Bizak w Wodzisławiu
-
- Kontakt:
Szkoda ze w razie Jego odejscia nie dostaniemy ani grosza :?
Dzieki Bizak za gre na Cichej szczegolnie za bramke z LKS (pamietam ze dzien wczesniej zmarla mu siostra
)
Niestety Bizak od dwoch sezonow nic nie gral tak wiec straty nie powinnismy odczuc.Za to do wszystkich mial pretensje...
Ps Koziol ten znaczek w Twoim avantarze to znak jakiego klubu??
Emeleca Quito z Ekwadoru?? Albo Barcelony Quito??
Dzieki Bizak za gre na Cichej szczegolnie za bramke z LKS (pamietam ze dzien wczesniej zmarla mu siostra

Niestety Bizak od dwoch sezonow nic nie gral tak wiec straty nie powinnismy odczuc.Za to do wszystkich mial pretensje...
Ps Koziol ten znaczek w Twoim avantarze to znak jakiego klubu??
Emeleca Quito z Ekwadoru?? Albo Barcelony Quito??
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Oj widzę,że się wywiązała rozmowa. Od razu chce sprostować to co napisałem. Zgadzam się z Marcykiem- przynjamniej na dzień dzisiejszy. Bizak raczaej mógłby zostać, co nie znaczy ,że nie chcę żeby w ogóle opóscl Ruch. Ale może najpierw poczyńmy jakieś zakupy na pozycji ofensywnego pomocnika, czy tez napastnika- nie z koniecznie z nawzwiskiem ale pożytecznego i dobrego - a później pozbądźmy się Bizaka , który nie ma co ukrywać najlepsze lata ma już chyba za sobą- przynajmniej w Ruchu.
-
- Kontakt:
Jak Odra albo inny zespol go chce , a on nie ma nic przeciwko to krzyz na droge . Dla mnie jest to zawodnik o bardzo malej ambicji - tak naprawde to mial jedne pol rundy w Ruchu rzeczywiscie dobre - , a najwiecej stracil w moich oczach wiosna 2003 gdy chodzilo o byc albo nie byc .
Bizak zamiast pomoc druzynie , to poprostu olal to wszystko przechodzac obok meczy .
Najgorsze jest to - ze mimo tej slabej postawy od dawna - nie sprzedano go , kiedy mial umowe z Ruchem, chociaz podczas tzw .czystek wylatywali gracze z kontraktem i chcacy grac u nas . Teraz nasz klub nie dostanie ani centa , tak jak za Jikije , Gorawskiego i innych .
Bizak zamiast pomoc druzynie , to poprostu olal to wszystko przechodzac obok meczy .
Najgorsze jest to - ze mimo tej slabej postawy od dawna - nie sprzedano go , kiedy mial umowe z Ruchem, chociaz podczas tzw .czystek wylatywali gracze z kontraktem i chcacy grac u nas . Teraz nasz klub nie dostanie ani centa , tak jak za Jikije , Gorawskiego i innych .
- Schlesien
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
aa ja powiem tak wolalbym (mimo wszystko) coby jednak biza zostal w chorzowie!!!!zapomnieliscie juz jak np mario gral w zeszlym zezonie jak po kazdym meczu schodzil do szatni, jak wszyscy na niego gwizdali ,gdy niewykorzystywal karnego,lub niemogl strzelic tej 100 bramy?????ile to spotkan trwalo bylo wtedy glosno wszyscy chcieli odejscia srotwy. Teraz taka sama sutuacja jest z bizakiem poczekajmy ma slabsza runde zobaczymy co pokaze w wiosennej!!! panowie to jednak weteran cichej i nikt mi niepowie ze zapomnial jak sie gra w bala!!!!!!!!!!!!!!!!!aa doswiadczeniem napewno wiele wnosi do druzyna tak samo jak malina czy srotwa!!! sprawa do przemyslenia ale ja bym go tak szybko nieskreslal!!!!pozdrawiam
- radzion
- Kontakt:
nie wiem czy dobrze pamietam ale najlepszy okres bizaka w ruchu to chyba okres kiedy mario byl w legii i tuz po jego przyjsciu!wtedy biza czul sie idolem kibicow,wiedzial ze to glownie od niego zalez jak ruch bedzie gral!to wtedynawet otarl sie o kadre!moze to tylko przypadek ale ja akurat mysle ze biza zawsze czul ze jest w cieniu mariusza!i wlasnie kiedy mario poszedl do legii bizacki zwietrzyl szanse na zostanie ulubiencem na ruchu!i ja wykorzystal!po powrocie mariusza jakby znowu spadl na 2 plan!mozliwosci ma ogromne,szkdoa tylko ze nie wykorzystal ich do konca!,choc ja mu tam zcze jak najlepiej!jesli pojdzie do odry,to mysle ze wyjdzie mu to na plus!
-
- Kontakt:
Przede wszystkim jie możemy sie na niego teraz wypiąc. Pamietacie ile nieraz było emocji dziueki niemu. Nie zapomne jak szalał w meczu z Polonią kiedy strzelił 2 bramki, jedna szczególnie ładna bo z półobrotu. Strzelał nieraz ważne bramki i za to nalezy mu być wdzięcznym. Niestety nawet na najlepszych przychodzi w końcu gorszy okres i mijają najlepsze lata w karierze. Tak jak jest właśnie teraz z Bizakiem. Ja bym go jeszcze zostawił do końca tego sezonu i dał mu jeszcze szanse - jeśli nie - droga wolna. Mimo wszystko - DZIĘKI KRZYSIEK
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poniżej dwa ciekawe cytaty ze strony głównej:
Najtrafniejszy zwrot ostatnich lat "jednakże czekają", no to się doczekają ...
Nikt nie będzie musiał sprzedawać, ponieważ z końcem roku rzeczywiście kończy mi się umowa z Ruchem i sam zdecyduję, gdzie będę dalej grał. To duży plus dla mnie - przyznaje Krzysztof Bizacki.
I niech mi ktos powie, że w Ruchu jest świetna atmosfera i wszyscy mówią prawdę. Kolejny przykład na to, że w klubie mamy burdel niesamowity.Bizacki podobnie jak Masternak po 31 grudnia nadal będzie formalnie związany z Ruchem. Chorzowianie nie zamierzają robić problemów swoim piłkarzom, jednakże czekają na ciekawe oferty ze strony kontrahentów.
Najtrafniejszy zwrot ostatnich lat "jednakże czekają", no to się doczekają ...
-
- Kontakt:
Uwazam, ze Bizakowi naleza sie slowa uznania i podziekowania za 10 - lecie wystepowania w barwach Niebieskich. Nie mam zamiaru przypominac ile to razy publika dziekowala Mu za gre i strzelone bramki - a bylo to wiele razy. Moim zdaniem Bizacki nalezy do jednych z najlepszych zawodnikow Niebieskich. A ze ostatnio cos Mu nie wychodzi, to kazdemu zdarzyc sie moze. Poza tym nie On decydowal ostatnio o wystepie w pierwszej druzynie, a trener. Gdyby doszlo do rozstania Bizaka z Ruchem nalezaloby zalatwic to, jesli chodzi o kibicow, w sposob jak najbardziej kulturalny i elegancki.
Na pewno na to zasluzyl, takie jest przynajmnie moje zdanie i ta droga chcialbym Mu podziekowac za lata spedzone na Cichej 6.
PS: Krzysiu wierze, ze zaliczysz conajmniej jedna brame z Radomskiem, niezaleznie od wyniku.
Na pewno na to zasluzyl, takie jest przynajmnie moje zdanie i ta droga chcialbym Mu podziekowac za lata spedzone na Cichej 6.
PS: Krzysiu wierze, ze zaliczysz conajmniej jedna brame z Radomskiem, niezaleznie od wyniku.
marcyk - Srutwa, ktory jest jedynym jak narazie zawodnikiem, ktory chce grac Ci przeszkadza zawsze - ile razy pisales, zeby go wy***ac itd? A ma on wieksze zaslugi niz reszta. Teraz murem stajesz za bizakiem... a ja wam powiem jedno, po tym co widzialem w Lubinie, to nie boje sie powiedziec, zeby bizacki ekhm delikatnie "poszedl sobie" I nie zaluje tych slow nawet troche - ktos, kto tak traktuje innych kumpli z druzyny nie zasluguje na gre w niej i tyle. Jego czas sie skonczyl - dzieki za dobre dni gry w Ruchu i tyle. Inni odchodza, inni przychodza, takie zycie pilkarza. Pozdrawiam
Ja się z tym zgadzam DOWIDZENIA BIZAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja się z tym zgadzam DOWIDZENIA BIZAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt: