Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#181 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 09:28

grhoak - a kaj je różnica miyndzy Ruchym a Schalke ? A jaaaaaa , dyć w kibicach !!( bych prawie zapomiou) Komfortu niy mocie i siedzicie po chmurkom ? Szajse , i co teroz ? Jeszcze pora lot tymu na Schalke niy boło nawet taki wiaty jak my momy ( downy Parkstadion ) a voll było zawsze i tym przigupom boło egal fto na tyn niby stadion przyjechoł.
Zresztom smola wos , co sie byda z wami wadziou - partyzanty moderatory już sprawa załatwili bo im zaś prowda niy pasowała . Terozki gowa w piosek jak strusie i gymba na kotka, a na Groclin i tak niy przidom bo niyatrakcyjny przeciwnik :hyhy: , śmiychu warte. Terozki sie niy dziwia że nos Warszawioki na kożdym kroku w dupa kopiom i majom przi tym ubaw jak ciul ....... bo kogo jak niy biydnego ślonzoka z Chorzowa kerego nawet własny zarzond "okrodo". Tak trzimać.

Nawionzujonc to posta powyży: a wcześni żeś o tym niy wiedziou ? 20 lot tymu było inaczy ? Po jakiego ch*** żeś te karnety kupowoł jak teroz szkamrosz ?

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#182 Post autor: Goscioo » 20 wrz 2007, o 09:46

tu juz nie chodzi nawet o to czy ktos biedny czy nie, ale jeden przyklad z "mojego podworka"
chcialem znajomego namowic na szpil, nei interesowal sie Polska liga ale cos godol mi ze by pojechol, miol jechac na Lubin ale jak sie dowiedzial ze bilety po 25 zl wybral Rooslvelta...
i to pewnie nie umnie sa tylko takie przypadki
pewnei zaraz mu wrzucicie ja taki kibic to niech tam jezdzi ale prawda jest taka ze z takimi cenami to za wielu kibicow nie zyskamy

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#183 Post autor: uRodzony na sektoRze » 20 wrz 2007, o 09:47

Lutz pisze:Panie szanowny moderatorze ( partyzanckie widmo). Jo osobiście niy przypominom sie co bych keregoś z forumowiczów obrazioł ... zwrot "ciul niy kibice" je zwrotym ogólnym niy skierownym pod adresym żodnego prywatnie, zresztom scheiss egal.
Pytom sie ino ,jak sie majom moje słowa do postu Łysego88 skierowne bezpośrednio w kierunku mie i mojego ojca?
Równi i równiejsi ? Legia je gut Ruch ist beeeeeee , a za 3 dni bydzie szkamranie że Ruch zostoł pokrzywdzony.......... dyć to samo robicie sam na forum ------- Łysy88 je dobry, a tyn ciul Lutz co sie prowda odważoł napisać je zły , cza go ud***ć , pra.?
Zwrot obraził chociazby wszystkich kibiców ktorym sie nie przelewa i nie jest to moje widzimisie bo został "zgłoszony" przez paru uzytkowników...
A do postów które polecialy potem - kazdej akcji towarzyszy reakcja.

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#184 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 09:51

To niech sie tyn reakcjonista przyzno !! I zgłoszom Łysego88 jako kandydata to ostrzżynio, za post obrażajoncy konkretnego usera !!
Urodzony moderatorze na sektorze - co Ty na to ?

Edit:

Wszystko wyjasniono w temacie "uwagi do moderatorów"
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2007, o 11:16 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

grhoak
Kontakt:

#185 Post autor: grhoak » 20 wrz 2007, o 10:21

Lutz: teraz moga z pełną odpowiedzialnością napisać że albo żeś jest niedorozwinięty albo nie rozumiesz o co chodzi więc CI napisza jeszcze roz:

DUŻEJ CZĘŚCI KIBICÓW RUCHU NIE STAĆ NA BILETY PO 25ZŁ I DLATEGO SĄ ZMUSZENI DO WYBIERANIA: IŚĆ NA MECZ Z LUBINEM CZY Z WISŁĄ? PO PROSTU, JAK BUDŻET DOMOWY NA MIESIĄC WYNOSI 1500PLN NA 3 OSOBOWĄ RODZINĘ TO KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY, A TO NIE WINA OJCA RODZINY ŻE ZA MIESIĘCZNE ZAPIERDALANIE DOSTAJE TAKĄ WYPŁATĘ, A POWIEM CI ŻE SĄ TACY ŻE ZA 1000 MUSZĄ PRZEŻYĆ I TO NIE JEST JAKIEŚ pi***olenie TYLKO FAKTY Z GÓRNEGO śLĄSKA..
PSYCHO FANS SŚ

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#186 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 10:27

:P , synek jak Ty już w tyn sposób sie do mie zwracosz( niydorozwiniynty :hyhy: ) , to mosz natychmiastowo riposta, abo lepi niy ........ zostawia to bez komyntarza, mosz mieć !
A nojlepi powieś sie szild na karku coś w stylu : " Jo je złomiorz , biydny , upodlony ślonzok , rozczulom sie nad sobom i chca co by o tym cało Polska wiedziała".

Jak nos widzom tak nos piszom - teroz sie dziwicie przeciyntnymu Warszwiokowi że mo nos za brudny i biydny naród :wstyd:

kolend

#187 Post autor: kolend » 20 wrz 2007, o 10:31

Krótko i na temat ode mnie:
1 – Obiektywnie patrząc - bilety rzeczywiście są zbyt drogie (dowód – frekwencja na mistrzu Polski).
2 - Zbyt późno wyszła informacja o kolejnych podwyżkach na 25 zł. O 20 zł było wiadomo odpowiednio wcześniej, a kolejne 5 zł właściwie przed pierwszym meczem - przebrało trochę miarkę.
3 – Zważywszy na punkty 1 i 2 – bardzo jestem zadowolony z zakupu karnetu, mimo iż pewni jakiś mecz mi wypadnie nie z mojej winy.
4 – Nie uznaję gadek w stylu „nie stać mnie na bilet, bo nie mam roboty albo nie mogę znaleźć roboty/dorobić” (Patrz pkt 5). Rozumiem za to ludzi, którzy mówią, że mają po prostu inne wydatki (rodzina… etc) i ich budżet zwyczajnie nie wytrzyma wydatków na bilet/karnet.
5 – Historia z przed miesiąca… Pewna firma poszukiwała ludzi do pracy w fabryce pierników do ich pakowania (nie pamiętam czy to jest w Rudzie, czy jeszcze na Zgodzie – nieważne). Potrzebowali ponad 100 osób i… nie było tylu chętnych. Fakt – płaca marna (nie pamiętam dokładnie – coś ok. 6-8zł brutto/h). Praca w weekendy. 2 weekendy i karnet masz z nawiązką… Fabryka pierników to jeden przykład – oni w kółko mają takie akcje.
6 – Niektórzy na prawdę przesadzają z robieniem ze Śląska oazy biedy i nędzy…

grhoak
Kontakt:

#188 Post autor: grhoak » 20 wrz 2007, o 10:33

TY SYNEK NIE ROZUMIESZ CO SIE DO CIEBIE PISZE DO CIEBIE NIE TRAFIAJĄ RACJONALNE ARGUMENTY TY COŚ pi***olisz O ZŁOMIARZACH BIEDAKACH UPODLONYCH GODOM CI ŻE ŚREDNIA PENSJA W RODZINACH ROBOTNICZYCH NA GÓRNYM ŚLĄSKU WYNOSI TYLA I TYLA I ŻE NIE STAĆ ICH NA WYDANIE TYLU PIENIĘDZY NA BILETY CO DO TEGO MAJĄ ZŁOMIORZE???
PSYCHO FANS SŚ

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#189 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 10:42

Kolend Ci odpowiedziou w bardzi kulturalny sposób jak jo.
A na marginesie to jo tyż Ci napisza po polskiymu i pomału :) - jedna sprawa je tako że som osoby co niy majom ( z własny czy niy z własny winy , niy wnikom) , a drugo po jakiego ch......... roznoszom sie z tym po cołkiym świecie ? Interesować może to inyk Warszawioka co ino czeko na takie coś , co by sie ze Slonska i Slonzoków wyśmiywać. Niy mosz na chlyb ? Niy mosz na ticket - szajse !! Ale o tym tyż żodyn wiedzieć niy musi !
Powtórza sie - jak nos widzom tak nos piszom - brudny , biydny , pijany Slonsk , a wy tym szkamraniem do takiego obrazu sie przyczyniocie w niy mały sposób.

grhoak
Kontakt:

#190 Post autor: grhoak » 20 wrz 2007, o 10:50

DOBRA Z TOBĄ KONIEC TEMATU, TY MOSZ TAKI DUPNY KOMPLEKS WARSZAWY ŻE PRZESŁANIO CI RACJONALNE MYŚLENIE.
.
PSYCHO FANS SŚ

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#191 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 10:52

Hehehehehe jo mom kompleks :hyhy: abo Wy ? Witz der Woche :rotfl:
I ciach i bajera ;)

grhoak
Kontakt:

#192 Post autor: grhoak » 20 wrz 2007, o 10:58

NO MOSZ BO CIEBIE BARDZIEJ OBCHODZI TO CO POWIEDZĄ WARSZAWIOKI NIŻ TO ILE LUDZI BYDZIE NA RUCHU :mlyn2:
PSYCHO FANS SŚ

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#193 Post autor: uRodzony na sektoRze » 20 wrz 2007, o 11:03

grhoak pisze:NO MOSZ BO CIEBIE BARDZIEJ OBCHODZI TO CO POWIEDZĄ WARSZAWIOKI NIŻ TO ILE LUDZI BYDZIE NA RUCHU
To przeciez cecha prawdziwego Ślązaka (wg Lutza): dawac sie ciulać i z pokorą znosić kolejne absurdalne pozyczki bo przeciez co powiedza ludzie gdy przypadkiem sie z tym niezgodzimy...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Łysy88
Kontakt:

#194 Post autor: Łysy88 » 20 wrz 2007, o 11:14

Lutz jo Ci ostrzezynia niy doł.a jak Ty ześ jest taki dupny śłonzok to czymus pitnoł do Reichu??czymu sam niywrócisz?? :rotfl: :rotfl: som napewno tam łazisz po szpermilach a na złomiorzy cisniesz :wstyd:
niywazne czy ktos zarabio 800zl czy 3.000zl bo 25 zl za bilet dalij pozostanie 25 zl za bilet!!
[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: Slawko » 20 wrz 2007, o 11:39

Mozecie tu pisac ile chciecie i sie wyzywac. Fakt jest jeden frekwencja sie zmniejszyla i bedzie sie dalej zmiejszac. I jest to wina drogich biletow.

Moze u nas jest te 3tys ludzi ktorzy sa gotowi dac bardzo duzo kasy i wiele poswiecic zeby byc na szpilu. Ale dla reszty ogladanie meczu powinno byc przyjemnoscia na ktora ich stac. Nie moze byc tak ze zwykli sympatycy pilki musza sobie czegos odmawiac zeby byc na Cichej. Jesli zarzad tego nie zrozumie wrocimy do pieknych czasow gdzie srednio bylo 2,5tys ludzi na szpilach.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

ODPOWIEDZ