No ja i niech potym ktos nachyto kontuzji i na Lechu bydziesz plakac...adamo_R pisze:A dla mie tyn szpil mo duze znaczenie bo jak sie gro z Legia czy to w lidze czy wsparingu to je bez znaczenio. Pytanie je takie:"czy Radoksky wystowi piyrwszy czy drugi skład"... moim zdaniym powinni grać wszyscy nojlepsi.
Puchar ekstraklasy
-
- Kontakt:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tez uwazam ze powinien zagrac 2 sklad, najwazniejsza jest liga, potem Puchar Polski, ten puchar jest traktowany przez wszystkich jak poligon doswiadczalny i raczej wielki mecz to nie bedzie, podobnie jak inne w tym pucharze, wiec nie warto tracic sily na te mecze 1 skladem, by potem w koncowce ich nie brakowalo.
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Ja bym na miejscu Duszana wzial na PE w nagrode najlepszych chlopakow z modej OE
mysle ze Sobiech , Pluta i Babiarz zasluguja
Najlepiej wprowadzac ich w takich meczach , do tego rywal pozadny Lepszej okazji nie bedzie
Ja tam oczekuje dobrego wrazenia , wynik jest sprawa drugorzedna chociaz zawsze jest milo wygrac na Legii
mysle ze Sobiech , Pluta i Babiarz zasluguja
Najlepiej wprowadzac ich w takich meczach , do tego rywal pozadny Lepszej okazji nie bedzie
Ja tam oczekuje dobrego wrazenia , wynik jest sprawa drugorzedna chociaz zawsze jest milo wygrac na Legii
-
Jo niy jo je już duzy chopPanewniki pisze:No ja i niech potym ktos nachyto kontuzji i na Lechu bydziesz plakac...adamo_R pisze:A dla mie tyn szpil mo duze znaczenie bo jak sie gro z Legia czy to w lidze czy wsparingu to je bez znaczenio. Pytanie je takie:"czy Radoksky wystowi piyrwszy czy drugi skład"... moim zdaniym powinni grać wszyscy nojlepsi.

-
Ruch chce ograć Legię na starcie Pucharu Ekstraklasy
Na wtorkowy mecz w Pucharze Ekstraklasy do składu niebieskich wraca Krzysztof Nykiel.
Zabraknie za to Wojciecha Grzyba i Pavola Balaza. Kapitan zespołu skręcił nogę, a Słowak ma stłuczoną łydkę. - Mam nadzieję, że wrócą do zdrowia przed sobotnim meczem z Lechem Poznań - mówi Duszan Radolsky. Słowacki trener podkreśla, że rozgrywki o Puchar Ekstraklasy bardzo mu się podobają. - Musimy się nauczyć grać tak, jak w zachodnich ligach, czyli co trzy dni. Łatwiej o to, gdy ma się liczną i - co najważniejsze - zdrową kadrę. Na razie mam taki komfort - dodaje.
Trener zapowiada roszady w składzie, który w sobotę był bliski pokonania Zagłębia Lubin. Do meczowej kadry wraca Krzysztof Nykiel, który był ostatnio chory. PE daje szansę testowania nowych piłkarzy, ale Radolsky na razie nie zamierza korzystać z tej możliwości. - Może w przyszłości, ale jeszcze nie teraz - kończy.
Początek spotkania na Łazienkowskiej o godzinie 18. - bezpośrednią transmisję przeprowadzi Polsat Sport. Dodajmy, że w fazie grupowej PE Ruch rywalizuje też z ŁKS-em Łódź i Groclinem Grodzisk Wielkopolski.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
PS. Radolsky cytat "PE daje szansę testowania nowych piłkarzy, ale na razie nie zamierza korzystać z tej możliwości. - Może w przyszłości, ale jeszcze nie teraz". Takie podejscie mi sie podobo. Wszystko w tymacie. Pyrsk
Na wtorkowy mecz w Pucharze Ekstraklasy do składu niebieskich wraca Krzysztof Nykiel.
Zabraknie za to Wojciecha Grzyba i Pavola Balaza. Kapitan zespołu skręcił nogę, a Słowak ma stłuczoną łydkę. - Mam nadzieję, że wrócą do zdrowia przed sobotnim meczem z Lechem Poznań - mówi Duszan Radolsky. Słowacki trener podkreśla, że rozgrywki o Puchar Ekstraklasy bardzo mu się podobają. - Musimy się nauczyć grać tak, jak w zachodnich ligach, czyli co trzy dni. Łatwiej o to, gdy ma się liczną i - co najważniejsze - zdrową kadrę. Na razie mam taki komfort - dodaje.
Trener zapowiada roszady w składzie, który w sobotę był bliski pokonania Zagłębia Lubin. Do meczowej kadry wraca Krzysztof Nykiel, który był ostatnio chory. PE daje szansę testowania nowych piłkarzy, ale Radolsky na razie nie zamierza korzystać z tej możliwości. - Może w przyszłości, ale jeszcze nie teraz - kończy.
Początek spotkania na Łazienkowskiej o godzinie 18. - bezpośrednią transmisję przeprowadzi Polsat Sport. Dodajmy, że w fazie grupowej PE Ruch rywalizuje też z ŁKS-em Łódź i Groclinem Grodzisk Wielkopolski.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
PS. Radolsky cytat "PE daje szansę testowania nowych piłkarzy, ale na razie nie zamierza korzystać z tej możliwości. - Może w przyszłości, ale jeszcze nie teraz". Takie podejscie mi sie podobo. Wszystko w tymacie. Pyrsk
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: