Flaga
- Patton
- Kontakt:
Flaga
Panowie mam prosbe. W imieniu Brola, do tych wszystkich co maja zdolnosci plastyczne 8) Potrzebujemy jakis fajny projekt flagi Ruchu Autonomii Slaska, w ich barwach. Ale na serio, jak ktos moze, to niech cos zrobi fajnego. Brolu sam by napisal, ale cos mu sie pi***oli logowanie
I wszystkie projekty wysylajcie na ten adres: [email protected] Z gory Dzieki!!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kosta! Fajnie ta fana żeś łobmyśloł, yno tako jedna uwaga mom do Ciebie. Trocha niy pasi mie na tym herbie ślonskiygo adlerka ta korona.
Po jakiymy? Namalowołech tyn herb co go mosz na tyj fanie to wiym. Pierwyj go puściłech w sieć to mie pedzieli na forum
RAŚ-u co tako wersja niy może być jako że Ślonsk nigdy nie boł królestwym. Skuli tego ściepnołech ta korona i tak sie zaczyno po leku
już przijmować. Ciesza sie żeś niy wciepnoł w ta fana herbu "Oberschlesien Provintz" (adler urzniynty, ze kosom), ze kerego RAŚ tyż
łodchodzi, bo jaki mo sens pochwała podziału Górnygo Ślonska i gloryfikacjo walk miyndzy Ślonzokami? Niy gorsz sie na mie a
pacz tam jako!
I widza iże moje łobrozki elegancko sie furgajom po necie. Sam widza już 3!
P.S. Widzieliście mój projekt na fana RAŚ?
Po jakiymy? Namalowołech tyn herb co go mosz na tyj fanie to wiym. Pierwyj go puściłech w sieć to mie pedzieli na forum
RAŚ-u co tako wersja niy może być jako że Ślonsk nigdy nie boł królestwym. Skuli tego ściepnołech ta korona i tak sie zaczyno po leku
już przijmować. Ciesza sie żeś niy wciepnoł w ta fana herbu "Oberschlesien Provintz" (adler urzniynty, ze kosom), ze kerego RAŚ tyż
łodchodzi, bo jaki mo sens pochwała podziału Górnygo Ślonska i gloryfikacjo walk miyndzy Ślonzokami? Niy gorsz sie na mie a
pacz tam jako!
I widza iże moje łobrozki elegancko sie furgajom po necie. Sam widza już 3!
P.S. Widzieliście mój projekt na fana RAŚ?
- Schlesien
- Kontakt:
Nie, a chetnie bym go zobaczy. Wklej go tutaj jak mozna.reden pisze:P.S. Widzieliście mój projekt na fana RAŚ?
bolo23 pisze:taki herb (orzelek) powinien sie znalezc na naszych szalikach, a nie taki jak jest... ale juz po fakcie
Duzo jest w tym mojej winy. W momencie projektowania szalika nie znalem sie za dobrze na tym i myslalem, ze to jest aktualny herb regionu a nie wojewodztwa. Niestety nikt nie poprawil tego bledu a nawet GieKSiarze go od nas zgapili. Potem aby zaoszczedzic w kosztach produkcji szali wykorzystalismy ten sam wzor co maja szale naszych sasiadow...
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Schlesien - ja od razu sygnalizowalem przy szalikach, ze ten herb nie pasuje - ten temat juz jest chyba usuniety, bo bym Ci to pokazal... Nawet przez to zapisano mnie na liste, choc checi takowj nie wyrazalem. szkoda ze tak wyszlo, bo niestety ten szalik przez to traci...
ale przynajmniej teraz coraz wiecej ludzi orientuje sie w sprawach Slaska - wie cos o historii, ludziach etc.
reden - Tys na forum rasiu pelno projektow przedstawial - to przyznac musze... dzieki temu tez i moja wiedza na ten temat sie poszerzyla:)
ale przynajmniej teraz coraz wiecej ludzi orientuje sie w sprawach Slaska - wie cos o historii, ludziach etc.
reden - Tys na forum rasiu pelno projektow przedstawial - to przyznac musze... dzieki temu tez i moja wiedza na ten temat sie poszerzyla:)
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Bolo23, ja, ale ty chyba zes chciol ten pruski jesli mnie pamiec nie myli. Zreszta z perspektywy czasu przyznaje sie, ze bylem niedoinformowany... :oops: Wybralem ten herb, bo myslalem, ze jest on aktualnym herbem regionu i z graficznego punktu widzenia byl bardziej przejrzysty. No ale bylo minelo, bedemy wiedzieli na przyszlosc 8)
- Patton
- Kontakt:
schlesien - jednak Cie troszke ta pamiec myli, choc przyznaje, ze optowalem wczesniej za pruskim (podobny jak mam na fanie), ale to bylo duzzzzzooooo wczesniej i zwiazane zupelnie z czyms innym - tez juz nie pamietam czym. i sam tez przyznaje, ze nieorientowalem sie tak dobrze w tej heraldyce, ale na pewno na etapie szalikow nie propagowalem tego, o ktorym mowisz.
no trudno - juz po wszystkim -szaliki mamy takie jakie mamy- i kociec sprawy...
no trudno - juz po wszystkim -szaliki mamy takie jakie mamy- i kociec sprawy...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moja fana
Wielko nie?
Z lewy logo RASiu Z prawy Ruchu
Na wierchu pasek w kolorach Górnego Ślonska
Na dole biało-niebieski...

Czimcie sie i niy gorszcie sie że take to wielgie ale niy chciało mie sie pomiyjszać...
Z lewy logo RASiu Z prawy Ruchu
Na wierchu pasek w kolorach Górnego Ślonska
Na dole biało-niebieski...

Czimcie sie i niy gorszcie sie że take to wielgie ale niy chciało mie sie pomiyjszać...