Wygrany sparing
Wygrany sparing
Dziś o godzinie 11 na głownej płycie ruchu zotsał rozegrany sparing pomiedzy naszymi gwiazdami a juniorami ruchu rocznika 85. Nasi kopacze rozgromili juniorów 11-1 . Z moich obserwacji wynikło ze p.Fornalik oraz p.Szyndrowski byli słabsi od niejednego juniora. Mariusz strzelił ładną bramke z rzutu wolnego z około 17 m a pozatym nic godnego uwagi
-
- Kontakt:
Re: Wygrany sparing
misiak pisze:. Z moich obserwacji wynikło ze p.Fornalik oraz p.Szyndrowski byli słabsi od niejednego juniora.
Jakos mnie to nie dziwi. :?
Fornalik i Szyndrowski mieliby ogromne klopoty z przedostaniem sie do podstawowego skladu druzyn trzecioligowych.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Patton
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
richtig akuart ten rocznik nie nalzey do najlepszych!kumpel tam gro i wiem ze akurat czesc z nich najnormalniej na to leje!choc z drugiej strony akurat wydaje mis ie ze takie mecze sa potrzebne!tyle ze chyba bardziej wlasnie juniorom,ktorzy moga sie pokazac i ktorzy maja szanse ograc sie z zespolem jakby nie bylo ligowym!
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
11:1 bramka stracone az chce sie
A co do Szyndrowskiego mi sie wydaje ze on nie jest taki zly moze w tym sparingu slabo wyszedl ale w meczach ligowych nie gra najgorzej a wogole to jest mlody zawodnik!!
Przeciez kazdy sie domagal mlodziezy!! A najbardziej mnie wkur*** to ze kazdy chce zeby p.Wyrobek wpuszczal mlodziez a jak to robi to ino slysze Kur** kogo on wpuszcza? Wtedy juz nie wiem co myslec... Ludzi pomyslcie troche czego chcecie!!!
RUCH TO MY KIBICE(KIBICE NA DOBRE I ZLE)

Przeciez kazdy sie domagal mlodziezy!! A najbardziej mnie wkur*** to ze kazdy chce zeby p.Wyrobek wpuszczal mlodziez a jak to robi to ino slysze Kur** kogo on wpuszcza? Wtedy juz nie wiem co myslec... Ludzi pomyslcie troche czego chcecie!!!
RUCH TO MY KIBICE(KIBICE NA DOBRE I ZLE)
- Schlesien
- Kontakt:
A ja nie rozumie ciebie. Czasy mamy takie, ze z zespolem drugoligowym to mozemy jedna bramke stracic (najczesciej w 90 min.), no ale niestety (dzisiejszy) Ruch nikomu jeszcze 11 bram nie strzelil... To byl ino sparing wiec nie ma co sie cieszyc czy narzekac. Chopcy sie trocha poszpilali, tak co by im treningi nie zbrzydly.Jakob pisze:rozumie zeby stracili ta bramke z 2 ligowym zespolem
Troszeczke ta gadka jest deprymujaca i wkurzajaca
przeciez 11:1 to jest niezly wynik...a ta jedna stracona bramka to nic
Nalezy sobie uswiadomic ze nikt nie gral z poswieceniem poniewaz po co nalapac kontuzji,to byl mecz miedzy naszymi po co mieli by walczyc jak lwy
hmm kolejne przemyslenie to przeciez oni nie byli w ogole jakos specjalnie mobilizowani do tego meczu bo to tylko byl mecz dla urozmaicenia treningu
Przeciez oni nie mieli zamiaru grac na 100%i latac po boisku jak nienormalni to byl zwykly sparing z mlodzierza...a kiedy w meczu jest sie z gory faworytem i wygrywa sie znacznie przez caly mecz to poprostu popelniane sa bledy leekkoo wynikajacew z byt duzego luzu..przeciez jak ktos wygrywa 11:0 to nie gra stale tak jak przy poczatkowym wynkiu tylko jest zupelnie inaczej grajacym zawodnikiem ktory chce sie pobawic z pilka
nierozumiem zrzedzenia ze 11:1 to fatalny wynik
i ze to kompromitacja...WIEM ZE NASI GRAJA OSTATNIMI CZASY SLABO ALE JESTEM PEWIEN ZE TAKIE MECZE MOGA TYLKO POMOC A OPIEPRZANIE ICH ZE STRACILI 1 BRAMKE W MECZU O PIETRUCHE NIE NASTAWIA POZYTYWNIE NIKOGO...POZD