Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
maciek73

#151 Post autor: maciek73 » 18 wrz 2007, o 12:41

wolfik pisze:Obecne ceny karnetow to jest wg zarzadu ceny promocyjne
Nie ma sprawy, karnety mogom być i po dwiesta piećdziesiąt, ino kto je kupi???

kickers
Kontakt:

#152 Post autor: kickers » 18 wrz 2007, o 15:03

z tymi biletami ich P.O.J.E.B.A.Ł.O teras jak kupowolch bilet przedemnom stol chop ze swojom babom i dwoma bajtlami niestety meczu nieobejrzoł w kasie mu padali ze mo zaplacic za swoja baba tyż 25 zeta to jest paranoja!przecietno rodzina normalnie w swiecie niestac na taki wydatek ale te ci*** w zarzadzie tego nierozómiom! wogole szkoda sie wk***iać!
NOWY [R] BYTOM

Stary kibic

#153 Post autor: Stary kibic » 18 wrz 2007, o 22:21

Nie martw sie , na wiosne bedzie wstep po 35 zeta. Motywacja? malo chetnych a nalezy oplacic zawodnikow i reszte pokryc koszty stadionu.

Elmer
Kontakt:

#154 Post autor: Elmer » 18 wrz 2007, o 23:48

i jeszcze parking za 2 zeta. I to kibice kibicom stworzyli taki los...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: kibol-siem-ce » 19 wrz 2007, o 09:05

Slawko pisze:Na Puchar Polski przyjdzie 3tys nie wiecej, nawet jakby bilety byly po 10zl.
Dokładnie, a jeszcze połowa karnetowiczów co chodzą na OE nie przyjdzie.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

sylwiiis

#156 Post autor: sylwiiis » 19 wrz 2007, o 10:37

kibol-siem-ce pisze:
Slawko pisze:Na Puchar Polski przyjdzie 3tys nie wiecej, nawet jakby bilety byly po 10zl.
Dokładnie, a jeszcze połowa karnetowiczów co chodzą na OE nie przyjdzie.
i przyszlo nawet mniej ludzi.....;]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#157 Post autor: Lutz » 19 wrz 2007, o 12:01

Jo wom powiym w tyn sposób - wy sie poleku od tego zarzondu odpier...... bo jakby niy łon to terozki grali by my z 1 FC Kattowitz w "B" klasie.
Jakby na to niy zaglondać Klimek z tymi " niudacznikami" wyciongnyli klub z kraju przepaści i zapomniynio. Fakt je faktym , że kożdy popełnio błyndy, szczególnie po takich przejściach jak my mieli - od czasów Klimka, Ziyntka i innych som My " From Zero To Hero" .
Nojlepi qwa szkamrać, narzykać, płakać - a jo wom powiym jak sie wom niy podobo to jo słyszoł że Rogala szuko posady - transparynt sie zróbcie " komuno wróć, "Rogala for President" - wtedy bydzie mieli bilety za 2 zł, połne "klepisko" na HKS Szopienicach i jakie bliskie wyjazdy.

grhoak
Kontakt:

#158 Post autor: grhoak » 19 wrz 2007, o 12:52

Tego że wyciągnął Ruch z gnoju nikt mu nie weżmie i dzięki temu przejdzie do historii ale tego że ludzi, którzy zrobili to razem z nim wy***ał w chamski sposób a wziął przydupasów z reportera, którzy niszczą kibiców, atmosferę i wspaniałą tradycję naszego klubu na pewno też mu nikt nie zapomni.
PSYCHO FANS SŚ

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: spyru » 19 wrz 2007, o 14:17

Kogo niby wy***ał ? Tylko mi ze Śrutwą nie wyskakuj bo już ponad rok minął, temat sie dawno wyczerpał i dla mnie jest zamknięty ( pomijam jużfakt że to była decyzja kogo innego )
W zarządzie niewiele sie zmieniło, odszedł trener, inny przyszedł, doszło kilku grajków, kilku odeszło - tak wyglądają fakty. I nie przypominam sobie żeby ktośw chamski sposób został wyrzucony.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Panewniki
Kontakt:

#160 Post autor: Panewniki » 19 wrz 2007, o 15:48

Elmer pisze:i jeszcze parking za 2 zeta. I to kibice kibicom stworzyli taki los...
Miedzy innymi dzieki tym 2 zl za parking teraz mocie wyjazd na Lecha za 40 zl
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ENDZA
Kontakt:

#161 Post autor: ENDZA » 19 wrz 2007, o 15:48

spyru pisze:Kogo niby wy***ał ? Tylko mi ze Śrutwą nie wyskakuj bo już ponad rok minął, temat sie dawno wyczerpał i dla mnie jest zamknięty ( pomijam jużfakt że to była decyzja kogo innego )
W zarządzie niewiele sie zmieniło, odszedł trener, inny przyszedł, doszło kilku grajków, kilku odeszło - tak wyglądają fakty. I nie przypominam sobie żeby ktośw chamski sposób został wyrzucony.
Cos mi sie wydaje , ze synek robota sracil...

maciek73

#162 Post autor: maciek73 » 19 wrz 2007, o 16:03

Możecie mie zjechać, ale wiele osób myśli tak:

a) Jo wola coby grali w II abo nawet w tak jak Gieksa w IV lidze, ale wtedy mie bedzie stać na tiket, a teroz co z tego że gro w Orange, jak mie to nie dotyczy, bo nie mom kasy.

b) trocha bogatsi myślom tak: wyjazd na Widzew: 30 + na lecha 40, tyla pozbierom i to jes nojwazniejsze, pójda może jeszcze na Wisła u siebie i legia wyjazd i koniec, reszta łodpuszczom

c) pikniki co majom kasa i tak nie przyjdom, bo nie ma atmosfery, nie ma mody na Ruch, a poza tym wolom te 25 zeta wydać na grilla

Mie osobiście stać i na szpil u siebie za 25 i na wyjazd za 15+benzyna (jeżdża autym), ale miołech na ten przykład tako rozmowa ze kumplem mojego syna (9 lot): -
-Czy mógłby pan mie wziąźć kiedys na Ruch
-Jasne, nie ma sprawy
-A po wiela som bilety
-Po 25
-To jo tyla nie mom
-Nie ma sprawy, jo co kupia ten tiket
-Ale moja mama sie na to nie zgodzi coby pan mi bilet kupowoł, a o tela to sie nawet nie zapytom
-To słuchej, mosz karnet za 45 na cało runda
-Tego tysz ni załatwia

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#163 Post autor: SzaRlin » 19 wrz 2007, o 16:20

maciek73 pisze: a) Jo wola coby grali w II abo nawet w tak jak Gieksa w IV lidze, ale wtedy mie bedzie stać na tiket, a teroz co z tego że gro w Orange, jak mie to nie dotyczy, bo nie mom kasy.
Pokoż mi 1 (JEDNA) osoba co woli RUCH w II lidze!
maciek73 pisze: c) pikniki co majom kasa i tak nie przyjdom, bo nie ma atmosfery, nie ma mody na Ruch, a poza tym wolom te 25 zeta wydać na grilla
nie ma mody, ale jak przychodzi co do czego to na ostatnim szpilu w II lidze było 15 tysiecy :rotfl: :rotfl: :rotfl:
maciek73 pisze: Mie osobiście stać i na szpil u siebie za 25 i na wyjazd za 15+benzyna (jeżdża autym), ale miołech na ten przykład tako rozmowa ze kumplem mojego syna (9 lot): -
-Czy mógłby pan mie wziąźć kiedys na Ruch
-Jasne, nie ma sprawy
-A po wiela som bilety
-Po 25
-To jo tyla nie mom
-Nie ma sprawy, jo co kupia ten tiket
-Ale moja mama sie na to nie zgodzi coby pan mi bilet kupowoł, a o tela to sie nawet nie zapytom
-To słuchej, mosz karnet za 45 na cało runda
-Tego tysz ni załatwia
To już akurat jest smutne, ale niestety prawdziwe :zalamany:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

grhoak
Kontakt:

#164 Post autor: grhoak » 19 wrz 2007, o 17:18

Pan Śliwiński, Pan Nowak-Prezesi, którzy przede wszystkim dbali o kibiców i tradycję zostali wyjebani(może ktoś do nich dotrze i spyta co sądzą na ten temat), z tego samego powodu wyleciał Śrutwa, Wleciał nie był w stanie tego zrobić.
Prawda jest taka że w tej chwili w zarządzie nie ma nikogo z ekipy która powoływała SSA a efekty widać.
PSYCHO FANS SŚ

gregor/os

#165 Post autor: gregor/os » 19 wrz 2007, o 21:10

colki tyn niby zarzond to mono i som biznesmyny kerym sie pudowalo zarobic trocha kasy dzinki swojymu uporowi ale ni je pedziane ze jak cos je dobre przi produkcji galot koszul cy inkszych rzecy sprawdzi sie np w fussballu loni na sicher ni cujom tego tymatu jak to idzie na Lubin po 25 zl bilety robic? tego ni rozumia mono to i je polnische meister aber Lubin ni wzbudzo w Chorzowie za wielkich emocji zwykly tam szpil i tela jak na moj gust to na razie tyn niby zarzond za wiela ni srobiol jesce ni wiela braklo a by my licyncje ni dostali ale tam jedyn drugiego ni rusy przeca bo po co? durch fandzolynie flekow lo tym ze sponsor przidzie jak ni za dwa tydnie to za miesionc a durch go loglondomy tak jak my go za rogali widzieli szkoda godac loni Nos wogole ni rozumiom i ni szanujom jak to je ze kibic Ruchu placi wincyj jak kibic gosci? mysla ze przidala by sie jakos akcjo protestacyjno bo tak duzy byc ni moge coby loni Nos w rzici nosili zamiszanie z licyncjom zamieszanie z karnetyam,i totalny brak szacunku z cynam,i biletow przeca jakby lostawili bilety po 15 zl abo by ni kasprowali z tym 25 zl to na sicher by wincy ludziskow laziolo ale lonio Nos majom w rzici

ODPOWIEDZ