos popieroł w jakimś spocie na regionalnej ale to chyba nie o nim,
Kutz startowoł ale nie wiem czy to o nim bo nie widziałem aby w kampanii afiszował sie Ruchem tak jak. np. tęczowymi,
Śliwiński startowoł, ale on to juz nie Ruch, podobnie jak Piechniczek,
Buzek często bywał ostatnio na Cichej ale nie wiem czy gdzies paradował z R-ką, poza tym on nie kandydował.
W poprzedniej kampanii wybporczej Śrutwa witał Tuska na Śląsku ale trudno miec do niego pretensje skoro witał go w swoim imieniu a nie Ruchu
sam jestem ciekaw kto sie tak zeszmacił nasz klub,
w innym temacie piszę o jeb*** kibicu Legii, który w sztabie PO paradował z szalikiem, widac u nas podobny idiota sie znalazł
sadze że officjalne bądź nieofficjalne media klubowe wkrótce uchylą rąbka tajemnicy
-
- Kontakt:
Chodzi o spot jednego z kandydatów w pewnym momencie jest najazd kamerom jak chop idzie po ulciy miyndzy familokami i je tam czornym sprajym na ścianie namalowano nasza R w herbie. I na nij je ułamek sekundey duksze ujyncie tak coby pozostawało w pamiynci. Ot taki mały trick wykorzystujący nasze procesy spostzregania i pamięci tzw fotograficznej...
Absolutnie bez popracio do tego typu tanich chwytów
Absolutnie bez popracio do tego typu tanich chwytów
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: