ZAGŁĘBIE - RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Harpo

#76 Post autor: Harpo » 27 paź 2003, o 06:19

...i z czego sie tu cieszyc ????? Rywale za nami powygrywali swoje mecze i zrownali sie z nami punktami (wykrakalem...)!! :evil:
Owszem, remis na Lubinie nie jest taki najgorszy, ale
DLACZEGO K... ZAS W KONCOWCE STRACILI BRAMKE ??!!!!!!
Podobno grali dobrze ? He,he, gdyby tak bylo - dowiezliby 3 pkt do konca. Rece opadaja - to juz chyba piaty mecz, ile to juz punktow w ten sposob nam ucieklo? Do tego ZERO przewagi nad strefa spadkowa (baraze)....
Oj, nie tak to mialo wygladac, nie tak :shock:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#77 Post autor: 19r20 » 27 paź 2003, o 09:10

ja takze byłem wkurwiony jak zobaczyłem ze stracili brakme na kilka min przed końcem (który to już raz...)
ale w ogóle nie wierzyłem że mogą choć powalczyć z Zagłębiem więc i jeden punkt jest dobry bo zagłębie nie uciekło

taj jak napisał radzion problemem jest to że nie chcą walczyć a nie to że nie potrafią (może ten mecz to w wyjątek od regóły)

zobaczymy z rks
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#78 Post autor: gerhat » 27 paź 2003, o 14:34

Remis w Lubinie to nie jest zły wynik, ale bądźmy szczerzy, to nie wynik na miarę awansu, raczej to urwalismy dwa punkty jednemu z kandydatów do awansu, a dla nas jeden punkt co najwyżej jest pomocny w walce o utrzymanie. Tak jak przewidywałem, Szczakowianka jest juz przed nami, a z tyłu czai się coraz lepsze Podbeskidzie i przebudzona Arka.
Z tą grą i przy rozpadaniu się druzyny trudno byc optymistą przed meczami z Radomskiem, Arką i Jagą. Dla mnie 6 pkt w tych meczach bedzie dobrym wynikiem na miarę walki o utrzymanie II ligio w Chorzowie.
Mam nadzieję że po najbliższej kolejce nie będzie już Rogali w naszym klubie i zdaję sobie sprawę, że nie spowoduje to, że nagle zostaniemy tuzem II ligi ale przynajmniej kibice i zawodnicy odzyskają nadzieję, że coś ruszy się na lepsze.

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Zoltan » 27 paź 2003, o 16:08

gerhat napisał
lMam nadzieję że po najbliższej kolejce nie będzie już Rogali w naszym klubie i zdaję sobie sprawę, że nie spowoduje to, że nagle zostaniemy tuzem II ligi ale przynajmniej kibice i zawodnicy odzyskają nadzieję, że coś ruszy się na lepsze.

ojj jakby to bylo fajnie ale niestety znow marzenia:) :)

Marek Nowak
Kontakt:

#80 Post autor: Marek Nowak » 28 paź 2003, o 16:43

Sylwetka Bizaka cytowana z programu przedmeczowego w Lubinie.
K.Bizacki " jego walory wszyscy znaja , albowiem jest to bardzo dobry pilkarz , w swoim czasie ocierajacy sie o kadre narodowa . Pomimo uplywu lat , wciaz szybki niczym torpeda , czarujacy fantastycznym dryblingiem , dzielnie asystujacy partnerom . Niski wzrostem , lecz mocno zbudowany , mocno trzymajacy sie na nogach . Kieszonkowy gabaryty wyksztalcily w nim kapitalna koordynacje ruchowa , zwinnosc i panowanie nad pilka . W blyskawicznym tempie zabiera sie z futbolowka , jest skuteczny w grze jeden na jeden i efektywnie finalizuje wszelkie kontrataki , w profesjonalny sposob prokuruje karne i wolne .
Niesamowicie zmienia tempo gry , fenomenalnie drybluje zarowno w miejscu jak i w pelnym biegu . Bizak przeprowadza wysmienite rajdy ukoronowane kasliwym uderzeniem na bramke rywali .
Slaboscia tego pilkarza jest to , ze ciezko wskrzesic w nim ambicje albowiem dawno powinien zmienic otoczenie."

Wychodzi na to , ze prawie nikt w Chorzowie nie poznal sie jaka mamy gwiazde - prawie drugi Ronaldo i tego super zawodnika mozna dostac za darmo , jako ze jego kontrakt wygasa w 2003 roku !!!

Kuba.

#81 Post autor: Kuba. » 1 lis 2003, o 21:17

a tutaj cos odnosnie naszych gwiazdek klubowych - czyzby im tez juz odpierdalało ...

Wydział Dyscypliny PZPN wszczął postępowanie wyjaśniające wobec zawodników Ruchu Chorzów, którzy po meczu 14. kolejki II ligi z Zagłębiem Lubin zdewastowali szatnię.

za:
www.pzpn.pl

Pepek
Kontakt:

#82 Post autor: Pepek » 1 lis 2003, o 23:39

Z tym dewastowaniem tez to czytalem... ciekawe :roll: moze sie wkurzyli ze zas stracili bramke w ostatnich minutach i to sie przelozy na mecz z radomskiem . . . i moze wreszcie zwyciestwo?! :lol:

RUCH TO MY KIBICE (KIBICE NA DOBRE I ZLE)

bolo23

#83 Post autor: bolo23 » 1 lis 2003, o 23:52

a czy to prawda ze pod gliwicami czekal na powrot naszej ekipy ŁKS z Tychami?? podobno sie nie doczekali....

Bolek
Kontakt:

#84 Post autor: Bolek » 2 lis 2003, o 08:55

bolo23 pisze:a czy to prawda ze pod gliwicami czekal na powrot naszej ekipy ŁKS z Tychami?? podobno sie nie doczekali....
radzion moze cos powiesz na ten temat :twisted:

bolo tak czekali ale tak jak napisales nie doczekali sie
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#85 Post autor: radzion » 2 lis 2003, o 09:19

ja powiem cos :

:fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku: :fucku:

Bolek
Kontakt:

#86 Post autor: Bolek » 2 lis 2003, o 10:21

dobrze ,ze tylko to powiedziales :roll:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#87 Post autor: Patton » 2 lis 2003, o 12:29

qr** koniec gadki o tym co bylo po meczu. Kto byl ten wie... Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Jakob

#88 Post autor: Jakob » 2 lis 2003, o 15:35

RADZION DOBRZE POWIEDZIANE

Bolek
Kontakt:

#89 Post autor: Bolek » 2 lis 2003, o 16:29

Jakob pisze:RADZION DOBRZE POWIEDZIANE
ku*** jakob zachowal bys milczenie nawet ku*** nie wiesz o co chodzi. :evil:

Pepek
Kontakt:

#90 Post autor: Pepek » 2 lis 2003, o 18:10

Jakob tys je dupny :lol: Ja tez nei wiem o co chodzi wiec sie nei wypowiadam na ten temat... Chyba ze ty mi jakob powiesz o co lazi... :?:

RUCH TO MY KIBICE (KIBICE NA DOBRE I ZLE)

Zablokowany